.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 148
    Голям фен
    Град
    София
    Много се чудих дали да пиша по темата..
    Не слушам метъл,не слушам пънк,слушам hip hop и rnb(не българските обаче)..Не слушам и чалга обаче.Нищо против нямам метъла..Който иска да си го слуша.Нямм против и хората,които слушат чалга,но против чалгата имам.
    Вярно е ,че е супер тъпо това ,което е станало смомчето,но не мисля,че е станало само заради чалгата.И моля моля!Как може да казвате ,че чалгарите не биели?Нима те са миролюбиви граждани?Айде стига..Това е нещо индивидуално и няма общо с музиката,която слушаш!!!Всеки в момент на ярост избива и можи би налита на бой(не оправдавам постъпката на тоя който е пребил момчето!).
    И знаете ли и на мен ми се е случвало да изтерясвам,когато слушам чалга..Има моменти ,в които просто ми противно да я слушам.Е не съм стигала до там да се бия ,все пак съм момиче и мисля че това е много слаба постъпка.Но просто разделенията в музиката нямат нищо общо!!
    Както каза някой по-горе,винаги ще ги има
    Съжалявам много за момчето!
    п.с.:Това ,че слушам такава музика не ме включва автоматично в групата на наркоманите,които се друсат по дупки!Нито пуша,нито пия,нито сега се оправдавам,просто отбелязвам

Мега фен
    Град
    Utopia..
    idiota spira da komenira
    da sum kazval che sum kompetenten poveche ot teb ?
    da sum kazval che kulturata se gradi na satanizma ?
    ne , no vse pak az sum idiota , zashtitavash chalgata ....

spiram az da komentira
    no i vie si traite po temite za house , gabba , trance , techno , chalga , rap , rnb , pop
    samo da vidim dali shte se sdurjite da ne vleznete i da pochnete da psuvate

scion_of_Storm ne se obijdai puk ti tolkoz ... ne se druj kato oshtipana gospojica ...

koalka - preklonena glavica sabq ne q seche a ? shtoto onq e mn qk i gleda strashno i momcheto da se naprai na putka i da spre muzikata li ? evala pa mu praa .. zaradi takia kat vas ne moga da si puskam veche muzikata svobodno li ? .. emi az puk she si pusna Gergana v metroto .. elate da me prebiete
    bahti misleneto

Edit : momicheto predi men -> na tebe puk koga nqkoga sum ti kazval che si narkomanka
    tctcctctc... vsichki ste abe nqmam dumi

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Малеее...вие сте големи з(е)лета!

Коалка е права за чалгарчетата в автобусите!Виждат ме мене в тъпата претъпкана 11ка, че съм с кубинки и безопасни игли и веднага вадят телефоните-плеъри и пускат неква боза (за мене) и пчоват да пеят!Даже веднъш щях да бия такива идиоти!Ебаси искате ние (метъли, пънкари, скинове и т.н.) да се съобразяваме с вас, а с нас никой не се съобразява да еба!Значи мога аз да тръгна да разтървавам чалгарите дет се бият пред входа ми, мога да помогна на комшията чалгар, ама когато некви изнервени нацита ме натиснат зад блока гледат и мигат на парцали!Ебаси няма да се отнасям добре с хора, които зад гърба ми ме наричат (цитирам реални личности):отрепка, боклук, наркоманка, метълска курва и т.н.Баси аз дори не съм метъл да ви е*а и с чалгарите ограничени!
    OtherDimension, не те зная къф си ти, ква музика слушаш, но в никакъв случай не разбираш от метъл!Личи си от лайната, които изсра по адрес на метъла, текстовете и т.н.И говориш за точно конкретизирани стилове метъл, в които специално се пее за гробища, кървища, Сатаната (оооо, господарят на мрака!мой идол!) и на другите адски величия....не рабзираш от метъл, з атва спри да сереш по адрес на метъла. метълите и другите!Гледай си твоя стил!
    И наистина не те знам за кво я написа тая тема!

Много пъти съм казвала, че говоря компетентно по адрес на чалгарите щот съм била такава!Плувам само в свои води!Знам за живота на чалгарите, живяла съм в него!И не мога да повярвам на моите роднини-метъли как са ме търпяли!Защото знам колко зле съм била!

Има ебаси нафуканите члагари!Като пилето убиец например!Кики в килера е чалга!За мен! тя е чалга!Казах че имам широко понятие за чалга!Наистина широко!Айде стига сте обиждали бе хора!
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Супер фен
    Град
    Cairhien
    v metul-a ne sa satanisti ama izobshto , ne ne
    Толкова за казването ти за сатанизма в метъла, което отрече. Да, идиотър( аз) спира да коментира, щото не му се спори с по-голям идиот дори от него. А ти претендираш, че разбираш повече с умните си, разбиращи всичко изказвания. Про hax0r 0 m1/\/3

Кой каквото ще да слуша .... само да няма размирици и боеве [-o< [-o< [-o< Спрете [не визирам никой от форума] защото като пребиете някой това не значи че вашата музика е спечелила а че нещо не ви е в ред

Супер фен
    Град
    София/Казанлък
    Да пич ти каза точно това.Даже ще те цитирам:
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    a kurvishtata , satanata i sina mu sa za intelektualci kato teb
    Така че не ми говори глупости сега.И бих дошъл да те пребия,ако си пуснеш Гергана в метрото,не защото е чалга,а защото нарушаваш закона, защото според закона, никой няма право да пречи на останалите хора в градския транспорт!

а ти ми пречиш.
    In your dreams
    The pain is so real
    Before the dead
    You'll have to kneel
    Hear your future screams
    See your epitaph
    As you scream
    The dead they laugh

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от magesnik
    Да пич ти каза точно това.Даже ще те цитирам:
    a kurvishtata , satanata i sina mu sa za intelektualci kato teb
    Така че не ми говори глупости сега.И бих дошъл да те пребия,ако си пуснеш Гергана в метрото,не защото е чалга,а защото нарушаваш закона, защото според закона, никой няма право да пречи на останалите хора в градския транспорт!

а ти ми пречиш.
    =D> =D> =D>

magesnik рулира!

а ти пиле убиец мълчи, щото като те нападнат едно хубаво, "гък" не можеш да кажеш!В момента не вземаш никва позиция, после се чуди защо се сърдя!Обичам ги ей такива неориентирани дето не знаят кво да слушат и з акво да говорят с другите, а после много компетентни се оказват!тц тц тц
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Мега фен
    Град
    Utopia..
    naistina poslednoto mi mnenie v temata , samo da ne ostanem nerazbrani

1 - brain stew , ne znaeh che si momiche .. purvo - ne znam da ima zabrana da se slusha chalga v metroto , emi iskarai si i ti tvoq player i pochni da peesh ako iskash , kvo ti prechat tolko
    2 - scion of storm ... ti qvno ne mi chetesh postovete - v metula ima stilove v koito se peqt za tiq prostotii - satani , vampiri i t.n. otrechi ????? no ne sum , podchertavam NE SUM kazval che vsichki stilove sa takiva !!!
    3 - brain stew , am .. narechi me k*rva , no slusham kakvoto mi haresva - slusham i Sting , Richard Marxx , Sade , Cafe del Mar i gabba ... i Michael Jackson i Bon Jovi .. do Astral Projection , Yahel ...
    no vse pak lubimci sa mi PRODIGY i slusham nai-veche trance i gabba naposleduk(ne che ti puka de , prosto da se doutochnim)

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    всички вие тук изкарахте темата като нападка конкретно към метъла. аз не го виждам така: това е против неприемането на различния. как може да кажете че всеки чалгар е селтак; разбира се не малка част от тях са такива, но не всички. имал съм възможност да общувам с много чалгари, имам и доста добри приятели такива и нито един от тях не е такъв какъвто го изкарвате (просто не социализирам със селяци). АдърДименшън - другата крайност. слушал си 2-3 неща и си вадиш заключения за целия стил. метъла е толкова разнообразен откъм подстилове и теми че общото между тях са единствено изкривените китари.

чалгарите и те биели - това говори зле за тях, но не може да служи за оправдание. независимо кой е бияча и кой е бития - постъпката е грозна.

също ми прави впечатление че някои от вас отричат че има проблем.

съгласен съм че разделение винаги ще има, но това пък не означава че разделението е хубаво нещо. или като ще се делим, поне да не се избиваме.

Мега фен
    Град
    Utopia..
    също ми прави впечатление че някои от вас отричат че има проблем.

blagodarq za mnenieto
    .

Цитирай Първоначално написано от brain_stew
    а ти пиле убиец мълчи, щото като те нападнат едно хубаво, "гък" не можеш да кажеш!В момента не вземаш никва позиция, после се чуди защо се сърдя!Обичам ги ей такива неориентирани дето не знаят кво да слушат и з акво да говорят с другите, а после много компетентни се оказват!тц тц тц
    Ти да не ме заплашваш И не ми говори кой е неориентиран ако обичаш И ако искаш ми се сърди защото ми писна и няма да търпя , то с теб една дума не мога да си кажа

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    emi az puk she si pusna Gergana v metroto .. elate da me prebiete
    междувпрочем, това да си извадиш телефона и да пуснеш музика е доста долно. не си сам в метрото и не може всички да се съобръзяват с теб. не говоря само за метъли пънкари и т.н. някои дори може да харесат звучащата музика, но да искат спокойствие.

Мега фен Аватара на koalka
    Ми не е приятна истината,ама е така.Ама ако това момче си беше мълчало и не се беше отваряло като няма възможностите за това...можеше и да не се стигне до там.Не казвам,че то е виновно,но просто понякога е най-добре да си държиш езика зад зъбите.Е,добре...По-добре ли е да се сдуха или да бъде пребит?Ти как мислиш?

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Ми не е приятна истината,ама е така.Ама ако това момче си беше мълчало и не се беше отваряло като няма възможностите за това...можеше и да не се стигне до там.Не казвам,че то е виновно,но просто понякога е най-добре да си държиш езика зад зъбите.Е,добре...По-добре ли е да се сдуха или да бъде пребит?Ти как мислиш?

Е да но ако го сдухат веднъж следващия път пак и пак и така все някога ще му писне и какво ? трябва да си носи пистолет и да стане белята ли ? Не че казвам да се сбие но не е нужно да мълчи нали ? все може да каже нещо ....

Супер фен Аватара на BornFromPain
    Град
    SFC HC
    Добре ве.. А айде да ви питам ако някой от вас го спре нацист и реши да го разпитва това що го носиш, онова що го слушаш ще си траете нали? А т'ва че оня пич не си е траял и си е изял боя си е негов проблем..
    А аз все още държа на това че оня изобщо не го е пребил заради чалгата.. Сигурно просто му е било нервно и му е казал да спре чалгата щото го е дразнела допълнително и после малкия като се изрепчил и кво очаквате да стане?
    Т'ва че е бил метъл не значи нищо.. Преспокойно може да е бил който и да е нервен човек независимо от това какво слуша... Кво некой си го пребили и веднага го обръщате едва ли не на няква субкултурна война хахах :>
    Черното отива на всичко. Рано или късно.

Цитирай Първоначално написано от PiLeto~UbieC
    Цитирай Първоначално написано от koalka

Е да но ако го сдухат веднъж следващия път пак и пак и така все някога ще му писне и какво ? трябва да си носи пистолет и да стане белята ли ? Не че казвам да се сбие но не е нужно да мълчи нали ? все може да каже нещо ....
    Не,но този път просто е трябвало да се сдуха!Следващият път просто няма да надува чалгата!!!

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от BornFromPain
    Добре ве.. А айде да ви питам ако някой от вас го спре нацист и реши да го разпитва това що го носиш, онова що го слушаш ще си траете нали? А т'ва че оня пич не си е траял и си е изял боя си е негов проблем..
    А аз все още държа на това че оня изобщо не го е пребил заради чалгата.. Сигурно просто му е било нервно и му е казал да спре чалгата щото го е дразнела допълнително и после малкия като се изрепчил и кво очаквате да стане?
    Т'ва че е бил метъл не значи нищо.. Преспокойно може да е бил който и да е нервен човек независимо от това какво слуша... Кво некой си го пребили и веднага го обръщате едва ли не на няква субкултурна война хахах :>

kvo kato e nacist , da ne e 100 kilograma ili ima cheren kolan po aikido ?!
    da ne govorim che te sa strahlivci i po-malko ot 15 ne hodqt nikude ... ma tva e druga tema

Цитирай Първоначално написано от BornFromPain

kvo kato e nacist , da ne e 100 kilograma ili ima cheren kolan po aikido ?!
    da ne govorim che te sa strahlivci i po-malko ot 15 ne hodqt nikude ... ma tva e druga tema
    А да...ти се изказа.То щото чалгарите не ходях по 30-тина човека и за това...

Мега фен
    Град
    Utopia..
    XAXAXAXAXA ?

XAXAXAXAXA ?
    Кое е смешното ?

И между другото тука във форума съм забелязала е модерно да се слагат всички под общ знаменател(в случая визирам автора,който си личи,че е пристрастен към чалгарите).

Супер фен
    Град
    София/Казанлък
    Пич ти ясно не си минавал пред дискотека Амор.Веднъж там 20 чалгара скочиха на 2-ма познати метъли,защото просто си минавали оттам.
    In your dreams
    The pain is so real
    Before the dead
    You'll have to kneel
    Hear your future screams
    See your epitaph
    As you scream
    The dead they laugh

Мега фен
    Град
    Utopia..
    koalka , za tebe skupa shte go kaja za 4ti put - az ne slusham chalga
    sledovatelno -> ne sum pristrasten kum chalgarite ?!

magesnik - ne sum minaval , vuzmojno e

koalka , za tebe skupa shte go kaja za 4ti put - az ne slusham chalga
    sledovatelno -> ne sum pristrasten kum chalgarite ?!

magesnik - ne sum minaval , vuzmojno e
    Ами ок,щом казваш.Къде съм написала,че слушаш чалга?Ами не,ти постоянно плюеш метълите,но нищо не казваш за чалгарите,които някои да доста отворени и хич не са цвете за мирисане...

Мега фен
    Град
    Utopia..
    tuk si prava
    osobeo debelovratite hubaci s lancite , koito si chovurkat s antenkata na gsm-a v uhoto..
    ne mislq obache che hodat na grupi ili jiveqt pod mototo Violence is the answer..
    inache che ima opredelen golqm broi selqni - ima ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си