.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 148
    Супер фен Аватара на BornFromPain
    Град
    SFC HC
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    ne obshtuvai s takiva hora - nikoi ne te kara ...
    no nedei i da gi obijdash i da gi priemash za po-nizshi ot teb , zahstoto ne slushash tova , koeto slushash ti
    tova e
    Приемам ги за толкова различни от мен че не искам да имам нищо общо. А негативното ми мнение не е формирано от музиката която слушат а постъпките им.. Защото тая постоянна цел всеки да бъде забелязван и то чрез най-тъпите постъпки ме дразни много.. Не казвам че важи за ВСИЧКИ чалгари.. Но важи ЕДВА ЛИ НЕ САМО за чалгари.. Защото колкото и да ме убеждавате в противното - всички знаем че по-голяма пасмина малки селтачета няма от тая в Амор.. Прибирал съм се много пъти с тях и мога да ви кажа от опит.
    Черното отива на всичко. Рано или късно.

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    BornFromPain, кон с капаци е меко казано. Човек е много повече от музикални предпочитания. Надявам се да го разбереш някой ден.
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Град
    SFC HC
    Хаха а може би някога ще разберете че за някои хора музиката е много повече от звуци.. Че музиката е това което си ти, просто под формата на изкуство, и най-вече че не е просто нещо което пускаш за да не е тихо докато правиш нещо друго примерно.
    П.С. бтв кон с капаци все пак не е най-точното определение.. Най-точното е че не искам да общувам с никой с който нямам много общо.. Иначе просто си губя времето.. Защо да имам 1000 приятели като мога да имам 30 но да сме заедно, да се подкрепяме и тн.. А шанса да намеря човек който да е един от тия 30 сред чалгатрополиса ми клони към 0%.. Тогава защо по дяволите да искам да общувам с тях? За да разчитам на тях и накрая да ме прецакат? За да мисля че имаме нещо общо а единственото да е било просто приказки? Не мерси. Не и аз.

Супер фен
    Град
    Cairhien
    ^И какво излиза, че моите приятели, най-добрият ми приятел, с когото се познавам от вече 11 години, няма да ме подкрепи по-нататък, защото не слуша метъл, а поп музика, рок също и подобни? Айде стига бе, не се ебавай И за мен музиката е доста важна, има супер влияние в мирогледа ми, стилът ми на обличане донякъде, мисленето ми. Но ако режа всичко, което не слуша метъл, това означава да откажа да общувам с милиони хора. А това не е особено умно...

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)

Re: Do kude se stigna ?

Do kude se stigna s tupite vi razdeleniq na chalgari , raperi , metuli .. ?
    Dnes v Radomir e prebito do mozuchno sutresenie 16 godishno momche , zashtoto ..... slushalo chalga ?!
    Neshtastnikut go nakaral da spre chalgata , zashtoto q mrazil , momcheto otkazva i posle mu e nanesen tejuk poboi.
    Tova e predela na vashite kompleksarski razdeleniq.
    Tiq razdeleniq se provokirat ot hora , kato nqkoi tuk
    edin e grozen vmirisan metul , koito ne vijda po-dobre ot nosa si ..
    drug - "mnooo losh" skinar , koito paradira s neo-nacistkite si ubejdeniq i t.n.
    vse obrazi , koito sa satanisti , slushat pesni za kruv i ne moje da sa istinski "fenove" ako ne sa "LOSHI"

Do koga dragi mi kompleksarcheta she se mislite za po-umni ot drugite ?
    Do koga za vas edin chalgar shte e ciganin i maloumen ?
    Do koga zaradi izrodi kato vas shte stavat e takiva neshta...
    Prostotiqta vi nqma krai.
    За мене един чалгар винаги ще е циганин и малоумен..

Do kude se stigna s tupite vi razdeleniq na chalgari , raperi , metuli .. ?
    Dnes v Radomir e prebito do mozuchno sutresenie 16 godishno momche , zashtoto ..... slushalo chalga ?!
    Neshtastnikut go nakaral da spre chalgata , zashtoto q mrazil , momcheto otkazva i posle mu e nanesen tejuk poboi.
    Tova e predela na vashite kompleksarski razdeleniq.
    Tiq razdeleniq se provokirat ot hora , kato nqkoi tuk
    edin e grozen vmirisan metul , koito ne vijda po-dobre ot nosa si ..
    drug - "mnooo losh" skinar , koito paradira s neo-nacistkite si ubejdeniq i t.n.
    vse obrazi , koito sa satanisti , slushat pesni za kruv i ne moje da sa istinski "fenove" ako ne sa "LOSHI"

Do koga dragi mi kompleksarcheta she se mislite za po-umni ot drugite ?
    Do koga za vas edin chalgar shte e ciganin i maloumen ?
    Do koga zaradi izrodi kato vas shte stavat e takiva neshta...
    Prostotiqta vi nqma krai.
    4algar metul.. punkar?! kakvo zna4enie ima .. neka si slu6a tva deto mu e na dushata !!! onq kakvo go burka 4e mom4eto slu6alo 4alga? nali toi ne slu6a?! kude mu e probleMa?!?!??! i koi mu dava pravo da prebiva taka mom4eto zaradi ednata muzika...

Град
    SFC HC
    Цитирай Първоначално написано от scion_of_Storm
    ^И какво излиза, че моите приятели, най-добрият ми приятел, с когото се познавам от вече 11 години, няма да ме подкрепи по-нататък, защото не слуша метъл, а поп музика, рок също и подобни? Айде стига бе, не се ебавай И за мен музиката е доста важна, има супер влияние в мирогледа ми, стилът ми на обличане донякъде, мисленето ми. Но ако режа всичко, което не слуша метъл, това означава да откажа да общувам с милиони хора. А това не е особено умно...
    А аз да не би да общувам само с хора които слушат пънк, ска и хардкор? Къде съм казал че не харесвам всички които не слушат мойта музика? Казах само че не общувам и не искам да общувам с чалгари защото самия факт че слушат това ги отдалечава достатъчно от мен, че да не искам да имаме нищо общо.

Град
    SFC HC

Цитирай Първоначално написано от [B
    a[N]D[i]T[k]a]4algar metul.. punkar?! kakvo zna4enie ima .. neka si slu6a tva deto mu e na dushata !!! onq kakvo go burka 4e mom4eto slu6alo 4alga? nali toi ne slu6a?! kude mu e probleMa?!?!??! i koi mu dava pravo da prebiva taka mom4eto zaradi ednata muzika...
    Мисля че трябваше все пак да погледнеш и предните постове щото отдавна беше споменато(доста пъти), че причината за т'ва да го пребие изобщо не е била музиката. Просто му се е заял за това, ама вие не можете да го проумеете и продължавате да държите на това колко са противни метълите, пънкарите, скинарите и всички други. Както казвам за 10 път(поне!) това че е бил метъл не е нищо.. Преспокойно може да е бил който и какъвто и да е друг изнервен човек който е склонен да пребие някой ей така за нищо.
    Само ме е яд че му се е заял точно за музиката, а не за нещо друго ако беше така всичките тия глупости дето се изляха тука нямаше да ги има..

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    и двамата са цигани, така че можете да продължите с живота си и да не се занимавате с чужди проблеми.

D.town
    Guest

ае хора спрете се е. вместо да излезете да преджобите някой развисен наркоман, да се ебавате на грозния метълист или псувате курвите вие стоите пишете по форуми големи злета сте чесно.
    интелекта не се определя от музиката бе братя. определя се от мързела. мене мнооо ме мързи. къв извод праим

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    С риск да се повторя.....

Аз винаги ще се деля не мога да си представа как ще хода заедно по купони с чалгари или ще говорим за мода,джи ес еми и всякакви други простотии.И това е разбира се,не че те са по-тъпи от мен, а просто защото харесвам други неща,които ги споделям с други хора.Не е задължително да са метъли,но никога те не са били и чалгари.

Както са набили този чалгар така може и да на бият един метъл или пънкар,както доста често става,но тогава не се създава такова впечатление и не реват толкова хората все едно метълите и пънкарите не са хора? Няколко потребители дадоха примери... Не могат хората от различни субкултури да се обиждат все едно те са един човек.Автора предполагам,че не познаваш всички метъли,за да ги определиш като жалки същества нали?Вярно,е че слушат една и съща музика имат що годе еднакви интереси,но не са едни и същи хора.

С повечето неща съм съгласен с експлойтед,той даде доста примери,така че няма смисъл да пиша дълги и широки мнения,само защото ще се повтарям,а и вярвам,че тези които провеждат дискусията няма да им е приятно да четат почти едни и същи мнения.Затова спирам дотук.

Много са ми интересни постовете на брейн стю.....
    Момиче на 14 години е почнала да се бие с всички и да ги пребива? Извинявай ама сигурно нямаш и 20 кила ше ми говориш за войни и простотии,поне това ни го спести.А и като те гледам с какъв ник си и кога си регистрирана просто ми става смешно...

Супер фен
    Град
    София/Казанлък
    Малдини аз ше ти кажа,че по чалгарски купони е голяма веселба.Отивам напивам се на безплатен алкохол и се наяждам,сядам си на някво столче с бирата в ръка и почвам да гледам простотия до шия. А и брейн стю е свястно момиче макар,че се изразява малко остро.
    In your dreams
    The pain is so real
    Before the dead
    You'll have to kneel
    Hear your future screams
    See your epitaph
    As you scream
    The dead they laugh

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от maldini
    Много са ми интересни постовете на брейн стю.....
    Момиче на 14 години е почнала да се бие с всички и да ги пребива? Извинявай ама сигурно нямаш и 20 кила ше ми говориш за войни и простотии,поне това ни го спести.А и като те гледам с какъв ник си и кога си регистрирана просто ми става смешно...
    Хм...определено ен съм 20 кила!Малко повечко съм си!По принцип съм тръгнала на курсове по бойни изкуства от 7 годишна, отраснала съм с по-тежка музика и...говорех за войната, защото ползвах една доста вярна философия!

Къф ми е ника?Идва от песен на Грийн гей, с което не се гордея много.В превод значи "мозъчна яхния" и бих казала, че наистина в главата ми е голяма каша.А кво общо имаше регистрацията ми не можах да схвана!Има ли значение, дали съм била регестрирана тая година, или миналата?

Да, участвала съм в побои, погота и т.н.Кво ти пречи тва?Не се изтъквам по никакъв начин, отбелязвам го!Според мен има още кво да уча, още бой има да понеса, още погота, в които да участвам...Не казвам, че мога да набия някой без абсолютно никакви проблеми, няколко пъти отбелязах, че съм била бита от чалгари!И не помня точно кой (извинявам се много на юзъра, който го отбеляза, но толкова много мнения....) каза, че онези едва ли са ме набили защото са били чалгари, а аз...няма да казвам ква!Думите им бяха "Хехе, много ти са лъскави кубинките, метълска курво!Вий по принцип сте смели...дай да те видим ква си ти!" и почнаха да ме бутат.Бях с посинено око, натъртвания и т.н.Не се гордея с тва.Даже ме е срам, че допуснах тва да се случи.Не ми хареса факта, че имат такова мнение за метълите!Кофти е, че се поставя всичко под общ знаменател!

И аз имам приятели чалгари.(Пилето убиец е жив пример!)Твърде сме различни...те говорят за циците на Камелия, а аз говоря за уникалността на Халфорд, например.Различни субкултури-различни гледни точки и възприемане на живота около нас.За един чалгар, може би всичко е по-просто, но на един скин например никак не му е лесно.

А относно музиката...експлойтед (а и други) не веднъж са казвали, че за тях музиката е много повече от начин на разпускане и т.н.За тях е начин на живот.За тях е отражение на личността.За мен също!Не мога и миг без музика.Срещам в някои песни, неща, които отговарят на личността ми...може би приемам музиката твърде надълбоко, но това съм аз.За мен музиката значи нещо много повече от изкуство, за мен музиката е...нещо като въздуха.Музиката ме кара да се чувствам като нещо нематериално, не реално.Когато слушам музика забравям на кой свят съм, потапям се в момента.И става въпрос за музиката която аз харесвам-пънк, ска, Ой!, метъл....а не чалгата!
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Guest
    Е тва е тъпо да се млатят ,заради музиката...Така една група чорбари беше пребила един мой съученик

Град
    SFC HC
    Хахах да и той е бил с шалче и тениска на Левски ама те са го пребили щото е слушал чалга нали? :>>

Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от BornFromPain
    Хахах да и той е бил с шалче и тениска на Левски ама те са го пребили щото е слушал чалга нали? :>>
    сигурно!

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от Елин-ТопузакоВ(Топчо)
    Е тва е тъпо да се млатят ,заради музиката...Така една група чорбари беше пребила един мой съученик

toq pak obrushta temata na levski - cska
    bahti ogranichenoto mule ..

brain stew e na 14 ?! ..
    omg

Град
    [Мразим кифли ООД]

brain stew e na 14 ?! ..
    omg
    МУАХАХАХА!Да на 14 съм и мога да кажа, че съм здраво стъпила на земята откъм музикална култура, макар че все още съм си буквално...пикла!Ама тва не ми пречи да знам доста работи!

Мега фен
    Град
    Utopia..
    moje da znaesh dosta raboti i da si durven filosof , no ne si izjivqla neshta , koito sa izjivqli 18-19-20 godishnite
    taka che za mnogo neshta qvno si govorish naizust

mladostta ne e porok - ne se obijdai

Град
    [Мразим кифли ООД]
    Да, участвала съм в побои, погота и т.н.Кво ти пречи тва?Не се изтъквам по никакъв начин, отбелязвам го!Според мен има още кво да уча, още бой има да понеса, още погота, в които да участвам...
    Мисля, че вече го казах!Наистина има кво да науча, даже много!

btw според мен спорът, който водиме безсмислен!Всички сме прави за себе си и нашите събратя по субкултура!Наистина, с мен на глава не се излиза, освен, ако не говоря с някой, който е доста влиятелна личност и влияе по някъф начин на мнението ми (scissorhand например), но ще се опитам да се въздържам занапред от изказвания.Просто не искам да си пиля нервите.Теми за различните субкултури и техните търкания има много....и никой не е излизал прав!"Мойто гарджи най-убаво!", така че никога няма да стигнем до едно компромисно мнение.Най-много да се намразим!

Град
    Оф отказвам се... Тук никой не чете какво е писал другия. Само двама - трима разбират, че толерантност и липса на предразсъдъци не значи само да не биеш някого, а и да не съдиш за него без да го познаваш...
    BornFromPain е класически пример за абсолютно предубеден човек... И то що- щото някой слушал еди- кво си...
    Всички искат да ги приемат такова каквито са- метъли, пънкари, и т.н... Музиката за вас може да е изява на характера и начин за възприемане на света...

Но аз познавам много хора слушащи чалга и мога да ви кажа че при тях музиката не е толкова важна... Те не мислят постоянно за това какво им дава тя. Начин за разпускане и толкова...

Така че мислете преди да лепите етикети на някой.

А, и това че brain_stew е на 14 не я прави по- тъпа, моля ви се! Айде сега да почнем и с предразсъдъците за възрастта... Вярно малко преиграва с тва "ние различните", но забелязвам че в тоя форум и много по- големи от нея се изживяват по същия начин...

Уф спирам да пиша вече тук че наистина много се отклонихме. А файда никаква...

Мега фен
    Град
    Utopia..
    mdaa
    rosskata e mn prava - vsichko tuka stana lutenica
    vidq se obache che rodeniq ot muka i niGGa sa nai-predubedenite hora v celiq forum
    ne che za mene raperite ne sa cigani , ama nea znachenie...
    ot temata se otklonihme prekaleno mnogo
    no samo da se izqsnim s brain stew : da se izkarvash jertva e jalko ... metulite bili jertvi , nai-razlichni , nai-neopravdani
    ee aide stiga veche

Град
    SFC HC
    Цитирай Първоначално написано от rosskata

BornFromPain е класически пример за абсолютно предубеден човек... И то що- щото някой слушал еди- кво си...
    Всички искат да ги приемат такова каквито са- метъли, пънкари, и т.н... Музиката за вас може да е изява на характера и начин за възприемане на света...

Но аз познавам много хора слушащи чалга и мога да ви кажа че при тях музиката не е толкова важна... Те не мислят постоянно за това какво им дава тя. Начин за разпускане и толкова...

Така че мислете преди да лепите етикети на някой.
    Просто ти не разбираш попринцип какво е в основата не деленето на субкултурите. Не се делят заради музиката която слушат или заради начина по който се обличат. Деленето е следствие от това, че да си пънкар значи еди какъв си начин на мислене, да си скинхед означава еди какъв си и тези начини на мислене са коренно различни от тези както на другите хора(чалгари и т.н.). Просто това което съм аз и това което са чалгарите, обикновения човек който слуша чалга по купони, хората които слушат поп и т.н. са абсолютно различни неща.. За това се деля - защото тези хора ако мислеха като мен, гледаха на света като мен нямаше да слушат чалга а все от някъде щяха да дочуят пънк или ой, да ги заплени и да започнат да се интересуват.
    Тоя път разбра ли или ще трябва за 20 път да пиша едно и също..

Град
    Ми не ние дето не сме спешъл и не сме от някоя субкултура бавно загряваме... Пък и защо въобще стоиш и си пишеш с малоумници като мен дето не ги кефи да слушат пънк ами си слушат най- обикновен рок и не са от висшата раса на пънкарите и скиновете и т.н...

Супер фен
    Град
    Cairhien
    Born from pain е група Даже издадоха албумче тази година, което било яко казват. "War"me thinkzoz :P
    Няма смисъл от темата вече. Чешахме си езиците цял ден +вчера вечерта, попсувахме се, понервихме се- ае марш към леглото сега Днес покрай Пирогов имаше яко метъли- момчето там ли е настанено?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си