- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Имам си приятел но...
MERSI MN ZA SYVETITE!!!!OBI$AM SI PRIQTELQ![]()
Не Се НаТиСкАй Не Те ИсКам Ти Не МоЖеШ Да ДоКоСнЕш МоЙтО сЪрЦе, ПрАвИш Ми сЕ На МнОгО уМеН ВрЕмЕ е Да ГуШкАм сАмО мОйТо МоМчЕ!!!
Ами ще разбереш дали е обич към другото момче,ако знаеш дали обичаш приятеля си.Ако вече не го обичаш най-вероятно обичаш другия.Но тази дума е много силна,а и си сама казваш,че само го харесваш,както и той има нещо към теб.Има два варианта:
1.Забравяш другото момче,продължаваш с приятеля си(ти сама трябва да решиш.
2.Казваш на пирятеля си,че вече не го обичаш и трябва да се разделите и отиваш при онова момче.
Но убедена ли си, че това другото момче има някакви чувства към теб?
Не Се НаТиСкАй Не Те ИсКам Ти Не МоЖеШ Да ДоКоСнЕш МоЙтО сЪрЦе, ПрАвИш Ми сЕ На МнОгО уМеН ВрЕмЕ е Да ГуШкАм сАмО мОйТо МоМчЕ!!!
Ами понеже няма как да знаем твоите чуста а и на колко години си(нама да се очуда ако си на 14)Трябва да си наясно какво искаш от живота
Приятелят ти явно си те обича, а и от твоя пост разбирам, че и ти го обичаш. Не захвърляй две години на вятъра заради едно увлечение! Ти дори не си сигурна дали другото момче те харесва..според мене всичко е заради това, че в момента не се виждате толкова често, но след време напълно ще забравиш оня другия от даскалото. И все пак живота си е твой и прави каквото искаш, гледай ти да си добре и да си щастлива. Сега ако приятеля ти не те прави щастлива това е друг въпрос..но не мисля, че е така. Моят съвет е - остани си с приятеля! Успех!![]()
az mislq 4e zapo4va6 da haresva6 drygoto mom4e za6toto vijda6 priqtelq si mnogo rqdko...a tova mom4e ot y4ili6te koeto ti e simpati4no go vijda6 vseki den i zapo4va6 da se privyrzva6...
az mislq 4e trqbva da se vyrne6 pri priqtelq si i da ostavi6 mom4eto ot y4ili6te.
Only God can Judge me... Be the Best!
По добре остани с приятеля си.С Другия само се привличате,но едва ли ще стигнете по далече от флирт.Но всъщност първо си изясни какво чустваш към единия и към другия.Не прибягвай до пребързани решения.
амиии трябва да решиш дали обичаш приятеля си или не.. аз напр скъсах с моя приятел след 2 год връзка.. късах с него и плачех защото ми е мн мил.. но я нямаше тръпката , страстта , любовта.. имаше една огромна привързаност , уважение , приятелство.. знам мн е трудно.. не бързай помисли добре.. трябва ти време.. за да не направиш грешка..
И как става тоя номер късам със него и много плача щото еди си какво там..... бил ти мил и такива ама нямало тръпка нима си плакала изкуствено и без чуства ? Аз що си мисля че когато плачем то е със много чуства и зависи от обстоятелствата но във повечето случей плачим и със голяма доза любов не само чуства.Първоначално написано от panterata
Първоначално написано от LO6IQ
=D>
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
KARAI DA VARVI PAK kakvoto 6te da stava . . . ti si go kazala ...
prosto dobyr !
според мен приятелят ти много ти липсва и търсиш кой да го замести докато го няма![]()
така че си реши ти дали ще го чакаш само зада сте заедно през събота и неделя или ще си с човек с който ще си заедно всеки ден![]()
но все пак 2 години никак не са малко![]()
мм аз мисля че си само привързана към приятеля си се пак 2 годинки не са малко дори да забравиш това момче ще почнеш да харесваш друг,защото я няма тръпката!Или си бая объркана!
Nedei da razvalq6 vrazkata si s priqtelq ti zaradi nqkakvo kratko uvle4enie spored men
For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!
Докато сама не почувстваш,че не искаш да си с приятеля си, не късай с него...но както виждам от постовете ти..ти все още държиш на гаджето си и то много.Другият е само моментно увлечение..просто е защото с приятеля ти се виждате рядко и имаш нужда от някой до себе си..но не се излъгвай да прекъснеш две годишна връзка заради някакво моменто увлечение..по-добре изтрий Скайпа на тва момче.Но ти си знаеш.
y0u LoV3 m3 bUt YoU dOn'T kNoW wHo I aM, s0 LeT m3 g0...JusT Let Me Go... {}