.
Затворена тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Guest

Xora pomognete mi molq vi imam seriozni problemi...

Zna4i gledam big brother ot nqkolko mesec-a i tam ima edin Penio.Az sam mom4e no toi adski mnogo me kefi ... smisal az sam normalen .. haresvam momi4eta no Penio adski mnogo me kefi.. Problema mi e 4e mastrubiram na nego... tva spored vas lo6o li e ? Nali mastrubiraneto e to4no za tova .. za da ima udovolstvie no spored vas tva lo6o li e ? Kajete mi molq vi za6toto az mnogo uvajavam va6eto mnenie za6toto golqma 4ast naistina sa opitni i znaqt kak stavat ne6tata ... I kajete mi ima li o6te fenove na Penio... Adski e gotin .. iskam naistina da spq s nego puk nqkoi den moje i da stane.. dai boje pi6ete mi ...

Голям фен
    Град
    Бургас
    не ви ли писна да слагате тъпи теми ве!!

EI .. nedei da govori6 taka 4oveka ima seriozni problemi .. vmesto da mu pomogne6 kakto povelqva sait-a ti se opitva6 da go prokudi6 taka lI ?... Misli6 li 4e tova e normalno? ... AMi ako strada .. ti nqkoga stradal li si ? .. Neznae6 kfo e da strada6 nali ? ... Priqtelu .. ne e sramno da mastrubira6 stiga da izpitva6 udovolstvie no pomisli si dali si xomu sexualen ako si .. moje nqkoi pat da se vidime za da se opitam da ti pomogna... ako ne si .. i go pravi6 za udovolstvie pravi go kolkoto iska6...

Povelitelq Dark
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от OrientalecaStasy
    EI .. nedei da govori6 taka 4oveka ima seriozni problemi .. vmesto da mu pomogne6 kakto povelqva sait-a ti se opitva6 da go prokudi6 taka lI ?... Misli6 li 4e tova e normalno? ... AMi ako strada .. ti nqkoga stradal li si ? .. Neznae6 kfo e da strada6 nali ? ... Priqtelu .. ne e sramno da mastrubira6 stiga da izpitva6 udovolstvie no pomisli si dali si xomu sexualen ako si .. moje nqkoi pat da se vidime za da se opitam da ti pomogna... ako ne si .. i go pravi6 za udovolstvie pravi go kolkoto iska6...
    Napulno sam saglasen s OrientalecaStasy i mislq 4e nqma ni6to sramno v bratskata obi4 .
    Dokolkoto razbrah ot teksta a az sam dosta informiran mislq 4e penio si ima klitor na pupa koeto go pravi edin vid individualen i poo truden za "obrabotka " .. Ot druga strana pev4eskite mu sposobnosti "LETQQ SAS KOLATA" predpolagat 4e toi ima i svir4eski takiva , toest nema da ostane6 nezadovolen . Ima dosta na4ini da se zapoznae6 s nego , v4era go sre6nax po vito6ka s gloriq i razlafixme .
    Uspeh !

naistina li povelitelu... ti xomo li si

Guest
    PI4 TI MAI 6E STANW6 PEDAL.INA4E TAQ TEMA E NESERIOZNA I LYJLIVA

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    PI4 TI MAI 6E STANW6 PEDAL.INA4E TAQ TEMA E NESERIOZNA I LYJLIVA
    ne e vqrno az sam istinski muj... iska6 li da se vidime nqkoi pat ?

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Moderated by miloto
    т.11 от Правилника
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си