- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- za Trevata
chuval sam kato pu6i6 semkite na marihuanata i ne6to spermata ti se "preebva" vernu LI E? ?
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
Бе на къв се праиш?За гъзар ли се имаш кат пушиш трева бе помочко?
Don't hate the player , hate the GAME!
Първоначално написано от Heartbreaker
тоз пък,я се успокой е хаххаха
по темата: ако пушиш семки,ядеш ги, или ги пиеш(странно звучи да пиеш семки,ама ако не ги изчистиш кат правиш манагуа...) и е доказано,че води до импотентност...така че чисти ги старателно щото...с халосни патрони не е яко кат пораснеш хахаха
Legalize it............
Всъщност отдавна се доказа, че семето на тревата не влиае по никакъв начин на другото семе ..
The ghosts of my dead brothren lies silent now.
Бе дано... за тва ти си го сади и си прави цигарите сам некупуваи от никаде че незнаеш какво слагат!
Hahu Hihi
ааа въпрос ... какво е манагуа ... ?!Първоначално написано от Fukc/cenzura lek/
иначе по темата ..мисля че тва са глупости !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Emi managuata se pie.Na karatko kak se pravi-vari se jointa sus mlqko i zahar i posle tva se pie.Nai dobre e da izpie6 edna normalna 4a6a 6toto mn moje6 da se scepi6.Vkusa e adski gaden i otna4alo si misli6 4e absolutno ni6to ti nqma no kato te iztre6ti sled 1 4as i ve4e samo smqh,smqh ujas...Pone na men mn golqm film mi beshe![]()
Не е така екстра си е !!!Първоначално написано от HaPKoMaHqk
axa 10x :P
xaxaa trai be = blagoevgradsko kopele nema6 li si druga rabota da osven da prostee6 tuka A?!! debi spermataПървоначално написано от Heartbreaker
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()