Значи явно така правите секс( с любов,без грубости и сте така да се каже равни).Тя сигурно иска по-грубичко,не разбира се бой,дращене,хапане,ритници и т.н.Не ви знам секса щото не ви света,но пробвай да я чукаш,не да я любиш.Все едно си девствен и си хванал най-яката пичка,все едно просто трябва да те задоволи и не ти пука за нея.Хвани я за ръцете докато и ги задръж с твоите силно притиснати над главата й ако е легнала,вдигни крака й на врата си,дръж я здраво за гърдите и го вкарвай изкарвай бързо.Абе пич,какво да ти кажа,то ще стане хардкор роман ако продължа.Еба го,върви пък купи и едни белезници кат искаш или е така без повод я съблечи и започни да я чукаш мъжката без игрички без нищо.То това си е изкувство,трябва или да го знаеш и да ти иде от вътре или не знам и аз.Успех все пак,но не вярвам да се справиш щом питаш,щото това което иска твоята е най-баналното и най-лесното.Аз лично си падам по такъв секс,аз съм мъж и не обичам да се права на *****.

п.п.Накарай я да ти л**а,това също би трябвало да влиза към желанията й,явно иска да се почувства щастлива мръсница,даже и лепни 5лв на челото и кажи "да се почерпиш гадже,че ми хареса как работиш"
Хахахахах