- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да заговорим момиче на улицата?
фаааааааак тфа ме накъдри :Д:Д:ДПървоначално написано от ODB36
риза/тениска, спортни панталони, обувки официални +/- сако, е това е моят стил![]()
![]()
![]()
Не го пробBайте .. няма cмиcъл баcи ...Първоначално написано от male91
Изрязоха ме 5 момичета мамито им ще еба![]()
![]()
![]()
Ти, дет cи го пиcaл тфа или cи некаф изруд (плейбой) или cи cпр задръcтен ...
Грешката на тоа каф я разбрах къде е иии ще я коригирам тия дни да cподеля наблюденията cи ;[
риза/тениска, спортни панталони, обувки официални +/- сако, е това е моят стил![]()
![]()
![]()
+ още 5 неуспеха ...Първоначално написано от male91
Искрено ше Bи кажа да си гледате работата![]()
А тия дето даат акъли да фземат да се осъзнаят малко ...
Треа да е някфа приятелка на приятелка или нещо подобно да се зафърже някфа фръзка, иначе не поддаат![]()
![]()
![]()
^ Не ви ли е срам, непрокопсаници? Вижте, момчето се е жертвало, опитало, пък вие още се чудите, докато то бере срам!![]()
и дечица, понеже вече е есенно време, най-добре ще е да целите избраницата си с кестени. Някак... спонтанно е и ще се възползвате максимално от даровете на природата.
Винаги съм искал да пробвам : Здрасти , Как сиии :Д http://www.youtube.com/watch?v=dc2Z7CL4Cv0
Как мислите ще мине ли номера :Д
Ха тая тема напрао ме надъха утре в даскало не на улицата да заговоря сяко момиче което ме хареса ша са издокарам и АТАКА![]()
![]()
Е не е толкова лесно трябва и малко смелост да де МНОГО.
Факт е че живота ВИНАГИ те преебава!
otia6 nahakan i vika6 zdrasti kak se kazva6 i posle kato ti kaje e pita6 kak sa kazvat tea 2te pi4ki staa vapros za (gardite i ) drugiq nachin e da si kupi6 bmw 5ta seria 2006+ ili 3ka pak 2006+ samo otvarq6 vratata i gotovo![]()
![]()
fuck you stupid little faggot suck my dick bitch
stripper give me private dance ..
[10/12/2010 18:22:56] elenka angelova: Sega ve4e moga da te solia kolkoto si iskam,niama e maika ti da se opla4e6,ne 4e mn te e strah ot neia
[10/12/2010 18:23:14] Ice crystal: (rofl)
Първоначално написано от hamilcar
They ask me am I ok. They ask me if I'm happy.
Are they asking me that because of the shit thats
been thrown at me, or am I just
a little snappy and they genuinly care?
Най - добре пробвай със: "Здравей..." "Как си...? " и тука влиза усмивката ама ако нямаш чар файда няма пич...![]()
пп. Не го пробвай върху някви дето изглеждат надути. Най - добре срещу 1 - 3 годинки по малки![]()
пп2. Не го пробвай ако приличаш на примат...
Един шамар зад врата и "Ко правиш ,ма пача!" май ще помогне?
----
-
I'm gonna chase this whiskey with Patron
I wanna girl in my lap and a Jagerbomb
![]()
![]()
С един приятел се разбрахме,да заговаряме момичета.След дълго отлагане се решихме и отидохме.И се опитахме да заговорим няколко дами.Разбира се с усмивка и едно познато здравей.Е ДА АМА НЕ!При неговият втори опит дамата му отговори : Махай се бе откачалке.Не,че другите бяха успешни...На шега разбира се той предложи да отидем с усмивка и да кажем:Здравей,моляте не викай полиция.Не съм луд.
Така,че с усмивка и здравей не става!
novasum![]()
nirvana13![]()