- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да заговорим момиче на улицата?
Молиш я?!? WTF?!? Колко жалък трябва да си ЗА ДА МОЛИШ неква непозната п*тка да иде с теб на кафе?!?Първоначално написано от XXX_f
![]()
Ооо това ми напомни нещо смешничкоПървоначално написано от Mauc7opa
Бях с една фр на моста на влюбените и бях... ъъъъ.... легнала върху нея- нали главата ми облегната на краката й...
И си говорехме нещо и слушахме музика \
/ По едно време минават 4-5 сладура, които преди тва бяхме зяпали как денсЪт брейк (не бяха мн добри де...) и нали ни подминаха. И само след малко единия изкача от някъде и почва да ни се намесва в разговора, ама толкова ни стресна, че и двете изпищяхме и въобще... Леле
![]()
![]()
После си говорехме малко, ама не помня кво беше продължението
![]()
![]()
Хакерка с пистолет !!!
![]()
![]()
![]()
Много правилно не се знае какъв характер е и как може да рейгира.. Първо виж какъв характер е поразпитай малко за нея и тогава чак за да не бъдеш моментално отрязан!Първоначално написано от za3k^dFsG
![]()
Искам трева
Първоначално написано от Evil_ChilD_f_
и аз това щях да го питам ама ме изпревариха
![]()
A защо не?Първоначално написано от Evil_ChilD_f_
![]()
Искам трева
Ти избрал ли си я?? или искаш няква случайна????Първоначално написано от abs0lut
Този пост можехте да го кръстите "фантастика".
Лесно е да я заговориш - отвори дума за дрехи, обувки, кучето й, някаква значка, която носи или я питаш не се ли познаваме от "еди къде си....". Буквално имаш хиляди варианта. И ако не си изкочил гол от някой храст е малък шансът да тe напръска с лютив спрей или да избяга. Но трябва да имаш самочувствие,иначе ще те сдъвка.
Така си е,абе като я видиш ,която и да е действайкаквото ти дойде ,хвърляй се и да става каквото ще!
![]()
Първо и се усмихни и виж дали тя ще реагира положително ии чаак тогава можеш да се пробваш да я заговориш. Ии след това:
Ти - Извинявай, заболя ли те?
Тя - Кое да ме е заболяло?
Ти - Когато падна като ангел от небето.
Тя - Ти психар ли си?!?!
Хмм, аз почти винаги, когато ме заговори непознат се правя на шутПричината - почти всички момчета, които заговарят непозната на улицата, го правят с всяка, която им грабне окото, т.е чукат на всяка врата пък където им излезе късмета
![]()
на мен много често се е случвало да ми искат запалка и то хубави момчета ама аз никога нямам запалка![]()
![]()
Преспъни я да падне, и й се извини![]()
Защо на улицата ?
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Ъъъ... Зависи какво впечатление искаш да оставиш. Глупава тема.
Ако си търсиш тъп повод да я заговориш.. "Колко е часът?"
Ако искаш да изглеждаш като оборотен кретен.. "У нас или у вас?" (или по-брутален вариант.. "Ти, ти си яка тупалка")
Ако не се вписваш и в двете категории.. **** ** **, BRO!
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
абе кой я изрови тая антична тема бе![]()
тва е яко на такъв бих се спряла, но не и на нещо от сорта; здр може ли да се запознаемПървоначално написано от Eleonora
![]()
направи й комплимент - само не и "имаш мн хубав задник, колко са напращели и т.н " , а нещо от сорта "имаш хубави очи, лице и т.н"
а като за начало попитай я нещо ..
Примерно: кое, къде се намира, колко е часът и прочие : ))
От 2006та..пичът вече отодавна се е провалил със "заговарянето" на улицатаПървоначално написано от Lexynnka
![]()
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
ми аз веднъж се прибирах, слушах музика и блеех нанякъде (както обикновено) и видях 7-8 момчета на съседния тротоар.няколко от тях ми подсвирнаха.толкова съсредоточено наблюдавах едно куче, че въобще не им обърнах внимание. после едно от тях се приближи и ме пита дали искам да станем гаджета.
въобще не можах да осмисля какво е казал- преди да се усетя казах не и си продължих
.просто това бе първата ми реакция
![]()
Ами не и се моли и никоя няма да имаш!Пък и нищо хубаво няма да ти се случи като обиждаш жените...нали жена те е раждала ама кой да помислиПървоначално написано от ATAKABG
![]()
С увереност,любезност и чувство за хумор![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
тва за мене е най добрия отговор в цялата тема.Първоначално написано от ODB36
другите ми се струват някви изтъркани
![]()
„Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните.”
Съгласен +1 ... тва ма скъса![]()
mi v toaletnata li da q zagovoraПървоначално написано от Evil_ChilD_f_
Можеш просто да кажеш "Извинявай,може ли да се запознаем?"Няма нищо лошо в това стига да имаш смелост да го направиш!