- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- mamka mu
awe sry 4e psuvam ama nekaf oligofren e draznil sestra mi v skypa se pi6e v_extazy ae ako nekoi znae kak se kazva da mi kaje pls
Kолко мъка има по тоя свят...![]()
уфф...
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Престори се на някоя мацка, завърти му главата, и му прати някое пекано вирусче на компа. Ако е добро, доста солено ще му излезне новият процесор. (Схващаш ли?)
![]()
много мъка и болка има ...много !Първоначално написано от Crazy_teen4e`f
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Гошо от Почивка еПървоначално написано от exploitedteen
![]()
![]()
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Еееххх...дека се е видело вирус да чупи процесора...искам като го измислят и аз да го имам буахахахаПървоначално написано от p4elata_brumze
![]()
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
ти не си ли онзи дет беше пуснал една тема започваща "малко съм тъп ама..."![]()
e или да го блокира, или да си направи нов скайп. толкова ли е трудно да измислите нещо![]()
Никой неможе да го притежава, тъй като гърми процесора мигновенноПървоначално написано от Axxxel
![]()
![]()