Незнам защо се чувствам така. От няколко месеца немога да бъда себе си. Чуствам се друг. Чувствам, се самотен. Зле. Пропаднал. Тъжен. Немога да разсмивам хората както преди. Немога да бъда това, което бях. Имам чувството, че това никога няма да свърши. Липсата и ме убива. Бавно. Всичко, което се случваше преди 4 месеца беше напълно различно в сравнение със всичко това. ;( Дори незнам дали имам някакви чувства останали към нея. Струва ми се, че нямам. Яд ме е на всичко. Боли ме главата от яд. Много. Плача понякога. Ей така. Когато се сетя за нея. Съжалявам, че захвърли всичко на вятъра. И че я чаках напразно... В началото искаше малка почивка. После каза, че иска да бъде сама. А след това, че така било по-добре и за двамата... не ми е по-добре. Какво я промени така? Как и отминаха чувствата а моите не? Защо спря да иска да се виждаме. Какво стана по дяволите?! Защо защо защо защо защо? РАЗБИТ СЪМ!!!!!!!!!!!!!!!! Не се чувствам човек вече. Някаква отрепка се чувствам. Едно нищо. Без желание за нищо. Немога да бъда щастлив, каквото и да се случи. А ако бъда ще е за миг и ще отмине. Объркан съм. Нямам настроение за нищо. Главата ме боли... странно. Сякаш нещо е хванало мозъка ми и го стиска. Сякаш липсва нещо от главата ми. Или просто нервите ми са толкова опънати, че главата ми пуши. ташаци. псувам непрекъснато. изпълнен съм с гняв. не ми се спортува не ми се яде не ми се пие не ми се гледа. Единствено си мисля за нея и за хилядите хубави спомени, които сме прекарали заедно. От първия миг до последния... Всяка целувка... всеки мил смс.. всяка прегръдка.. всяка нейна усмивка ми се появява, сякаш за да ме зарадва, но вместо да се зарадвам ми става още по-лошо. Всичко започна когато и писах смс, че ми липсва. Отговора и беше : и аз какво да направя. Не обърнах внимание на това и пак продължих с обяненията си ,че немога без нея и, че я искам много да бъде до мен. Тогава тя ми отговори така: не ми е до такива работи сега... Тогава започнах да се чувствам различно... да се чудя.. да незнам какво става... да немога да мисля трезво.. да немога да се съсредоточа и да стоя в неведение. Може би месец по-късно и писах смс, "как може да те обичам толкова мн?", а тя ми отговори "какви са тез въпроси защо ме будиш така ти?". Разби ми сърцето... Оказа се, че всичко което изпитвам... е напразно. Всеки копнеж да бъда с нея... Всяка мисъл за нея...изобщо...Какво става с мен ? Слушам ТАТУ - ГОМЕНАСАИ(sorry). КАКВО СТАВА С МЕН?!?!?! какво става;( какво става бе!!!! "какво стана с вечното ми чувство за хумор" с до лудост граничещия ми оптимизъм. Нямам никакво самочувствие. Обичах живота. Обичах всички. А може би обичах и себе си. Но най-много от всичко обичах нея. Сега не обичам нищо. Не мисля и че ще заобичам нещо отново... Нaчина ми на мислене... е свързан с начина ми на чувстване...(това второто тъпо звучи) Сякаш обичам нещо но... незнам какво..na maika ti v putkata. poveche nqma da placha za nqkva patka...
Draft saved at Jul 25
Ami kakvo moga da vmetna oshte. Osven che nqmashe promqna do purvi oktomvri (sega e 3-ti) v nastroenieto mi tq trugna sus nqkakavi ot dneshniq razgovor mi spodeli s golqma radost che DOSTA go haresva. Vchera misleh da se samoubivam. Samo se porqzah nishto mi nqma. Dnes sushto mislq. Ujasno mi e;( Chetoh pak stari logove v koito mi obeshtava pak da se razhojdame v morskata... da hodim na plaj... a vsushtnost vmesto da go napravim tq skusa s men. Ne izdurjam poveche na tova muchenie. Iskam da umra. Ili da buda s neq. Sled kato e sus tozi predpo4itam da umra... nai-lo6oto e 4e sigurno shte budat mn dulgo vreme zaedno... shte spodelq i shte pravi vsi4ko koeto pravi6e s men... Ako ne i pove4e..;( iskam da umra!
Draft saved at Oct 3
Ami kvo da vi kaja... sega e 4 noemvri mesec sled kato trugnaha. Tq e na nqkakvo party... sus priqtelq si. Ne mi se misli kvo 6te praqt dvamata tam. Samo kato se setq na 9 april tazi godina na rojdeniq den na *(tyk ne trqbva6e da ima ime) kakvo pravit6e s men mrasnicata...
predi 2 sedmici nqkude avera i imashe rojden den.. malko predi tova q napsuvah kato i kazah gnusna pa4a da si ebe maikata i 4e nemoga da povqrvam che sum obi4al takuv bokluk kato neq i 4e e kurva zaspala i drugi takiva, sled koeto mi kaza che nqma da me pogledne i naistina ot togava ne mi govori. Predi edna sedmcia puk gi gledah da se mlqskat zaedno i tq se kefi6e kato be6e sednala v nego.ujas. na tupiq pohod. ta6ak. da eba maika mu.
nqkoi hora mi kazvat 4e 1 godina ne bilo mnogo za 1 vruzka..tova moeto ne bilo normalno... emi ne e taka v greshka ste _)_