- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- относно секса
Как едно момче може да разбере кога едно момиче иска да прави секс с него без да я пита и без да са говорили затова? (момчетата нямат право на отговор)
Ми ти ако искаш питай как можеш да ходиш без да се мърдаш
Ми ти ако искаш питай как можеш да ходиш без да се мърдаш
МОЖЕ БЕ МОЙТО МОМЧЕ ПО ОЧИТЕ ВСИЧКО СЕ ПОЗНАВА, ПО ИЗРАЖЕНИЕТО ПО ДВИЖЕНИЯТА.
И ТОЧНО МОМЧЕТАТА ТРЯБВА ДА ИМАТ ПРАВО НА ОТГОВОР ТУК ЗА ДА ИМ СЕ ВИДИ ПРОСТОТИЯТА.
ННненене въпросът е наистина сериозен и не е ебавка. И ако може с по-подробни отговори. Благодаря предварително
незнам дали са очите, но ако те насърчава в моменти на близост... за мен си е чист знак и няма пред какво да се спираш
а когато не те насърчава с думи и с движения как бих могъл да разбера?Първоначално написано от Анонимко
темата наистина е добра защото все някои от двамата остава разочарован и неразбран защо в точния момент не е направил това което другия иска... затва питам
Един поглед от въпросната девойка може да ти каже всичко, стига да можеш да го разбереш.
да, по погледа всичко се разбира само бъди набюдателен
ами то ще се разбере по погледа на момичето , по това как те докосва и т.н пък можеш и да и намекнеш , да я поканиш у васпък то ще се види..
![]()
eлементарно е - след като не те насърчава, значи не го искаПървоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Зависи до колко се познавате. Ся примерно аз докато го погледна моя човек и той веднага ме разбира. Като го целуна по-страстно, той също разбира. Като му се усмихна палаво - също. Като почна да го пообарвам така - също.
Виж, тя ако е не е девствена, лесно ще разбереш, защото ще знае какво иска, а ако е девствена, тогава вече може да ти прати куп объркващи сигнали и да се чудиш. В такива моменти всичко се разбира в хода на натискането или пък с най-изпитания метод-разговорите.![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
Вижте аз проблеми нямам, питам просто от обща култура! Пък и е доста срещан проблем между двойките
както си седите така покажи и патката да видиш кво ще направи![]()
sam ne moga :P