.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Guest

относно секса

Как едно момче може да разбере кога едно момиче иска да прави секс с него без да я пита и без да са говорили затова? (момчетата нямат право на отговор)

Фен
    Град
    Вкъщи
    Ми ти ако искаш питай как можеш да ходиш без да се мърдаш

Ми ти ако искаш питай как можеш да ходиш без да се мърдаш

МОЖЕ БЕ МОЙТО МОМЧЕ ПО ОЧИТЕ ВСИЧКО СЕ ПОЗНАВА, ПО ИЗРАЖЕНИЕТО ПО ДВИЖЕНИЯТА.

И ТОЧНО МОМЧЕТАТА ТРЯБВА ДА ИМАТ ПРАВО НА ОТГОВОР ТУК ЗА ДА ИМ СЕ ВИДИ ПРОСТОТИЯТА.

Guest
    ННненене въпросът е наистина сериозен и не е ебавка. И ако може с по-подробни отговори. Благодаря предварително

Guest
    незнам дали са очите, но ако те насърчава в моменти на близост... за мен си е чист знак и няма пред какво да се спираш

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    незнам дали са очите, но ако те насърчава в моменти на близост... за мен си е чист знак и няма пред какво да се спираш
    а когато не те насърчава с думи и с движения как бих могъл да разбера?
    темата наистина е добра защото все някои от двамата остава разочарован и неразбран защо в точния момент не е направил това което другия иска... затва питам

Мега фен Аватара на koalka
    Ами най-вече намеците,погледите...разбир а се.

Един поглед от въпросната девойка може да ти каже всичко, стига да можеш да го разбереш.

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    да, по погледа всичко се разбира само бъди набюдателен

Голям фен
    Град
    Бургас
    ами то ще се разбере по погледа на момичето , по това как те докосва и т.н пък можеш и да и намекнеш , да я поканиш у вас пък то ще се види..

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ами усеща се просто-от думи,от поглед,от движение. 1 момиче иска ли секс,цялото й тяло крещи СЕКС. А иначе не виждам какво лошо има в това да имате връзка и да я попиташ.

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Цитирай Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    а когато не те насърчава с думи и с движения как бих могъл да разбера?
    темата наистина е добра защото все някои от двамата остава разочарован и неразбран защо в точния момент не е направил това което другия иска... затва питам
    eлементарно е - след като не те насърчава, значи не го иска
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Зависи до колко се познавате. Ся примерно аз докато го погледна моя човек и той веднага ме разбира. Като го целуна по-страстно, той също разбира. Като му се усмихна палаво - също. Като почна да го пообарвам така - също.
    Виж, тя ако е не е девствена, лесно ще разбереш, защото ще знае какво иска, а ако е девствена, тогава вече може да ти прати куп объркващи сигнали и да се чудиш. В такива моменти всичко се разбира в хода на натискането или пък с най-изпитания метод-разговорите.
    HardC0re and BDSM forever

Guest
    Вижте аз проблеми нямам, питам просто от обща култура! Пък и е доста срещан проблем между двойките

Фен
    Град
    Sofia
    както си седите така покажи и патката да видиш кво ще направи
    sam ne moga :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си