.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Guest

Тя е на 14 а аз на 18 :(

Значи работата е там че тя е едва на 14 а аз на 18 познаваме се от скоро но постоянно мисля за нея тя няма приятел а и нз да ли е имала нещо по-сериозно ди сега тя заглежда др момчета даже май харесва 1-2 та въпроса ми е как да постъпя с нея никога до сега не съм се занимавал с тилкова малко мимиче и си няма и представа как расъждава за момчетата и какво мисли

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Че аз когато бях на 14 и половина ходих с 20 годишен и бяхме заедно 7 месеца.И той още ме обича.

Не се захващай - няма да знае какво иска и след време ще й омръзнеш и ще ти е кофти!

Голям фен Аватара на I_ve7o
    emi as pyk si mislq...4e ima momi4eta koito znaqt kakvo iskat..ne moga da kaja 4e tq znae..6tot neq poznavam..ama as bih opitala ako bqh na tvoe mqsto ) yspexx :P

Guest
    i spored men trqbva da opita6 ni6to ne gubi6 a za podhoda da kaji nqkoq malka sladurana za6toto i az ne sym hodil s tolkova malko momi4e no sigurno i tq 6te iska komplement4eta i t.n. uspeh

Твърде голяма разлика в годините, бихте имали истинско и щастливо бъдеще макс разлика годнина!

Ам и аз на толкова тръгнах с приятеля си и тои е с 4 години по голям от мен и още сме заедно!Може да си мисли че си недостъпен за нея защото си по голям....!А може би след време ще и омръзнеш а и тя на теб, ни живеи си живота нищо не губиш,нищо хубаво не е вечно!!!
    Не Се НаТиСкАй Не Те ИсКам Ти Не МоЖеШ Да ДоКоСнЕш МоЙтО сЪрЦе, ПрАвИш Ми сЕ На МнОгО уМеН ВрЕмЕ е Да ГуШкАм сАмО мОйТо МоМчЕ!!!

moje d azvu4i banalno,no parvo q opoznai ...ako izleze nqkva pe4ena ok,ama ako e ot oniq deot naisitna nz kvo iskat ....prosto ne se zanimavai ...samo 6te ti e gadno posle ...dano oba4e se okaje svesna...ae stiskam palci

Голям фен
    Град
    на луната
    Давай с рогата напред! Опитай с нея пък квото стане, живота няма да свърши ако между вас нещата не се получат!Успех
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa
    Цитирай Първоначално написано от BunnYY_f
    Давай с рогата напред! Опитай с нея пък квото стане, живота няма да свърши ако между вас нещата не се получат!Успех
    =D>

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от BunnYY_f

Фен
    Град
    Вкъщи
    Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    Че аз когато бях на 14 и половина ходих с 20 годишен и бяхме заедно 7 месеца.И той още ме обича.

Не се захващай - няма да знае какво иска и след време ще й омръзнеш и ще ти е кофти!
    Не ставай смешна

Guest
    Четири години не е много голяма разлика Можеш да пробваш какво ще излезе от това

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си