.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Guest

spored vas tova normalno li e?

Nornalno li e spored vas da hodi6 s edno mom4e(koeto e na 20 god)godina i polovina i toi o6te da ne si e poiskal,daje da ne ti e pravil nameci na tazi tema?!Otna4alo misleh,4e poneje e po-pritesnitelen,za tova o6te ne se e slu4ilo.no ne e taka.Posle misleh,e ima nqkakvi zdravoslovni problemi,no i tova se okaza 4e ne e taka!prosto ve4e ne znam kakvo da si mislq.Vseki pat kogato se opitam da pogovorim za tova toi ili smenq temata ili obra6ta vsi4ko na bazik i ne moga da razbera istinskata pri4ina za tova!Ina4e vav vsqko drugo otno6enie se darji perfektno s men i mi pokazva po hilqdi na4ini,4e naistina me obi4a,no stigne li se do momenta,v koito trqbva da deistva-ne6to mu stava i se optdrapva!
    Kajete kakvo mislite i me posavetvaite kakvo moga da napravq!pls

Nornalno li e spored vas da hodi6 s edno mom4e(koeto e na 20 god)godina i polovina i toi o6te da ne si e poiskal,daje da ne ti e pravil nameci na tazi tema?!Otna4alo misleh,4e poneje e po-pritesnitelen,za tova o6te ne se e slu4ilo.no ne e taka.Posle misleh,e ima nqkakvi zdravoslovni problemi,no i tova se okaza 4e ne e taka!prosto ve4e ne znam kakvo da si mislq.Vseki pat kogato se opitam da pogovorim za tova toi ili smenq temata ili obra6ta vsi4ko na bazik i ne moga da razbera istinskata pri4ina za tova!Ina4e vav vsqko drugo otno6enie se darji perfektno s men i mi pokazva po hilqdi na4ini,4e naistina me obi4a,no stigne li se do momenta,v koito trqbva da deistva-ne6to mu stava i se optdrapva!
    Ами явно иска да те опознае и не иска секса, който на теб ти е нужен в момента заради хормоните,според мен е съвсем нормално и аз страшно се радвам, че въобще има момчета, които поставят любовта пред секса!!!
    Ами просто изчакай, когато той е убеден, че наистина ти си най-важното нещо за него ще си поиска.
    Пък и защо не пробваш с романтична вечер на свещи, френска любов и ....все пак е на 20 трябва да има опит

Цитирай Първоначално написано от ПСИХОЗА
    Ами явно иска да те опознае и не иска секса, който на теб ти е нужен в момента заради хормоните,според мен е съвсем нормално и аз страшно се радвам, че въобще има момчета, които поставят любовта пред секса!!!

moje moje vsi4ko moje
    Да ме обичаш не те задължавам,да ме мразиш ти разрешавам,но помни ме - ако заслужавам.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Оххх ами попаднала си на яко момче Ти се радвай ,че ти го искаш ,а не е така ,че той да те насилва.
    Трябва му време според мен!

Голям фен
    То толкова много на добре .. въобще не е надобре обаче .. той явно си има някакав проблем или травма относно секса .. но не разбирам как така при наличието че сте толкова време заедно ти не си разбрала за това и не си го предразположила да ти го сподели ..

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Според мен изобщо не е нормално Може би има някакви проблеми и ти трябва да му помогнеш. Предразположи го и го накрай да ти сподели. Все пак той е голямо момче вече пък и сте заедно от толкова време... Не е нормално да не 'консумирате' връзката си...

Супер фен
    и според мен не е нормално.. добре ще е да поговорите открито за проблема му

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Da iska da opoznae? Da iska da izchaka? Da iska da ne q nasilva? Da iska da e siguren v chuvstvata mu kym neq? A i v neinite? No izvinqvaite.. godina i polovina... E ima nqkakaf problem.. Govori s nego.. Dori da zapochne da smenq temata mu kaji che trqbva da provedete toq razgovor!!

moje bi se pritesnqva za teb ako si malka o6te.. kaji mu 4e iska6 da si pogovorite seriozno i go "porazpitai "

moje prosto da ne mu e do tova ...smi tova da ne enai-vajnoto za nego ...no sadeiki po tvoeto ogromno jelanie da go napravite si vadq izvodi,4e ako ne z anego,to za teb e super vajno ... za6to mislite samo za tova,prosto si jiveit 6talivo zaedno,a puk nqkoi den te ne6tata sami 6te si doidat ....

Голям фен
    Град
    Бургас
    може и да е девствен и да се притеснява предразположи го

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    Явно още не иска да има полови контакти с теб.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Аз пък си мисля, че е девствен и го е срам/страх да не разбереш..
    Което разбира се е тъпо, но .. той явно приема нещата друго яче..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Фен
    Град
    Вкъщи
    Цитирай Първоначално написано от Atika
    То толкова много на добре .. въобще не е надобре обаче .. той явно си има някакав проблем или травма относно секса .. но не разбирам как така при наличието че сте толкова време заедно ти не си разбрала за това и не си го предразположила да ти го сподели ..
    Съгласен

Голям фен
    Град
    на луната
    Цитирай Първоначално написано от za3k^dFsG
    Цитирай Първоначално написано от Atika
    Съгласен
    И аз!
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    Оххх ами попаднала си на яко момче Ти се радвай ,че ти го искаш ,а не е така ,че той да те насилва.
    Трябва му време според мен!
    dam podkrepqm
    All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.

Мега фен Аватара на koalka
    Ами всичко е нормално.Не го познавам,но може да е притеснителен,да си мисли,че е рано,да се притеснява ти какво ще си помислиш.Може много причини да са.Най-добре следващият път го прелъсти,възбуди го,кажи му,че го искаш и виж каква ще му е реакцията.Ако стане нещо между вас(тоест интимни) според мен няма повод за притеснение,но ако те отблъсне го питай директно какъв е проблема.

Супер фен

Re: spored vas tova normalno li e?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Може да го е страх да прави секс и иска да мине време!!!Гледай да не отлагате много,защото може накрая да не го направите,стига това да искаш разбира се!!!

Мега фен Аватара на iiirish
    казваш, че когато повдигнеш тази тема той веднага я сменя или я изкарва на бъзик. но замисли се, че ти му позволяваш да го прави! веднъж хванеш ли го на тясно мърдане няма. ако трябва вдигни скандал за това - викай, крещи, но нека той разбере, че държиш да разбереш истината и причината за неговото бездействие!

Фен
    Град
    Navsqkade po vsqko vreme :)
    А ти защо толкода държиш но това? Според мен той може още да не се чувства готов или пък просто де не е намерил подходящия момент. Все пак е нормално да се притесняваш, но поговорете открито.
    Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...

Guest
    Значи ако искат секс от вас се оплаквате. Като не искат секс от вас също се оплаквате. Въобще знаете ли кво искате, всъщност?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си