та така...Имах връзка с едно момче в продължение на 10-11 месеца1той ме обичаше адски много,аз не го също!Освен това бях първото момичев което той се влюби!обаче..винаго има едно НО...Карахме се доста често за кви ли не глупости,но аз си мислех че те в никакъв случай не са могли да бъдатр в състояние да ни разрушат връзката!само че от около един месец насам той с епромени адски много!стана студен,не ме търсеше..личеше си че има промяна.ПОпитах го и той каза че е охладял,че вече не иска и не може да с мен,че не ме обича и че тръпката я няма и кво ли още не!След всичко това се разделихме!СМоа че сме в една компания,бяхме на дискотека всички заедно,аз се опитах да го накарам да ревнува,но той се правеше че сякаш не му пука!СЕга аз излзиам с друго момче,и бившия ми разбра за това,пожелами успех,щастие и незнам си още кво но усетих в думите му известна доза ревност..Все а ме разпитва дали ходя с него,дали го обичам,как се казва,как вървят нещата с него...И после взе да ми разправя за една мадама която му се натискаше,колко го харесвала и т.н.Ма тя забога е на 23 ,а той на 16!И на всичкото отгоре ми каза че тя имала шанс и че мн момичета го харесвали..бла бла..И сега аз се чудя какво да правя и възможно ли е след време той да осъзнае какво изпитва към мен и да се върне отново?И при вас случвало ли ви се е да се разделите с някой,да ходите с друг/друга и след известно време пак да се съберете..
Благодаря на всичи които са си направили труда да прочетат всичко това!ще се радвам да чуя мненията ви