macki neshto sum pritesnena i iskam da se dopitam do vas.Znachi 4-5 dena predi da mi doide cikala za 1 den mi se poqvi leko kafenikavo techenie samo za 1 den.Sprq mi..posle 1 den predi cikala imah manichko bqlo i mi doide.Boleshe me korema nali imah si PMC sichko kato obichainoto.Cikala mi e s kruvni susireci i sega e taka.Samo che na tretiq den veche e kafqv.i beshe po slab..prez samoto vreme na cikala sushto poveche bieshe na kafqvo otkolkoto na kruv.Na nqkoi sluchvalo li mu se e ?
dali ima prichina da se pritesnqvam ?
има ли шанс да имаш цветна бременност?![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
ми че то това си е нормално май!по едно време и на мене ми беше станало така!аз даже още бях девствена, пък камо ли да си помисля за цветна бременност!
Let The BEAT Control Your Body
I na mene taka..Първоначално написано от radito
не се тревожи![]()
macki a kolko vreme vi kara cikala?
Na men mi vurvi po 3-4 dni.
7 дни всеки пътПървоначално написано от Анонимко
![]()
5-6 дни...
![]()
Робинята на Quench
maniche мисля че няма нужда да се притесняваш и при мен е било подобно ...а обикновено ми върви по 4-5 дни
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?