.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Guest

Пълен хаос

Ami mn mi e trudno,no imam nujda da spodelq s nqkoi...zna4i s priqtelq mi sme zaedno ot okolo mesec i polovina i az mn go obi4am no ima mn pre4ki-1-vo az s1m na 15 a toi e na 27,no tova ne e ot takova zna4enie,za6toto drugite ne6ta sa dosta po seriozni...otkakto sme zaedno nqma 4ovek koito da ne mi kaje 4e i ideq si nqmam v kakvo se zab1rkvam...v smis1l horata imat mn lo6o mnenie za nego,no s men toi se d1rji prosto prekrasno.no ima momenti v koito toi iz4ezva prosto...ne si vdiga telefona,nik1de go nqma i se poqvqva sled okolo 2 dni sqka6 ni6to ne e stanalo,pitala s1m go kakvo stava i za6to iz4ezva i toi mi otg 4e imal rabota.Ima i o6te 1 mln podobni ne6ta koito me podludqvat,otkakto s1m s nego s1m dr 4ovek,izoliram se ot horata,ne mislq za drugo osven za nego,skarame li se se zatvarqm s uspokoitelni...znam 4e mi vliqe mn zle no ne moga da go zareja za6toto bez nego ni6to nqma smis1l,pomognete mi...pls

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Как очакваш да ти помогнем? Ти си се забъркала с човек, който е пъти по-голям от теб, мисли по много по-различен начин и определено има коренно различен живот от теб!

Вярно, за любовта няма граници, но по този начин ти губиш най-ценните мигове от живота си. Забила си се с този 27 годишен момък, затваряш се в себе си, когато той не си вдига телефона, вместо да ходиш по кафета с приятелки, да зарибяваш съученици и да се базикате помежду си.

Замисли си от какво имаш нужда точно в този период от живота си и доколко този човек може да ти го даде. За всичко си има време... не бързай за никъде!

Фен
    Град
    Вкъщи

Re: Пълен хаос

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    az mn go obi4am no ima mn pre4ki-1-vo az s1m na 15 a toi e na 27,no tova ne e ot takova zna4enie,za6toto drugite ne6ta sa dosta po seriozni
    Въпрос към господ:Господи защо този свят е изпълнен с лекомислени безграбначни самовлюбени курви

Голям фен Аватара на I_ve7o
    Как очакваш да ти помогнем? Ти си се забъркала с човек, който е пъти по-голям от теб, мисли по много по-различен начин и определено има коренно различен живот от теб!

Вярно, за любовта няма граници, но по този начин ти губиш най-ценните мигове от живота си. Забила си се с този 27 годишен момък, затваряш се в себе си, когато той не си вдига телефона, вместо да ходиш по кафета с приятелки, да зарибяваш съученици и да се базикате помежду си.

Замисли си от какво имаш нужда точно в този период от живота си и доколко този човек може да ти го даде. За всичко си има време... не бързай за никъде!

mn si prava..i sam saglasna s tebe

Голям фен
    Град
    София
    Според мен такава връзка няма бъдеще! Вярно, че за любовта няма граници, ама, моля ти се, та това са 12 години А и както го описваш, явно не е цвете. Замисли се дали си заслужава болката, която ти причинява, защото, съжалявам много, но не мисля, че те обича, а че си просто негово забавление или нещо такова. Ехо, 12 години Съжалявям, че съм толкова пряма, но просто се замисли. И се замисли дали наистина го обичаш толкова много. Недей да си губиш времето с него! Успех!

Guest
    Сори маце, ама замислила ли си се че пича може да е женен? Или да не е, обаче да има деца? Кофти тръпка, но е възможно. Това би обяснило изчезванията му. Познавам бегло един тип, който на 27 години има дете първи клас, обаче това не му пречи да ходи с момиче осми клас... Мисли по въпроса

Голям фен
    Град
    на луната
    Цитирай Първоначално написано от I_ve7o

mn si prava..i sam saglasna s tebe
    И аз ви подкрепям!
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

ПЪЛНА ПОДКРЕПА ТОВА МНЕНИЕ Е ЗА 6+

АЗ БИХ ДОБАВИЛ ЧЕ СА НАЙ-ЩАСТЛИВИ ДВОЙКИТЕ с 1 максимум 2 години разлика, вероятно защото са на една възраст и интересите им доста повече може да бъдат съвместими.

Голям фен
    Град
    София

Цитирай Първоначално написано от za3k^dFsG
    az mn go obi4am no ima mn pre4ki-1-vo az s1m na 15 a toi e na 27,no tova ne e ot takova zna4enie,za6toto drugite ne6ta sa dosta po seriozni
    Въпрос към господ:Господи защо този свят е изпълнен с лекомислени безграбначни самовлюбени курви
    tfa prozvucha mnogo ocherovatelno
    All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    si go na4uka be..i teb kvo tolkoz te e strah da prolee6 nqkoq sulza xaxa

Мега фен Аватара на koalka
    Разликата ви е почти 15 години!Нищо лично,но сте доста различни от гледна точка на житейски опит,имате различни интереси и т.н.Това,че се държи прекрасно не означава,че не се прави на мил и така само заради едно нещо(не казвам,че е така).Просто разбирам един човек да ти каже,че не е за теб,ама вече доста хора.Еми,така е като някои момичета се хващат с батковци на по 30.Ти какво си очаквала-прекрасна връзка ли с възрастен човек?Е,извинявай.А и плюс това не ми се вярва винаги да изчезва по "работа" и винаги телефона да му е изключен.

Guest
    Mili4ka 6te ti preporu4am da se samoubie6. Nqma drug izhod. Purvo toi ti izneverqva i ne my pyka za teb. Gorki4kata tq. Kolko si naivna... Sled izvestno vreme kogato te zareje 6te iska6 da si samo s batkovci i 6te stane6 narkomanka i kyrvi4ka. Napravo ymri o6te sega. ai sys zdrave

Фен
    Град
    Вкъщи
    Забравих.Иди при родителите си и почни да им крещиш защо са те образовали толкова зле!!!!!

мацка според мен малко си надвишила въздрастовата граница това все пак са ти 12 год.тои като нищо мойе да е женен и дори да има деца.според мен ти си му само забавление

Фен
    Град
    Sofia
    според мен е по-правилно да го напуснеш,сигурно ще ти е гадно разбирам те,но после може да те забърка в някви работи дето няма да искаш да участваш,щом отсъства по 2 дена - начи не ми се вярва да е обикновенна работа а нещо доста по сериозно!
    sam ne moga :P

Фен
    Град
    Sofia
    Mili4ka 6te ti preporu4am da se samoubie6. Nqma drug izhod. Purvo toi ti izneverqva i ne my pyka za teb. Gorki4kata tq. Kolko si naivna... Sled izvestno vreme kogato te zareje 6te iska6 da si samo s batkovci i 6te stane6 narkomanka i kyrvi4ka. Napravo ymri o6te sega. ai sys zdrave
    яд ли те е нещо,в мензис ли си,ама така като гледам не си от най-щастливите.
    sam ne moga :P

Цитирай Първоначално написано от leko_otkachena
    Цитирай Първоначално написано от za3k^dFsG
    tfa prozvucha mnogo ocherovatelno
    mda suer daje

In Search Of Sunrise 7 Asia

Мега фен
    Град
    София, Лозенец

Ami mn mi e trudno,no imam nujda da spodelq s nqkoi...zna4i s priqtelq mi sme zaedno ot okolo mesec i polovina i az mn go obi4am no ima mn pre4ki-1-vo az s1m na 15 a toi e na 27,no tova ne e ot takova zna4enie,za6toto drugite ne6ta sa dosta po seriozni...otkakto sme zaedno nqma 4ovek koito da ne mi kaje 4e i ideq si nqmam v kakvo se zab1rkvam...v smis1l horata imat mn lo6o mnenie za nego,no s men toi se d1rji prosto prekrasno.no ima momenti v koito toi iz4ezva prosto...ne si vdiga telefona,nik1de go nqma i se poqvqva sled okolo 2 dni sqka6 ni6to ne e stanalo,pitala s1m go kakvo stava i za6to iz4ezva i toi mi otg 4e imal rabota.Ima i o6te 1 mln podobni ne6ta koito me podludqvat,otkakto s1m s nego s1m dr 4ovek,izoliram se ot horata,ne mislq za drugo osven za nego,skarame li se se zatvarqm s uspokoitelni...znam 4e mi vliqe mn zle no ne moga da go zareja za6toto bez nego ni6to nqma smis1l,pomognete mi...pls
    Защо си с него? Отговори си на този въпрос.

Голям фен
    Град
    trqvna

защо невземеш да си хванеш некой на 70/80 години такмо няма да може да ходи нагоре-надолу

Мега фен Аватара на iiirish
    това, че той ти влияе зле е напълно вярно! та ти дори не можеш да се съсредоточиш върху училището, приятелите, забавленията, които са най-нормалното нещо на твоята възраст. вярно, че разликата ви е ПРЕКАЛЕНО голяма, но май наистина това сега ви е най-малкия проблем. щом не един или двама имат лошо мнение за него, то помисли, че нагласата им не е безпочвенна или взета от нищото без основание! има нещо мътно около приятеля ти и може би е най-добре да го изтриеш от живота си, вместо да разбираш в какво се забърква

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си