.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    объркания
    Guest

Объркано положение

Значи едно момиче е мн влюбено в един мой приятел(преди бяха гаджета ама скъсаха и тя иска пак да са заедно и той май), ама тва момиче толкова много го харесвам и обичам,че нямам думи по цяла нощ не спя само за нея мисля .... знаете как е .... и преди един месец се запознахме и аз нормално съм в еуфория ама тя ми говори само за него и аз й се явявам като кореспондент между нея и приятеля ми , и ми е някво супер гадно щото ги събирам (пак да станат гаджета) а аз съм влюбен до уши и простооо нз какво да направя ? помогнете кажете какво да направя кажете как да я приближа към мен ...(не искам да правя мръсотии на приятеля щото се познаваме от детската градина и ми е супер приятел)....

Фен
    Град
    Вкъщи
    След като си говорите направи й впечатление няколко седмице после знаеш кво да правиш и ако всичко ставе дано приятела ти те разбере

Голям фен Аватара на I_ve7o
    emi as ako bqh na teb...estestveno 4e 6tqh da predpo4eta da si ostana fr s mom4eto..i da gi sdobrq..za6toto kakto se kazva ni6to 4e sam momi4e momi4e pod pyt i nad pyt no ne sa mnogo priqtelite...no kakto si preceni6

Голям фен
    Град
    на луната
    Цитирай Първоначално написано от I_ve7o
    emi as ako bqh na teb...estestveno 4e 6tqh da predpo4eta da si ostana fr s mom4eto..i da gi sdobrq..za6toto kakto se kazva ni6to 4e sam momi4e momi4e pod pyt i nad pyt no ne sa mnogo priqtelite...no kakto si preceni6
    И аз това мислех да напиша! В крайна сметка избора е твой!
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

Guest
    Много се лъжете за приятелите, само това искам да ви кажа. Това че ти не би постъпил зле, не означава че той не би постъпил така. Тоя живот и без това е скапан, живей го заради себе си. Приятели, братя, сестри, гаджета- няма такива филми. Важен си само ТИ и това е. Фащай мацката и си гледай живота. И съм МОМИЧЕ да, преди другите женки да ме нападнат че съм простак

Мега фен Аватара на koalka
    Ами какво да ти кажа...според мен трябва да избираш между приятелството и любовта,обаче тук пречката е,че мацката не те харесва,а и иска да е с приятеля й.Много лесно ти е казала нази над мен да хващаш мацката,ама въпроса е дали тя иска да бъде хваната.Просто най-добре е да не мислиш за нея и да я забравиш.Да положиш усилие поне.

Фен
    Град
    Вкъщи
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Много се лъжете за приятелите, само това искам да ви кажа. Това че ти не би постъпил зле, не означава че той не би постъпил така. Тоя живот и без това е скапан, живей го заради себе си. Приятели, братя, сестри, гаджета- няма такива филми. Важен си само ТИ и това е. Фащай мацката и си гледай живота. И съм МОМИЧЕ да, преди другите женки да ме нападнат че съм простак
    Знаех че си момиче преди до го прочета.Само курвенца кат теб могат да го мислат тва

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си