- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- КоЕ оТ 3те Си изБиРаш?
тА коЕ От 3те сИ изБирАш и заЩо?
![]()
Тръгвам по пътя безкраен,срещам радост и тъга,спирам за миг,подминавам, болка,копнеж и стара мечта.Бягам по невидими пътеки,страх ме е да гледам на страни, търся ниви утехи,търся твоите очи.
da sum samichka,zashtoto i v dvata slucheq se nqkoi ot dvamata shte bude naranen!
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
От 3те предпочитам да съм си самичък.
Защото аз колкото и да се старая да и е хубаво ако няма любов, между двамата, няма да сме щастливи.Трябва всичко да е взимно ако не е така самичък е най-добре.![]()
Абе аз съм момче, но мисля че е по-добре сам отколкото с някой, когото не обичаш или пък те наранява постоянно.
хъхъ..
i az sam na tova mnenieПървоначално написано от leko_otkachena
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Ами да ти кажа гаднички отговори си дала,но за това най-добре да съм сама.Просто не бих била с човек,колкото и да го обичам,който ме наранява...Още по-голяма болка ще е, а и няма да ме обича така и така,ако ме наранява.А пък и никога не бих тръгнала с момче,към което нямам чувства и да го наранявам така.Така че...остава последния отговор.
ami 4estno kazano nito 1 ne si izbiram..glasuvah za 'da sum sami4ka',ama to i tova ne e traino re6enie i ne nosi pulno 6tastie..![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Честно казано и аз предпочитам да съм сама![]()
От трите изброени предпочитам да съм сама, отколкото да съм с някого, за да не го нараня или едва ли не да задължавам някого да е с мен, за да не ме боли мен и да не съм самотна.
сама,защото в другите 2 случая ще бъда по-нещастна!
Никой не е перфектен докато не се влюбиш в него!
Po-dobre sama... bila sum s mom4e, koeto postoqnno me naranqva6e makar i NEUMI6LENO spored nego... prosto e otvratitelno bolkata e ujasna...
Лично моето мнение по този въпрос,е че всичко е според зависи от ситуацията.Смисълако човека който обичаш те малтретира /смисъл да има агресия помежду ви/ е по-добре да не си с него,но ако просто те дразни и ти прави на пук не мисля,че е кой знае какъв проблем и бих останала с него,защото си го обичам! За 2рия вариант-еми ако аз го харесвам това момче,а той ме обича,немисля,че е голям проблем,защото аз немога да си накарам
да го заобича,но с времето това ще стане. Щом прави така че да ми е хубава още по-добре.Немога да разбера какво лошо?!
А иначе да си сам/а не е толкова лошо.
Абе зависи си от ситуацията![]()
Господи,прости за живота ми и в грях за това което съм,ще бъда или бях.Готова съм в Ада да горя цяла вечност за да си върна дори за миг неговата любов и честност
Da sym s nqkoi koito me obi4a i se griji za men, dori i da ne go obi`am
да съм самичка (в тоя случай)
дА сИ с мОмчЕ,кОетО Не ОбичАш,Но пЪк зА сМеТкА На тОва тОй сЕ сТараЕ вИнагИ Да тИ е ХубАво!
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
Taka...purvoto - prejivqla sum variaciq na toq siujet - ujasno e
vtoroto - 6te se prevurna v onq ot purviq variant (deto naranqva) - ne mersi
tui 4e - tretoto![]()
ако този 4овек те харесва по добре да си с него дори и да не го харесваш
абе от мн неща зависи и не може да се определи така
Нито едното .Ти пропусна един вариянт да си с момче,което обичаш с цялото си сърце и той теб също и винаги да ти помага и да се опитва да те разбере.Това е моя избор
нито едно от трите!
предпочитам да съм с момче, което обичам и което ме прави щастлива!
Да сИ с МомЧе кОетО оБичАш,Но тОй пРи вСякА УдобНа сИтуАциЯ тЕ наРанЯвА /съЗнатЕлнО/
Прекалено много мисля за човека който обичам и съм готова да жертвам себе си за неговото щастие...![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Ами ако трябва да избирам едно от трите бих предпочела да съм самичка,защото нито едно от другите две не бих искала да ми се случи,защото в първия случай аз ще страдам,а във втория човека които ми угажда,за да съм щастлива,но аз не мога да обикна.По добре сама отколкото някого да страда заради мен.А честно казано най-добре си е както каза anito.sl да си с момче което обичаш и те прави щастлива,това е най-добрия вариант,но за жалост не винаги става така.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Първоначално написано от perky_girl
absolutno s 2 ruce podkrepqm![]()
Тръгвам по пътя безкраен,срещам радост и тъга,спирам за миг,подминавам, болка,копнеж и стара мечта.Бягам по невидими пътеки,страх ме е да гледам на страни, търся ниви утехи,търся твоите очи.