.

Виж резултатите на анкетата: КаКвО оТ тРиТе сИ иЗбиРаш?

Гласували
59. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да сИ с МомЧе кОетО оБичАш,Но тОй пРи вСякА УдобНа сИтуАциЯ тЕ наРанЯвА /съЗнатЕлнО/

9 15,25%
  • дА сИ с мОмчЕ,кОетО Не ОбичАш,Но пЪк зА сМеТкА На тОва тОй сЕ сТараЕ вИнагИ Да тИ е ХубАво

13 22,03%
  • дА си сАмиЧък/кА

37 62,71%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Повече от фен
    Град
    В една приказка :)
    predpochitam si segashnata sityaciq :P da sym s nqkoi koito me obicha i az obicham i se naranqvame :P
    no po temata inache...moje bi da sym s nqkoi koito me obicha ,no da me naranqva...shte mi e hybavo dori da me boli...

Голям фен
    Най-логичния отговор е да си самичък,но само човек изпаднал в подобна ситуация знае колко е трудно да загърбиш този когото обичаш. ,,Това ,че някой не те обича така както на теб ти се иска не значи ,че не те обича от цялото си сърце''.....
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Da sum s mom4eto,koeto obi4am i koeto su6o me obi4a!da se strarae da mi e hubavo( i da go postiga)!Tova e moeto polojenie v momenta!

In Search Of Sunrise 7 Asia

Фен
    Град
    В мечтите ти :)
    Да съм сама
    Сънувай,ако ще живееш вечно,живей,ако ще умираш днес!

Изборът отдавна съм си го направила - предпочитам да съм сама.
    Опитвала съм да съм с човек, към когото нямам чувства, и просто повече от месец не мога да издържа. И първият вариант не е приемлив. Твърде съм горделива, за да бъда с човек, който се старае да ме нарани. Колкото и да го обичам ще му тегля една майна...

"Hominem te esse memento"

Фен
    Град
    Плевен'dgeee :)
    az izbiram da sym sam !
    pravq tozi izbor za6toto mi pisna ot momi4eta koito samo me naranqvat i neznaqt kakvo iskat! sega e vremeto na 4ovek da si kove bude6teto a ne da se zanimava prez pove4eto vreme s gajeta!
    Samotata e lo6o ne6to no kogato nikoi ili mn golqma 4ast ot horata nemogat da ti vlqzat v polojenieto , to da si sam mai e nai-dobre?

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    sama zashtoto v drugite dva slu4aq nqma da sam istinski shtastliva v lubovta.. ne 4e kato sam sama shte sum no shte tursq podxodqshtia

Вариянти те не ми харесаха, ама по-добре да не се измъчвам и да си бъда самичък.
    Черен Принц

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Е най-добрия вариант от трите май е "да съм самa"
    f@nt@zi@

Голям фен
    Град
    trqvna
    ако трябва да избирам от 3те определено да съм самичка
    иначе предпочитам да съм с човека,който обичам и човека,който ме обича :P

Не мога да съм с някой без да изпитвам нищо към него вторият вариант категорично отпада. За първия вариант - принципно не позволявам да ме нараняват умишлено и ако усетя че момчето до мен ме наранява съзнателно го зарязвам. Ако не е умишлено винаги има начин да се разберем. Така че се двоумя между 1 и 3. Винаги ме е било страх от самотата. Така че по-скоро 1.

Предпочитам да съм съмичка!!!
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Честно казано предпочитам да съм с момче, което ме обича и прави всичко, за да ми е хубаво и ще тая надежда след време и аз да се влюбя в него, за да си ни е още по-готинко заедно
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Sama.. Bih bila sama.. Po dobre sama otkolkoto s nqkoi s koito stradam.. zashtoto v drugite dva sluchaq se poluchava taka...

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от leko_otkachena
    da sum samichka,zashtoto i v dvata slucheq se nqkoi ot dvamata shte bude naranen!
    <--Kum tova iskam da dobavq,che ima i chetvurti sluchei v koito i dvamata se obichat i sa shtastlivi!
    All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.

За мен и първия и третия вариант са добре.1-ви,защото в момента едва ли някой може да ме нарани.3-ти, защото така е по удобно за мен самата.. Въпреки това гласувах че предпочитам да съм сама..
    I'm wishing on a star,
    to follow where you are.
    I'm wishing on a dream,
    to follow what it means....

Естествено че сама и в двата случая ще страдам не мога да буда с човек , които не харесвам а и не бих се унизилиа колкото и да обичам някои!
    Не Се НаТиСкАй Не Те ИсКам Ти Не МоЖеШ Да ДоКоСнЕш МоЙтО сЪрЦе, ПрАвИш Ми сЕ На МнОгО уМеН ВрЕмЕ е Да ГуШкАм сАмО мОйТо МоМчЕ!!!

еми второто и щом винаги ще се старае да ми е хубаво в крайна сметка мисля че щее го заобичам ако не-ще си бъда сама=]
    Feel my pain

Голям фен
    Град
    на луната
    От изброените три предпочитам да съм сама
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

Голям фен
    izbiram da sym samichka za6toto ne iskam da me naranqvat i ne iskam da naranqvam nikoj

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си