.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    SellDreams{}
    Guest

Един въпрос..

Здравейте!
    Значи въпроса ми е дали вие знаете паролите и т.н. неща на гаджето си, свъразни с пощата му, nick-а му.. и т.н. Това ми е въпроса: знаете ли с кого си пише той.. пароли и лични неща. Надявам се ме разбрахте

Аз нямам гадже но ако имах, определено не бих искал да ги зная, защото всеки си има тайни, които дори и мен в случая (ако съм и гадже) не трябва да ме засягат!!!

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Не и не ме интересува Не се ровя в чужди "вещи", било то дори и на гаджето ми

Голям фен
    Град
    София
    Той ми е дал всичките си пароли, знам ги, но не се ровя в нещата му, защото с пароли или без, аз му имам доверие.

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    nqmam navika da tur6yvam
    dori i kogato iskam himikalka da kajem i nqkoi mi kaje 'zemi si v leviq djob na 4antata' nikoga nqma da trugna da burkam,a 6te zanesa na vuprosniq murzel samata 4anta,4e toi da rovi
    nz,imam si principi,ne obi4am da (se) burkat v moite ne6ta,zatova i az ne go pravq sprqmo drugite,puk bilo to i na gadjeto
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    аааааааНЕ!!! понякога истината е по-лоша и от лъжата
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

Guest
    Аз имам всички "пароли" и глупости на мъжа ми, но не се възползвам от тях, той щом ми ги е дал, значи няма какво да крие. Е не че е дошъл с някакво листче и "Ето на, тва са ми паролите" Обаче той не знае моите Може би не му е приятно,но все пак, аз в тия майли него обсъждам, няма да му дам да ги чете я! В смисъл, не казвам нищо,което той да не знае, просто предпочитам да не ги чете в този им вид. Иначе аз знам с кого си пише, той знае с кого аз си пиша, знаеше даже за мойте "чат-увлечения", ама това е друга тема...Чакай че много лично го раздавам вече

Фен
    Град
    Вкъщи
    Ами не биха ме интересували не ако почна да се съмнявам защо да не й ги поискам

Голям фен
    Град
    Somewhere there...in nowhere
    Sq si nqmam gaje,no minaloto mi gaje ne mi dava6e nito paroli nito ni6to(toi ima edna parola za vsi4ki ne6ta)pak i da mi gi be6e dal nqma6e da tar6yvam v li4noto my prostranstvo,za6toto az ne obi4am da mi rovqt iz moite li4ni ve6ta !!

Повече от фен
    Град
    В неговите сънища!!!
    Emi kakto toi ima moite taka i as negovite...no ne sam go proverqvala...6tom mi q e dal smqtam 4e nqma kakvo da krie...imam my doverie i ne mi trqbva da go proverqvam
    Не е лошо да се влюбиш...лошо е ако не го признаеш!!!

Guest
    Това е толкова задушаващо бе.Човек има право и на лично пространство

Мега фен Аватара на iiirish
    знам абсолютно всичко, което прави пилето ми. знам с кого говори, с кого не, с кого си пише и т.н. между нас няма скрити неща. градим връзката си на взаимно доверие, защото в противен случей то тя ще бъде безмисленна като обвързване

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    Да знам ги! Е не всички, но няма нужда!
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

Голям фен
    Znam parolatite mu ,kakto i toi moite.Znam che toi nqma kakvo da krie,kakto i az taka che mi e vse edno dali shte mi tyrshuva iz neshtata ili ne
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Супер фен

Re: Един въпрос..

Цитирай Първоначално написано от SellDreams{}
    Здравейте!
    Значи въпроса ми е дали вие знаете паролите и т.н. неща на гаджето си, свъразни с пощата му, nick-а му.. и т.н. Това ми е въпроса: знаете ли с кого си пише той.. пароли и лични неща. Надявам се ме разбрахте
    НЕ!

Не ми ги знае...нито аз неговите...не че ако го помоля няма да ми ги даде...веднаж ме беше помолил за паролата на ника ми преди да замина за чужбина за около месец и нещо и аз му отказах....разсарди се е малко и каза "нямаш ми довеие"...приятелки меи знаят пароли всичко за мен...но предпочитам гаджето ми да не знае :P
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Имах си едно гадже, на което знаех паролата за сладур-а и от време на време влизах да видя дали има нещо интересно Паролата за пощата не ми е интересна, а тази за чатовете(skype&ICQ)дори не съм ги и искала..
    Сега ходя с едно момче, с което си влизаме от време на време в компютрите и .. малко е кофти, щото когато си чатя с някого и си го зарибявам ей така .. дори за спорта и ако гаджето види.. ще има семейни скандали, но за сега да чукна на дърво не ме е засичал
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Голям фен
    Град
    София

Re: Един въпрос..

Цитирай Първоначално написано от SellDreams{}
    Здравейте!
    Da znam mu gi,zashtoto toi ne krie nishto ot men!
    All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Не, не му ги знам. А и не искам, защото не би било коректно от моя страна да навлизам в личното му пространство. Както и аз не бих искала той да навлиза в моето.
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    Цитирай Първоначално написано от teardrop
    Той ми е дал всичките си пароли, знам ги, но не се ровя в нещата му, защото с пароли или без, аз му имам доверие.
    и той има моите

Повече от фен
    Аз съм ЗА Личното пространство !!!
    Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...

Истински същественото е невидимо.

http://tuleni.hit.bg/indexbg.html

Цитирай Първоначално написано от ПСИХОЗА
    Аз нямам гадже но ако имах, определено не бих искал да ги зная, защото всеки си има тайни, които дори и мен в случая (ако съм и гадже) не трябва да ме засягат!!!
    Подкрепям.
    Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.

аха каза ми ги...ама не съм му влизала нито в пощата нито в skype мисля че няма смисъл...щот ми е казал паролата значи няма какво да крие=]
    Feel my pain

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си