.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Vapros4e

pitanka_
    Guest

Vapros4e

Taka.. zdraveite na vsi4ki purvo :P Ne znam dali e imalo podobna tema (ako e imalo se izvinqvam ) Vaprosa mi e sledniq: moje li edno devstveno momi4e da si zagubi devstvenostta pri masturbirane? V smisul... ako masturbira dosta 4esto ( da kajeme v sedmicata po 2-3 puti) ima li veroqtnost po nqkakuv na4in da si skusa taka nare4enata cipa "himen" ?

Guest
    zavisi kak mastrubira

Супер фен Аватара на SpAcE_LaDy
    Град
    София // www.trancebg.com
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    zavisi kak mastrubira
    imenno, ako masturbira6 (sorry ako ne stava duma z teb) samo s prusti, mislq 4e ne moje d se skusa, no s ne6ta ot tipa na krastavica i li banan ili kvoto i d bilo dr.. po-dobre nedei.. 6tom si devstvena, po-dobre d te otvori mom4e, a ne krastavica..
    A i sled vreme kvo 6e govori6 s priqtelki - "Emi az se otvorih s krastavica"
    ieeeeeee.. po-dobre nedei nameri si gotino mom4ence da te otvori
    No ot prusti ne moje.. pone taka znam

pitanka_
    Guest
    Ami stava duma za masturbaciq samo s prusti... Az ne sum trugnala da se otvarqm sama prosto pitam :P

Голям фен
    Град
    София
    Хименът е много еластичен и не можеш да се отвориш с пръст или тампон например. Нужно ти е нещо по-голямо.

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Ако за вас загуба на девствеността е разкъсване на химена, то тогава с най-различни предмети можеш да се отвориш, ако ще си наръгай цялата ръка, също ще се отвориш. Незнам според мен едно момиче престава да е девствена, когато спи с момче, а не като мастурбира с пръсти.
    HardC0re and BDSM forever

Голям фен
    Град
    Бургас
    аз пък преди да започна да правя секс не съм имала нужда да мастурбирам. не съм имала кой знае какво сексуално желание. аз пък мисля че може да се скъса химена при мастурбиране. той си е еластичен но при всеки е различно. някой правят секс 3 пъти и не им се къса , други пък мн лесно им се къса от един шпагат напр

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от teardrop
    Хименът е много еластичен и не можеш да се отвориш с пръст или тампон например. Нужно ти е нещо по-голямо.
    как да не може да се отвори с пръсти с 2-3 пръста може да се отвори и още как

awe moje da ti se razkusa devstvenata cipa ... zavisi s kvo masturbira6 ama tq moje i pri sport da se razkusa
    tva oba4e ne zna4i 4e si si zagubila devstvenostta

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си