- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Bihte li napusnali Bulgaria?
и кое па му е ясното? мен пък бе ме хванала адската носталгия,особено първите няколко месеца.. после може и да свикна,но определено никоя друга държава не би могла да замени БългарияПървоначално написано от DoPye
Във всяко едно отношение...
![]()
Eпа сичко му е ясно!Тръгна ли-няма връщане...така че след някоя друга година-адиосПървоначално написано от priti_kiti
![]()
/rossa./
То няма да са само първите няколко месеца, първите 2-3 годинки са сиПървоначално написано от priti_kiti
адски трудни и мъчителни и според мен не си заслужава. Защото със същите усилия, с които там тряя да се боря с носталгия депресия, дискриминация, език, култура и народ, мога да направя това, което искам и в БГ. Никой ли никога от вас хора, които толкова напичате, да се махате, не сте чели българска история? Сякаш не знаете през какво са минавали българите, и всички са се борели и са умирали за България, не са бягали, а вие са, при първата спънка, юруш на запад и към щатите. Няма по- добре място от България за мене.
Give me your best shot motherfucker!
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! Бих отишла на почивка или на обучение, но да живея там?!? в никакъв случай. Знаете ли какво, единствения ну проблем е политиката. Бг си има всичко - хубав климат, прекрасна природа, ама тъпата политика разваля всичко. Чрез нея и хората се озлобиха...
DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]
ne...
Only God can Judge me... Be the Best!
Аз попринцип много често я напускам , но никога не бих я напуснала завинаги ! Винаги когато съм извън БГ ми става мъчно за приятелите за квартала ми и за всичко което е било в ежедневието ми
mislq,4e temata ne e za tuk...
po samiq vupros-iska li pitane?Q razbira se,4e da!
est che da..daje sled godina i polovina zaminavam da ucha v italia! vs e ok!...nqma kvo da stuq tuk..nqma bydeshte..![]()
мдам тука няма бъдеще за тези като нас..малади и красиви..(не че сум красив де)просто сичко ни е под сякфа критика
Естествено че бих я напуснала..То какво бъдеще има тук?За тези които мислят да си клатят ... по кафенетата има ама едва ли това искам от живота!Бих я напуснала разбира се!Колкото и гадно да звучи това е положението![]()
Да, за съжаление. за да следвам в чуждбина.
Тъжно е, когато някой си отива,
тежко е, когато си останал сам
и в един залисан ден разбираш,
че не си дете, а вече си голям...