.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    plzZz_heLp
    Guest

ofFf kAK da zagovorq momi4eto koEto hareSvAm..

mNogo haResvAm edno momi4e no nqmAm smElosT da otIdA pri neQ i da q zagovorq. Az s1m na 14 a tq na 13... n0 e hodilA vinAgi s 16-17 goDi6ni..
    mNogo p1ti mi se e slu4valo da stava taka.. Da haresvam nqkoe momi4e no neznAm kak da go zagovorq... d0ri i da q zagovorq neznam za kakvo da si govorim.. plsSss hElp mnog0 q l0v3..

Еми преглатни го малко тоя срам Ходи при нея и и кажи нещо дори и супер глупаво да е напр. ако пушите и двамката я питай дали има оънче да ти даде,или ако тя си е забравила скойто и я видиш как си го търси ходи и подай твойта запалка...ако не павкаш ходи и я питай колко е часа или нещо такова...при флирта не е нужно да мислиш много много колкото по естествено изглежда толкова по-добре
    Господи,прости за живота ми и в грях за това което съм,ще бъда или бях.Готова съм в Ада да горя цяла вечност за да си върна дори за миг неговата любов и честност

Фен
    Град
    Вкъщи

10x i nA dvamata am perky_giRl mNe pu6a smokinG killS !!
    kato q vidq na disco oba4e za6toto az samo tam q vijdam kakvo moga da napravq... da q pitam iska6 li da se porazhodim nqk1de... ?!
    ili da q pozdravq s nekoq qkA pesni4ka..
    I l0v3.. mEri :{{

Супер фен
    Скии ся пич - отиаш при нея и я питаш.
    -Обичаш ли животни?
    Тя щи каже да.
    Тогава отговаряш с контра въпрос - - А тогава що биеш катерицата!?
    2т. системно

Фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Скии ся пич - отиаш при нея и я питаш.
    -Обичаш ли животни?
    Тя щи каже да.
    Тогава отговаряш с контра въпрос - - А тогава що биеш катерицата!?
    хаааааа иначе има хиляди начина да заговориш някое момиче,няма значение как,само го направи,ама да не е със замръзнал поглед все едно те изпитват,ше пуснеш 1-2 чаровни усмивки,без да се пулиш и така аре успех.
    sam ne moga :P

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от plzZzz_help
    ...kato q vidq na disco oba4e za6toto az samo tam q vijdam kakvo moga da napravq... da q pitam iska6 li da se porazhodim nqk1de... ?!
    ili da q pozdravq s nekoq qkA pesni4ka..
    Опитай се, по някакъв начин, да разбереш коя е любимата и песен и я поздрави с нея.(И да не е с любимата и песен не е фатално, само гледай да е по-бавна и може би романтична. ).
    Като пуснат песента, отиваш при нея и й казваш: "Тази песен е за теб. Ще ми подариш ли един танц?"....или нещо подобно, може да не са баш тези думи...предполагам схващаш идеята.
    Хайде успех и да пишеш какво е станало.

Пробвай със стандартните запознанства, ако искаш да я вчетатлиш просто и го покажи по лек и разбираем начин за нея. Както казва P4elata_brumze поздрави я с някоя песен в дикотеката или ако искаш да не е толкова видно, просто мини покрай нея с телефона си слушайки и обсаждайки колко ти харесва въпросната песен. Тя ще изкоментира това с приятелките си и ще те "забележи" .След това се запознайте и може би всичко ще стане така както ти искаш!!!

Супер фен
    ходила със 16 17 годи6ни на баба ти трънкина
    поредната кучка дет се прай на интересна пред приятелките си

Голям фен
    Град
    trqvna
    хаха детски вълнения не че аз съм много по-голяма де
    еми отиди и ако ще и кажи че яката те кефи

Град
    Plovdiv
    MI kaji i stihotvorenie !
    prosto dobyr !

Guest
    И кво като е ходила с 2-3 години по големи от теб момчета - да няма 3та цица ...
    Отиваш и и казваш напълно директно. Вярвай ми 100% ще се почустваш супер без значение от резултата ...

Фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от perky_girl
    Еми преглатни го малко тоя срам Ходи при нея и и кажи нещо дори и супер глупаво да е напр. ако пушите и двамката я питай дали има оънче да ти даде,или ако тя си е забравила скойто и я видиш как си го търси ходи и подай твойта запалка...ако не павкаш ходи и я питай колко е часа или нещо такова...при флирта не е нужно да мислиш много много колкото по естествено изглежда толкова по-добре
    ТОЧНО ТАКА =D>
    For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!

Голям фен
    mi preodolei srama shtoto po princip ti trqbva da si deistvashtata strana...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си