- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ofFf kAK da zagovorq momi4eto koEto hareSvAm..
mNogo haResvAm edno momi4e no nqmAm smElosT da otIdA pri neQ i da q zagovorq. Az s1m na 14 a tq na 13... n0 e hodilA vinAgi s 16-17 goDi6ni..
mNogo p1ti mi se e slu4valo da stava taka.. Da haresvam nqkoe momi4e no neznAm kak da go zagovorq... d0ri i da q zagovorq neznam za kakvo da si govorim.. plsSss hElp mnog0 q l0v3..![]()
![]()
Еми преглатни го малко тоя срамХоди при нея и и кажи нещо дори и супер глупаво да е напр. ако пушите и двамката я питай дали има оънче да ти даде,или ако тя си е забравила скойто и я видиш как си го търси ходи и подай твойта запалка...ако не павкаш ходи и я питай колко е часа или нещо такова...при флирта не е нужно да мислиш много много
колкото по естествено изглежда толкова по-добре
![]()
Господи,прости за живота ми и в грях за това което съм,ще бъда или бях.Готова съм в Ада да горя цяла вечност за да си върна дори за миг неговата любов и честност
10x i nA dvamata am perky_giRl mNe pu6asmokinG killS !!
kato q vidq na disco oba4e za6toto az samo tam q vijdam kakvo moga da napravq... da q pitam iska6 li da se porazhodim nqk1de... ?!
ili da q pozdravq s nekoq qkA pesni4ka..
I l0v3.. mEri :{{
Скии ся пич - отиаш при нея и я питаш.
-Обичаш ли животни?
Тя щи каже да.
Тогава отговаряш с контра въпрос - - А тогава що биеш катерицата!?![]()
![]()
![]()
2т. системно
хаааааа иначе има хиляди начина да заговориш някое момиче,няма значение как,само го направи,ама да не е със замръзнал поглед все едно те изпитват,ше пуснеш 1-2 чаровни усмивки,без да се пулиш и така аре успех.Първоначално написано от Amayo
sam ne moga :P
Опитай се, по някакъв начин, да разбереш коя е любимата и песен и я поздрави с нея.(И да не е с любимата и песен не е фатално, само гледай да е по-бавна и може би романтична.Първоначално написано от plzZzz_help
).
Като пуснат песента, отиваш при нея и й казваш: "Тази песен е за теб. Ще ми подариш ли един танц?"....или нещо подобно, може да не са баш тези думи...предполагам схващаш идеята.
Хайде успех и да пишеш какво е станало.![]()
Пробвай със стандартните запознанства, ако искаш да я вчетатлиш просто и го покажи по лек и разбираем начин за нея. Както казва P4elata_brumze поздрави я с някоя песен в дикотеката или ако искаш да не е толкова видно, просто мини покрай нея с телефона си слушайки и обсаждайки колко ти харесва въпросната песен. Тя ще изкоментира това с приятелките си и ще те "забележи" .След това се запознайте и може би всичко ще стане така както ти искаш!!!![]()
ходила със 16 17 годи6ни на баба ти трънкина
поредната кучка дет се прай на интересна пред приятелките си
хаха детски вълненияне че аз съм много по-голяма де
![]()
![]()
еми отиди и ако ще и кажи че яката те кефи![]()
MI kaji i stihotvorenie !
prosto dobyr !
И кво като е ходила с 2-3 години по големи от теб момчета - да няма 3та цица ...
Отиваш и и казваш напълно директно. Вярвай ми 100% ще се почустваш супер без значение от резултата ...
ТОЧНО ТАКА =D>Първоначално написано от perky_girl
For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!
mi preodolei srama shtoto po princip ti trqbva da si deistvashtata strana...