.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Guest

ЛЮБОВ В У-ЩЕ

Здрасти на всички искам да ви помоля за нещо!Имам един проблем значи проблема е че мноо съм хлътнала по едно момче от даскало обаче незнам какво да правя защото като сам около него и забравям даже името си а и незнам той какво изпитва към мен макрче постоянно се зяпаме във всеки удобен момент а и ми е направило впечатление 4е все се върти около мен!Само че има още един проблем той май си има приятелка а не искам тогава да се намесвам незнам и в какви отношения са!Само знам че не мога вече така все повече хлътвам ПОМОГНЕТЕ МОЛЯ ВИ!!!

v1k1t0
    Guest
    emi idi i go pitai...tfa e edinstveniq variant

Guest
    знам 4е това е решението но просто както казах вече като сам около него и се чуствам като на 10 и се паникьосвам а не съм такава попринцип винаги съм много общителна но намирам ли се близо до него и забравям всичко

Мега фен Аватара на koalka
    Еми гадно е,че има приятелка,но нищо няма да стане,ако просто говориш с него и му признаеш чувствата си.Нека той реши с коя иска да бъде.

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    ami kato tolkova se pritesnqva6 ot direktniq kontakt,nameri alternativen variant..skype,icq..ne6to takova..
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Guest
    да и аз си мислих точно за това като за начало да пробвам чрез чата но незнам още Благодаря ви че се опитвате да ми помогнете и ще съм ви благодарна ако продължавате да ми давате съвети

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    zashto ne se zapoznaete li4no kato za na4alo .. vse pak ste v edno daskalo-nqma da e trydno :P ako toi ne pravi purvata kra4ka opitai ti

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от v1k1t0

не мислите ли, че ако и той я харесва ще направи първвата крачка...
    Със постъпката си своя на челото ти сама си лепна
    Че красотата е просто и само мимолетна
    И макар че сметка сметка въобще да не си даваш
    Разбрах накрая че не си заслужаваш

Повече от фен Аватара на ateto
    Град
    Sofia
    ami moje da po sramejliv ot neq \/

Guest
    има нещо което не споменах има едно момче от неговия клас с който се движе а по едно време той ме занимаваше и отначало си мислих той да ни запознае самоче ми е гадно да карам него!А и има и друго ами ако въпросното момче е казал на моя сладур нещо за мен и затова не предприема нищо?Затова се чудя какжо да правя всичко е много объркано

Цитирай Първоначално написано от Krem4eto
    Цитирай Първоначално написано от v1k1t0
    и кво неква дет я е засичак неколко пъти ще дойде при него и ще му каже че е влюбена в нео лии според мен доста грешен подход..
    най-добре отиди при него запознайте се излизайте няколко дена заедно и след време му намекни за чувствата си и ако и той изпитва нещо към теб
    той ще продължи започнатото
    Feel my pain

ghosta
    Guest
    До авторката на темата:
    кажи на колко години сте двамата-тои по-голям ли е?

Guest
    та значи аз съм авторката аз съм на 17 а той на 19 всичко тва изглежда много лапешко за възраста ни но наистина тои ме кара да се чуствам като лапе и затова немога да реагирам нормално

та да не забравяме все пак че може да си има приятелка аз и зарди тва не искам да се намесвам защото знаете как е дори и само на кафе да съм с него види ли ни някой който не трябва и стигне ли до приятелката му.....!Но засега най-добре ще е може би 1во да разбера дали наистина си има пр. после да действам!Вие как мислите?
    Любов е да дадеш на някого възможността да те унищожи, вярвайки че той няма да го направи!

Голям фен
    Град
    Бургас
    амии запознайте се , говорете си.. излезте на кафе.. то ще се разбере ако не ти обърне внимание значи държи на приятелката си нищо че го кефиш ( щом те зяпа ) а ако ти обърне внимание намекни му нещо за приятелката и то ще се разбере

Да наясно съм че така стават нещата въпроса е само в заговарянето!Все пак немоа да му се изтърся и да му кажа хайде да се запознаем или айде на кафе трябжа някак си по тънкото да стане.В смисъл да направя аз 1та крачка но да не изглежда така мисля че ме разбирате Все на някой му се случвало дайте съвет какво да направя за да не излезе така че аз му се свалям
    Любов е да дадеш на някого възможността да те унищожи, вярвайки че той няма да го направи!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си