- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- "Море от любов"
Съгласни ли сте и приемате ли споделянето на своите любовно истории или просто чувства във предавания като "Море от любов"?
Вие бихте ли участвали в такова предаване и как бихте реагирали ако сте участник?
определено не съм "за" показността на връзката и на чувствата си, още повече пред една толкова голяма аудитория като обществото
Аз лично съм против,защото мисля че не е нужно цяла България да разбира за проблемите или за това колко обичам приятеля си,за мен е важно той да ми го показва и да ми доказва че наистина ме обича без да ми прави Море от любов.Аз лично не бих направила на някои Море от любов.Гледам предаването,но лично аз не бих направила такова нещо,а ако някои ми направи на мен направо ще го убия![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
lichniq mi jivot si e izcqlo moi i ne jelaq dryg da go spodelia...nito na men shte mi e priatno nito na priateliat mi....nishto lichno,no nachin na mislene :P
Самото предаване ,,Море от любов'' гледам рядко,но искренно се радвам на щастливо влюбените..Мисля че всеки би бил поласкан ако стане герой на това предаване,но също така на мен ще ми е много неудобно да излагам личния си живот пред цялата страна
![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Ами ако става въпрос само да си изкажеш чувствата към някого(примерно ходите 1 година и искаш да го/я изненадаш по този начин) съм склонна да се съглася, но ако става въпрос да си оправяш отношенията с гаджето по телевизора съм твърдо против.
Мислела съм и Не...Просто тва не помога да си върнеш някой...Да му покажеш колко го обичаш...Да
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Чувствата найстина трябва да се показват, но това е прекалено показно за мен.
Черен Принц
Ако момчето ми направи "Море от любов" -да защо не!Но аз да го направя на момче-не...Първоначално написано от МъНиЧкО
На мен пък би ми било приятно някой да ме направи участник в "Море от Любов".Разбира се,стига да не е заради нещо като "Много я обичам,а тя не ме харесва изобщо",защото тогава би било досадно.
taka si eПървоначално написано от maybelline
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.