.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43
    Фен
    Град
    Варна

Проблем ли ще ви е момичета ?:)

Значи на 15 съм и съм 186 см А знам, че човек расте средно до 25 години. Та не знам колко ще съм след 10 години, но за вас дали ще е проблем примерно ако съм 210 ?
    Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.

Фен
    Град
    Вкъщи
    До 21-22 години

Guest
    абе и аз съм така за гушкане е малко неудобно трябва да се наведеш

Немога да разбера,защо му отдаваш толкова голямо значение.Ако дадено момиче те харесва/обича за нея няма да има голямо значение дали си 2.00м или 1.50 А и за тая работа са измислени токчетата
    И един съвет-защо не вземеш да започнеш да се занимаваш с баскетбол /ако не го правиш де/ идеална ти е височината
    Господи,прости за живота ми и в грях за това което съм,ще бъда или бях.Готова съм в Ада да горя цяла вечност за да си върна дори за миг неговата любов и честност

Мега фен Аватара на koalka
    Ако момичето те харесва според мен няма да й пречи ръста.Много ниски хора също си имат гаджета,не е проблем и да по-високите.Даже някои жени ги предпочитат.Но за мен специално няма голямо значение.

Фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от perky_girl
    Немога да разбера,защо му отдаваш толкова голямо значение.Ако дадено момиче те харесва/обича за нея няма да има голямо значение дали си 2.00м или 1.50 А и за тая работа са измислени токчетата
    И един съвет-защо не вземеш да започнеш да се занимаваш с баскетбол /ако не го правиш де/ идеална ти е височината
    Занимавам се Все пак благодаря за съвета. Не знам обаче момичетата ме мислят за 17-18 годишен, пък аз като им кажа, че съм на 15 и започват онези странните погледи!

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    kolkoto pove4e - tolkova pove4e
    az li4no predpo4itam po-visoki muje(ni6to 4e priqtelqt mnooogo malko nad men i kato sloja tok4eta stavame ravni,daje malko....abe se edno )
    tui 4e si perfe \/
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Цитирай Първоначално написано от Ensnare Forever
    Цитирай Първоначално написано от perky_girl
    Занимавам се Все пак благодаря за съвета. Не знам обаче момичетата ме мислят за 17-18 годишен, пък аз като им кажа, че съм на 15 и започват онези странните погледи!

и какво от това?Който не те харесва му тегли една майна и това е
    Господи,прости за живота ми и в грях за това което съм,ще бъда или бях.Готова съм в Ада да горя цяла вечност за да си върна дори за миг неговата любов и честност

Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa
    ne mi puka 4esno kazano ,moeto biv6o gadje e 2m az sam 172sm

Фен
    Град
    Варна
    Ха момичета и жени Благодаря за отговорите Супер сте!!! Задължен съм ви \/

Супер фен Аватара на rusalkata_
    Град
    някъде до теб...

Re: Проблем ли ще ви е момичета ?:)

Та не знам колко ще съм след 10 години, но за вас дали ще е проблем примерно ако съм 210 ?
    не.не е никакъв проблем. мен лично ме кефят височките.
    ♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥

Guest
    pi4 da ne ti puka az sym na 16 i sym 191 sm pyk koito me haresva -haresva koito ne ..zdrave da e ;D

Guest
    Аз пък съм на 18 и съм висок 205 см и да ви кажа,че това си е бая проблем за мене,а и мускули имам натрупани и теглото ми се движи 105-110 кг - само мускули и имам голям проблем с намирането на гаджета.В смисъл харесват ме,но ще е смешно да стърча като кол,а тя да ми стига до лакъта някъде,а и да съм двойно по-тежък от нея.Направо си е ужас за мене,но пък имам предимство,че високите мацки веднага се лепват за мен .Най-хубавото обаче е,че хора с нашите габарити нямаме проблеми на улицата,стряскаме лошите само с вида си .За баскет не ставам,ама с тоя ръст и тегло газя всичко в бойните спортове и да ви кажа обикаляйте залите по волейбол,там са наш'те мацки - над 1,85 височки .

Супер фен

Значи на 15 съм и съм 186 см А знам, че човек расте средно до 25 години. Та не знам колко ще съм след 10 години, но за вас дали ще е проблем примерно ако съм 210 ?
    Запиши се на Баскетбол и ще бъдеш як!!!Само ,че ще трябва да се навеждаш да се целуваш с твойто момиче!!!

Голям фен
    Град
    София
    Emi shto ne az haresvam visokite momcheta!
    All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.

Голям фен
    nqma da e problem, osobeno ako si visko i s muskuli 6te e napravo super :P

Град
    Veliko Tyrnovo

:))))

priqtelqt mi e 1.98 i az mnogo se kefq 4e ne e nisyk i 4e moga syvesm spokoino da si nosq tok4eta kolko visoki iskam. I to tva za tok4etata ne e vajno proato mi haresva samiqt toi 4e e visok nz mnogo me kefi \/ supersko e !!
    Barbie^X-tina$

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    спокойно няма да растеш винаги с тази скорост както досега. аз между 14 и 15 порастнах с 15 сантиметра, а между 15 и 19 - с не повече от 5. тоест ти едва ли ще станеш повече от 192-3.

Супер фен

така аз съ6то съм на 15 и съм 188 см и смятам че някой те е зарибил с the so called "тъпня" зна4и ние мъжете растем до десети максимум 11ти клас

Голям фен
    Град
    Бургас
    аз харесвам високите момчета въпреки че съм нисичку

Град
    V SuRcEtO Na.....
    spoko be pi4 extra si

mene mi se iska kak sam sega visok 1.78 da ne rasta pove4e ama nema kak .......

Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvash jivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai

Фен
    Град
    У Нас!

Е кво се притесняваш,имах съученик,който в 8 клас беше 198,сега е в 12 клас и е 211 и играе в Лукойл академик,и е национал на всичкото отгоре.Така че тва да не те тревожи,гледай си кефа,и момичетата няма да закъснеят

haily_drs
    Guest

=]

abe kvo ti puka be bate tva puk hi4 da ne te pritesnqva.naprotv,pri mom4etata po-dobe e da si visok.

Повече от фен
    Град
    О.С. , гр. Карнобат
    Хеххе дали ще те харесаме ако си 2.10 .. ами няма значение височината ! Аз познаам мн хора дето момичето е 1.60 а мом4ето е 1.90 някаде ,така че да не ти пука
    За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...

Голям фен
    Vuob6e nqma nikuv problem,deistvai si spokoino s mackite
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си