- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем ли ще ви е момичета ?:)
Значи на 15 съм и съм 186 смА знам, че човек расте средно до 25 години.
Та не знам колко ще съм след 10 години, но за вас дали ще е проблем примерно ако съм 210 ?
![]()
Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.
До 21-22 години
абе и аз съм така за гушкане е малко неудобно трябва да се наведеш![]()
Немога да разбера,защо му отдаваш толкова голямо значение.Ако дадено момиче те харесва/обича за нея няма да има голямо значение дали си 2.00м или 1.50А и за тая работа са измислени токчетата
![]()
И един съвет-защо не вземеш да започнеш да се занимаваш с баскетбол /ако не го правиш де/ идеална ти е височината
Господи,прости за живота ми и в грях за това което съм,ще бъда или бях.Готова съм в Ада да горя цяла вечност за да си върна дори за миг неговата любов и честност
Ако момичето те харесва според мен няма да й пречи ръста.Много ниски хора също си имат гаджета,не е проблем и да по-високите.Даже някои жени ги предпочитат.Но за мен специално няма голямо значение.
Занимавам сеПървоначално написано от perky_girl
Все пак благодаря за съвета. Не знам обаче момичетата ме мислят за 17-18 годишен, пък аз като им кажа, че съм на 15 и започват онези странните погледи!
kolkoto pove4e - tolkova pove4e![]()
az li4no predpo4itam po-visoki muje(ni6to 4e priqtelqt mnooogo malko nad men i kato sloja tok4eta stavame ravni,daje malko....abe se edno)
tui 4e si perfe \/
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Първоначално написано от Ensnare Forever
и какво от това?Който не те харесва му тегли една майна и това е![]()
Господи,прости за живота ми и в грях за това което съм,ще бъда или бях.Готова съм в Ада да горя цяла вечност за да си върна дори за миг неговата любов и честност
Ха момичета и жениБлагодаря за отговорите
Супер сте!!! Задължен съм ви \
/
не.не е никакъв проблем.Първоначално написано от Ensnare Forever
мен лично ме кефят височките.
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
pi4 da ne ti pukaaz sym na 16 i sym 191 sm
pyk koito me haresva -haresva koito ne ..zdrave da e ;D
Аз пък съм на 18 и съм висок 205 см и да ви кажа,че това си е бая проблем за мене,а и мускули имам натрупани и теглото ми се движи 105-110 кг - само мускули и имам голям проблем с намирането на гаджета.В смисъл харесват ме,но ще е смешно да стърча като кол,а тя да ми стига до лакъта някъде,а и да съм двойно по-тежък от нея.Направо си е ужас за мене,но пък имам предимство,че високите мацки веднага се лепват за мен.Най-хубавото обаче е,че хора с нашите габарити нямаме проблеми на улицата,стряскаме лошите само с вида си
.За баскет не ставам,ама с тоя ръст и тегло газя всичко в бойните спортове и да ви кажа обикаляйте залите по волейбол,там са наш'те мацки - над 1,85 височки
.
Запиши се на Баскетбол и ще бъдеш як!!!Само ,че ще трябва да се навеждаш да се целуваш с твойто момиче!!!Първоначално написано от Ensnare Forever
Emi shto ne az haresvam visokite momcheta!
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
priqtelqt mi e 1.98 i az mnogo se kefq 4e ne e nisyk i 4e moga syvesm spokoino da si nosq tok4eta kolko visoki iskam. I to tva za tok4etata ne e vajno proato mi haresva samiqt toi 4e e visok nz mnogo me kefi \/ supersko e !!
![]()
![]()
Barbie^X-tina$
спокойно няма да растеш винаги с тази скорост както досега. аз между 14 и 15 порастнах с 15 сантиметра, а между 15 и 19 - с не повече от 5. тоест ти едва ли ще станеш повече от 192-3.
така аз съ6то съм на 15 и съм 188 см и смятам че някой те е зарибил с the so called "тъпня" зна4и ние мъжете растем до десети максимум 11ти класПървоначално написано от Ensnare Forever
аз харесвам високите момчетавъпреки че съм нисичку
![]()
spoko be pi4 extra si
mene mi se iska kak sam sega visok 1.78 da ne rasta pove4e ama nema kak .......
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
abe kvo ti puka be batetva puk hi4 da ne te pritesnqva.naprotv,pri mom4etata po-dobe e da si visok.
![]()
Хеххе дали ще те харесаме ако си 2.10 .. ами няма значение височината ! Аз познаам мн хора дето момичето е 1.60 а мом4ето е 1.90 някаде ,така че да не ти пука![]()
За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...
Vuob6e nqma nikuv problem,deistvai si spokoino s mackite![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!