- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем ли ще ви е момичета ?:)
Научно доказано е че момчетата растът поне до 21-23 години така че секи има време...разбирасе които е минал тази възраст и е останал нисък сорка..аз съм на 16 и сум 190 за една година сум друпнал 4 санта пиите редовно боза \/
ами зависи колко е високо момичето. Примерно аз както съм 160см ще ми е малко неудобно но ако момчето наистина мн ми харесва ест че няма да ми гледам височината![]()
kakvo e sexyto na 1 maj ako mu vijda6 varha na glavata...viso4ina trqbva![]()
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.
хаха добре си си пич повечето момичета харесват по-високите момчета![]()
за мен ли4но няма проблем....даже по принцип мом4ето трябва да е по високо,а като се има на предвит 4е аз съм на 12 и съм 168 мисля 4е няма да е никъв проблем...![]()
ехх а на мен ми казваха ,че съм бил висок (180 съм 15г) а като гледам тея хора с по 10 см над мен на моята възраст , знам че има и по-високи от мен ама те много се оказаха(завиждам) и сега се замислям защо аз имам проблеми с момичетата - играя баскет , справям се добре в училище що годе добре изглеждами явно 180 не е проблемна височина хмм...
† Lead that kind of life that when you die the devil would ignite you a candle †.
за мен няма зна4ение ръстта..важното е да ме кефи мом4ето![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
За мен е задължително момчето да е високо и да е над 1,80 защото аз съм толкова и не мога да допусна че момчето до мен ще е ниско! Спокойно! Супер си си така![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
Аз пЪк харесвам високите момчетаЕдин такЪв като тебе би ми се отразил много добремМм..
Now I will tell you what I've done for you!! 50 thousand tears I've cried, screaming, deceiving and bleeding for you... And you still won't hear me...
Nikakav problem ne e!Stiga momi4eto da te haresva.Za men ne e,makar 4e sam 162sm,no nqmam ni6to protiv po-visoki mom4eta(moeto gadje sa6to e dosta po-visoko ot men i se nadigam na prasti i ne mi pre4i de)Ako si ot kz moga da t predloja dosta momi4eta,koito sa oba4e na 13 i sa 170-180sm(ne se 6eguvam)![]()
az li4no mn si padam po visoki mom,4eta-kolkoto po visoki tolko po dobre![]()
ama mn se kefq 6toto az sam 175 a sam na 14-15 gpdini e e nekvo kofti s nekav po nisak? az kvo 6te kajete za moq rast?
az haresvam po-visoki ot mene i po-silni \/
[img] http://djreversive.com/I_LOVE_HARD_TECHNO.jpg [img]
Brehh... kude ste tursim takuv... po qk ot tebe... Tfa slojna rabotaПървоначално написано от kupondjiikata
![]()
![]()
![]()
Първо не се знае дали ще растеш още и колко точно![]()
![]()
Второ по-добре да си висок, отколкото некъв фъстък![]()
Не, за мен лично не е проблем, обичам високите момчета .. някакси .. ми дават повече сигурност![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Е чак до 25 години да растеш...може би.Не мисля, че е проблем.Някои момичета харесват по-високите.
Хахахахахаaaaaaa, аз на 15 бях 1,50![]()
Хахахахаха, о не, направо се пръскам от смях като се сетя пък като бях на 14, заек още, и най-ниският в цялото училище, ама всичките "какички" все се закачаха с мене
Явно съм бил голям сладур :P :P
То и сега не съм много висок де ама айде :P
Та, по темата...много малък процент от хората, които растат много и отрано, го правят до късна възраст.Дълбоко се съмнявам да пораснеш, повече от 1,90 +-3-4см, но всичко си има изключения.
Така, че тези които се изфукаха колко са високи (НЕ автора на темата, който зададе въпрос, а тези които решиха да покажат, колко са велики) да не се надъхват много, защото шанса да продължите да растете още е малък![]()
...