.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Фен Аватара на AngelOfMercy
    Град
    Valley of the Damned
    Научно доказано е че момчетата растът поне до 21-23 години така че секи има време...разбирасе които е минал тази възраст и е останал нисък сорка..аз съм на 16 и сум 190 за една година сум друпнал 4 санта пиите редовно боза \/

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Хехехех не аз обичам високи сладури

Супер фен
    ами зависи колко е високо момичето. Примерно аз както съм 160см ще ми е малко неудобно но ако момчето наистина мн ми харесва ест че няма да ми гледам височината

kakvo e sexyto na 1 maj ako mu vijda6 varha na glavata...viso4ina trqbva
    122 деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.

хаха добре си си пич повечето момичета харесват по-високите момчета

Голям фен
    за мен ли4но няма проблем....даже по принцип мом4ето трябва да е по високо,а като се има на предвит 4е аз съм на 12 и съм 168 мисля 4е няма да е никъв проблем...

Фен
    Град
    † In the Heaven with the stupid holy motherfuckers †
    ехх а на мен ми казваха ,че съм бил висок (180 съм 15г) а като гледам тея хора с по 10 см над мен на моята възраст , знам че има и по-високи от мен ама те много се оказаха(завиждам) и сега се замислям защо аз имам проблеми с момичетата - играя баскет , справям се добре в училище що годе добре изглеждам и явно 180 не е проблемна височина хмм...
    † Lead that kind of life that when you die the devil would ignite you a candle †.

Супер фен
    Град
    Bourgas
    за мен няма зна4ение ръстта..важното е да ме кефи мом4ето
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Голям фен
    Град
    на луната
    За мен е задължително момчето да е високо и да е над 1,80 защото аз съм толкова и не мога да допусна че момчето до мен ще е ниско! Спокойно! Супер си си така
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

Голям фен
    Ако дадено момиче те харесва/обича за нея няма да има голямо значение дали си 2.00м или 1.50
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Фен
    Град
    In your nightmares
    Аз пЪк харесвам високите момчета Един такЪв като тебе би ми се отразил много добремМм..
    Now I will tell you what I've done for you!! 50 thousand tears I've cried, screaming, deceiving and bleeding for you... And you still won't hear me...

Град
    Някъде под звездите.......
    Nikakav problem ne e!Stiga momi4eto da te haresva.Za men ne e,makar 4e sam 162sm,no nqmam ni6to protiv po-visoki mom4eta(moeto gadje sa6to e dosta po-visoko ot men i se nadigam na prasti i ne mi pre4i de)Ako si ot kz moga da t predloja dosta momi4eta,koito sa oba4e na 13 i sa 170-180sm(ne se 6eguvam)
    "На човек му отнема една минута да хлътне по някой,един час да хареса някой и един ден да се влюби в някой,но и един живот не стига,за да забрави някой."

problem4eto
    Guest

ei ti si super s taq viso4ina

az li4no mn si padam po visoki mom,4eta-kolkoto po visoki tolko po dobre ama mn se kefq 6toto az sam 175 a sam na 14-15 gpdini e e nekvo kofti s nekav po nisak? az kvo 6te kajete za moq rast?

Фен
    Град
    ruse
    az haresvam po-visoki ot mene i po-silni \/

Guest
    Цитирай Първоначално написано от kupondjiikata
    az haresvam po-visoki ot mene i po-silni \/
    Brehh... kude ste tursim takuv... po qk ot tebe... Tfa slojna rabota

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Първо не се знае дали ще растеш още и колко точно
    Второ по-добре да си висок, отколкото некъв фъстък
    Не, за мен лично не е проблем, обичам високите момчета .. някакси .. ми дават повече сигурност
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мега фен Аватара на koalka
    Е чак до 25 години да растеш...може би.Не мисля, че е проблем.Някои момичета харесват по-високите.

Хахахахахаaaaaaa, аз на 15 бях 1,50
    Хахахахаха, о не, направо се пръскам от смях като се сетя пък като бях на 14, заек още, и най-ниският в цялото училище, ама всичките "какички" все се закачаха с мене
    Явно съм бил голям сладур :P :P

То и сега не съм много висок де ама айде :P

Та, по темата...много малък процент от хората, които растат много и отрано, го правят до късна възраст.Дълбоко се съмнявам да пораснеш, повече от 1,90 +-3-4см, но всичко си има изключения.
    Така, че тези които се изфукаха колко са високи (НЕ автора на темата, който зададе въпрос, а тези които решиха да покажат, колко са велики) да не се надъхват много, защото шанса да продължите да растете още е малък
    ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си