.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Град
    Някъде....но сама...

Обичам го наистина много

Бля бля
    You left me to rot...You thought that I'll die in my desperation...but...although I'm dead on the inside.....I still breath...it hurts ..yeah..but is still breathing...I'm thankful...

Град
    Някъде....но сама...
    Нещата стават...трагични...Ам непрекъснато се утешавам с " Часът преди изгрева е най-тъмен".....но като че ли моят изгрев е доооооста далеч...
    You left me to rot...You thought that I'll die in my desperation...but...although I'm dead on the inside.....I still breath...it hurts ..yeah..but is still breathing...I'm thankful...

Повече от фен
    Град
    В една приказка :)
    kaji my chyvstvata si ,ne trqbva da ima nedoizkazani neshta mejdy vas....veche si go zagybil,kakvo poveche mojesh da gybish ako kajesh kakvo izpitvash ? NISHTO! mojesh samo da spechelish...pone shte znaesh che si my kazala vsichko,che si otvorila syrceto si i veche nqma vryshtane nazad...ne ostavqi nedoizqsneni i nedoizkazani neshta da ima...taka samo shte se tormozish s vyprosi ot sorta na "kakvo shteshe da stane ako my bqh kazala..." zatova my gi kaji...no ne v skype,icq ili irc...najivo..hvani go nqkyde i my kaji vsichko..ochi v ochi...zashtoto v chata moje da te izlyje...a taka shte my vidish istinskata reakciq.Predyprejdavam te moje da te otblysne,da si trygne,no moje i da te haresva ili obicha...no syshto kato teb i to ida ne iska da si priznae...zatova..otivai i govori s nego...USPEH !!!

Град
    Някъде....но сама...
    Не съм добре.....в крайна сметка звуча наистина отчаяна...ама пък съм на 14 до 30 все ще се появи някой..надявам се де..

като начало ако искаш да се оправиш с него не го режи а се дръж по мило и му покажи че все пак ти имаш чувства, защото е много тъжно двама души да се обичат но заради ината си да не се съберат... звучиш отчаяна, защото го обичаш все още и даже когато сте се разделили още повече си го заобичала... поне така мисля аз защото и при мен се случинещо подобно... и вече той ако е прекалено горделив и не може да си признае че е сгрешил и че те обича да ти кажа няма смисал да се занимаваш с него... и така всичко ще мине с времето ще страдаш може би но ще се влюбиш отново...
    Със постъпката си своя на челото ти сама си лепна
    Че красотата е просто и само мимолетна
    И макар че сметка сметка въобще да не си даваш
    Разбрах накрая че не си заслужаваш

Фен
    Град
    Вкъщи
    Цитирай Първоначално написано от Dead inside
    Не съм добре.....в крайна сметка звуча наистина отчаяна...ама пък съм на 14 до 30 все ще се появи някой..надявам се де..
    XAaxxaaxaxXAxaxaxaXAXaxax

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си