.

Виж резултатите на анкетата: Guns N Roses vs Nirvana

Гласували
60. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Nirvana

23 38,33%
  • Guns N Roses

37 61,67%
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 86

Тема: Guns vs Nirvana :)

Guest
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    ахахахаха

ебати тенденцията винаги едната група ме дразни адски много, а другата ме кефи яко...
    ухахахаха
    koq ot dvete te kefi?

Голям фен Аватара на cvetityy
    Град
    софянче съм си
    Гънс
    Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!

Повече от фен Аватара на молец
    Град
    изядох го :F
    Гласувах за Nirvana. Guns'n'Roses не ми харесват.=]
    [23:40:05] .. says: "така извънземните не могат да четат мислите ни !"
    [23:40:21] .. says: казаха те и увиха главите си с алуминиево фолио

Guest
    Нирвана са шибаняци. Добре, че оня шибания вокалист е умрел да се разпаднат да не правят ужасна музика да трови света.

Повече от фен
    Град
    Neverland
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Нирвана са шибаняци. Добре, че оня шибания вокалист е умрел да се разпаднат да не правят ужасна музика да трови света.
    Ауе ей!Имай ужажение към мъртвите Има и други по-цивилизовани начини да изкажаш мнението си

Да,Nirvana са с леко безсмислени текстове,музиката е наркотизирана и тва им е чара!А Кърт е бил супер свестен,друг е въпроса че е имал проблеми.

"If any of you in any way hate homosexuals, people of different color, or women, please do this one favor for us-leave us the fuck alone! Don't come to our shows and don't buy our records."

На един "шибан" вокалист няма да му пука кой им купува албумите,биха го интересували само парите,за да си купи дрога!Но явно при Кърт не е такъв случая.Следователно - не говори глупости!
    I'm your dream,
    make you real
    I'm your eyes when you must steal
    I'm your pain when you can't feel
    Sad but true!

http://brutalplanet.19.forumer.com/ - my forum

Голям фен
    Град
    sofia
    Още 1 класация:
    'Heavy Metal's All-Time Top 100 Vocalists'
    This is the Top 20:

01. Robert Plant
    02. Rob Halford
    03. Steven Tyler
    04. Chris Cornell
    05. Bon Scott
    06. Freddie Mercury
    07. Bruce Dickinson
    08. Ozzy Osbourne
    09. Paul Rodgers
    10. Ronnie James Dio
    11. Axl Rose
    12. Sammy Hagar
    13. Geddy Lee
    14. Geoff Tate
    15. Mick Jagger
    16. Jonathan Davis
    17. Roger Daltrey
    18. Paul Stanley
    19. David Lee Roth
    20. Kurt Cobain

Цитирай Първоначално написано от jenny_e
    Още 1 класация:
    'Heavy Metal's All-Time Top 100 Vocalists'
    This is the Top 20:

01. Robert Plant
    02. Rob Halford
    03. Steven Tyler
    04. Chris Cornell
    05. Bon Scott
    06. Freddie Mercury
    07. Bruce Dickinson
    08. Ozzy Osbourne
    09. Paul Rodgers
    10. Ronnie James Dio
    11. Axl Rose
    12. Sammy Hagar
    13. Geddy Lee
    14. Geoff Tate
    15. Mick Jagger
    16. Jonathan Davis
    17. Roger Daltrey
    18. Paul Stanley
    19. David Lee Roth
    20. Kurt Cobain
    Ето това е човекът. Само не мога да разбера защо не са го слажили на първо място. Вокалистът на Лед Цепелин не може да се сравнява и с малкия пръст на Халфорд.
    Това не може да продължава така. Да кажем "Не" на насилието върху животните. Ако сте съпричастни към животните изгледайте този клип.

http://www.youtube.com/watch?v=WcBUZ_hLDwg

Тя тая класация е нереална, защото поне според мен Кърт Кобейн не може да пее, така че мястото му не е за класацията. А и Ози трябва да е зад Дио. Задължително.
    Това не може да продължава така. Да кажем "Не" на насилието върху животните. Ако сте съпричастни към животните изгледайте този клип.

то и Джонатан Дейвис кфо търси там, ама айде..
    пфхахаха...

сига като видях, на коя група е вокалист

то то неговото е рап..за какво пеене ми говорят?

Guest
    OMG! Nirvana!!!

Guns определено Nirvana SUXXXXXXX

-Ю кан спийк инглиш ??
    -Уат ?!

Click che mamata si e ebalo

Half Beast Half Men

Fuck Like A Beast

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    то и Джонатан Дейвис кфо търси там, ама айде..
    Абе не знам дали е рап или кво, но тоя точно има страхотен глас... Или поне много ме кефи начина по който пее...

За класацията- Наистина що Фреди е на 6то... Той е най- великия, после (за мен) е Стивън Тайлър...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Познайте за кой гласувах!
    Животът е болест, която се предава по полов път и е със 100% смъртен изход

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    и двете малко ме кефят
    няма любов

Това е най-гадната анкета!! и 2те групи са супер добри и н.з. за коя да гласувам

Супер фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty
    Цитирай Първоначално написано от [Industrial_Fr3aK
    ]Това е най-гадната анкета!! и 2те групи са супер добри и н.з. за коя да гласувам
    За Нирвана чак пък добри... Незнам, може би само а чувам единствено някакъв шум и наркоманизиран глас, когато ги слушам...

"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
    Erin Everly

и двете...
    Life sux but just keep smiling

Град
    Цитирай Първоначално написано от ErinEverly
    Цитирай Първоначално написано от [Industrial_Fr3aK
    ]Това е най-гадната анкета!! и 2те групи са супер добри и н.з. за коя да гласувам
    За Нирвана чак пък добри... Незнам, може би само а чувам единствено някакъв шум и наркоманизиран глас, когато ги слушам...

Нирвана са добри добри добри добри много добрииииииии.... \/
    И текстовете им са яки...
    И музиката иом е въздействаща.
    Пък и Слаш е бил наркоманска отрепка, но пак го харесваме, нали?

Не знам защо приемате този спор толкова лично...

А когато и двете групи са били на върха си, много са се хранели и нареждали едни други Било е недопустимо да ги харесваш и двете... Щото не си "тру"

Мислех, че трябва да е минало това вече... След 16-17 години..

Супер фен
    Град
    rosskata,
    Ей... Пак не ме разбра
    Аз харесвам Нирвана. Не им се нервя, щото са били по същото време като Гънс. Тва се доказва от първото ми мнение в темата "гънс срещу бон джови". Естествено, на един определен градус, бих си пуснала Нирвана. Но, като го гледам обективно, наистина ми е прекалено нарко стилът им. Текстовете, музиката, гласовите способности... Мхм. Текстовете смятам, че са прекалено еднодумни Музиката е яка в някои песни, в други - не. А за вокала - аз съм сигурна, че Кобейн може много повече от тоа, което показва Смятам за тях, че не првят това, което им е по силите. Не смятам, че са бездарни. А гласът на Кърт е няма толков странен. Тва му го признавам. Но защо толкова малко го използва?
    За Слаш - еми, то и Дъфф е бил, Аксел също, да не говорим за Стивън. Слаш е падал на сцената, докато е бил в еуфория . Дъфф е губил ума и дума. Аксел се отказал, за да си пази гласа, а Стивън даже са го изгонили. Представи си, колко трябва да е бил навътре с наркотиците, за да го изгонят другите наркомани от групата
    Тази малка справка беше, за да ти покажа, че знам, ккви са им били забежките С думите си исках да кажа, че музиката на Нирвана звучи наркоманска, не че имам нещо против, че те са наркомани.
    Ооо... Аз въобще не водя спор. Аз просто отбелязах какво е личното ми мнение. Мои приятели се погрижиха да бъда закърмена, не само с Гънс, но и с Нирвана. Имам всичките им клипове и песни. И си ги слушам, когато съм в определено настроение. Аз просто си коментирам Като никога не водя спор
    За враждата им има ясна причина - Аксел е молил Кърт да отидат заедно на турне, вторият отказал и почнал да псува първия. И, лошото е, че и Кортни Лав се е месила (чух някъде, че спънала Аксел ). Факт е, обаче, че Аксел много е харесвал и уважавал Нирвана. Те са се изгаврили с него.
    А за тру-то - никога не съм имала претенции да съм такава Аз харесвам и двете групи, просто едната много повече (Никой нне може да се сети коя )
    16-17 години.... Ми аз съм на толкова. И аз трябва да го изкоментирам тоя въпрос веднъж

П.П. Ей, трябва да престана да пиша такива километражни мнения...

"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
    Erin Everly

Голям фен Аватара на Juicy_Lucy
    Цитирай Първоначално написано от rosskata
    Слаш може да е всичко друго,но не и наркоман..алкохолик-да,пуши нон стоп-да,ама чак пък наркоман,айде стига..и какво ще рече това "отрепка"???Една "отрепка" никога не би могла да изсвири такива невероятни и изправящи на нокти сола като Слаш..
    get off.

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Juicy_Lucy
    Слаш може да е всичко друго,но не и наркоман..алкохолик-да,пуши нон стоп-да,ама чак пък наркоман,айде стига..и какво ще рече това "отрепка"???Една "отрепка" никога не би могла да изсвири такива невероятни и изправящи на нокти сола като Слаш..
    Е... Наркоман е... бил. Сега не е, но преди е бил.
    Ооо... Джими Хендрикс не е ли отрепка, която свири превъзходно, Боб Марли не е ли отрепка Не го приемай като лошо нещо. Той просто... е бил отрепка. Както и голяма част от другите членове на Гънс (сичките )

Erin Everly

Град
    L'ombelico del mondo
    GUNS RULZZZZZ

Голям фен Аватара на Juicy_Lucy
    Цитирай Първоначално написано от ErinEverly
    Е... Наркоман е... бил. Сега не е, но преди е бил.
    Ооо... Джими Хендрикс не е ли отрепка, която свири превъзходно, Боб Марли не е ли отрепка Не го приемай като лошо нещо. Той просто... е бил отрепка. Както и голяма част от другите членове на Гънс (сичките )

"наркоманкса отрепка" може да се нарече човек ,който мисли единсвено и само за дрогата си.. според теб Слаш такъв ли е бил?Една "наркоманка отрепка" би си изкарала скапаните концерти по какъв да е начин,колкото да си вземе парите след тва,а не би се държала като него на сцената,не би давала всичко от себе си на ВСЕКИ концерт..плюс това една "наркоманска отрепка" би правила разни проблеми с излизането си на сцената,щото би била леко неспособна от свръх доза примерно,а доколкото знам при Слаш не е имало такива неща...Е,не казвам ,че е и ангелче де..всички знаем за пристрастеността му към алкохола..
    get off.

Град
    нямам си на представа...
    и аз съм за гънс повече...

Град

"наркоманкса отрепка" може да се нарече човек ,който мисли единсвено и само за дрогата си.. според теб Слаш такъв ли е бил?Една "наркоманка отрепка" би си изкарала скапаните концерти по какъв да е начин,колкото да си вземе парите след тва,а не би се държала като него на сцената,не би давала всичко от себе си на ВСЕКИ концерт..плюс това една "наркоманска отрепка" би правила разни проблеми с излизането си на сцената,щото би била леко неспособна от свръх доза примерно,а доколкото знам при Слаш не е имало такива неща...Е,не казвам ,че е и ангелче де..всички знаем за пристрастеността му към алкохола..
    Но явно не всички знаем, чр със Стивън са правели какво ли не само и само да си добавят дозата, а в лудите години са будили мениджъра на гънс посред нощ, защото видиш ли Слаш изпаднал в клинична смърт от свръхдоза в коридора...

Вярвай ми чела съм всичко за Гънс което може да се намери.И много им се кефя... Но това не променя фактите...

Това един човек да е музикален гений не пречи да е наркоманска отрепка... Тези две нещо се допълват в многог случаи, а някога дори си и помагат ( ПИнк Флойд например)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си