- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първа среща!
Здравейте!![]()
Бих искал да ви помоля за съвет...
Запознах се с едно момиче в интернет и разбрах ,че то много ме харесва (е само по снимките) и 1-2 пъти си поговорихме по телефона...
Та след 2-3 дни ще дойде в моето училище да се видиме вече на живо.
Моля да ми дадете съвет как да подходя,как да се държа и ...незнам ,всякакви съвети ще са ми от полза!
А всъщност дали е много голяма разликата в годините ,тя е на 14 ,а аз на 17!
Мерси предварително приятели!![]()
![]()
brat dryj se normalno i si4ko 6a e OK !!! vervai mi !!!
И преди и сега ЛИТЕКС е на върха !!!!!!!!
http://img514.imageshack.us/img514/4549/litex7vh.jpg
Мерси!Първоначално написано от ``!v@n4o_K@lp@z@n4oO``
![]()
Виж сега, каквито и съвети да ти дадем, притеснение винаги ще има.
От личен опит ще ти кажа, че най-лесният начин да го преодолееш е да се изправиш срещу него- отиваш, виждаш се с момичето и майната му. (На притеснението.)
Виждате се, запознавате се, (Тука може да я прегърнеш.) и я питаш, примерно: "Искаш ли да отидем някъде?". (Кафе, разходка и т.н.- места много.)
Докато се усетиш ще си лафиш с нея спокойно, ще си се отпуснал, а притеснението отдавна ще е изчезнало.
Разликата не е голяма.![]()
Не се прави на такъв, какъвто не си.![]()
Успех.![]()
3 години не е чак толкова голяма разлика.Ами като дойде просто се запозаваш с нея и накрая на срещата я каниш да отидете в някое кафе следващият път и така..
Мерси на всички.
Дано успея,стискайте палци...![]()
Пиши какво е станало.![]()
Ае приятел на 17 си и незнаеш как да се държиш със момиче на 1-ва среща бива ли такова нещо ? не си ли поне малко женкар нямаш ли достатъчно приятелки на повечето от вътре ни идва и без да търсим съветиправиш се там на дон жуан и на много доволен от живота и любовта
![]()
просто се дръж нормално колтурно ииииииии я уважавай покажи и че ти харесва![]()
ок мерси!
Ще разкажа после как е минало...![]()
Ами стана срещата...
Видяхме се,аз нещо я прегръщах и така...
След това си писахме в Skype и каза,че много ме е харесала...
Обаче характера й е на дете...![]()
Незнам уж станахме двойка ама нещо й е много детски характера...![]()
И кво ти пука,че и е детски характера?![]()
Ами просто се дръж нормално. Приятелят ми е споделял,че когато си уговихме среща не е правил нищо специално. Едно на ръка,че не е искал връзкано просто си е казал-ако ме хареса такъв,какъвто съм-ОК,ако ли не-аз не мга да се преструвам непрекъснато. За това и не мен ми хареса-беше абсолютно естествен и непринуден. това си личи,повярвай ми.Фалшът се забелязва от километри. Не прави нещо по-специално този ден-нито прическа,нито дрехи или нещо от сорта. Бъди себе си и ще видиш,че така е по-добре,защото ако имаш връзка с това момиче да не си мислиш,че винаги ще си перфектноо изглеждащ или невероятно мил и любезен.
Бади себе си и си4ко ще е О.К.
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
станахте двойка? мноол бързо беПървоначално написано от Blago_Vest
![]()
еми.. верно,че възрастовата разлика си е големичка,но пък не е чак толкова неприемливо.. но ако смяташ,че характера й ще бъде пречка за връзката ви / тъй като няма начин,поведението и държанието й е най-важното все пак / по-добре направи нещо навреме,за да не съжаляваш по-нататък.. айде успех![]()
Първоначално написано от Blago_Vest
hmmm...horata sa kazali:"Hwasi si kaka za da te otraka" ;>
Бъди такъв какъвто си,какъвто те познава от чата и от телефонните разговори![]()
For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!
На 14 е. Ти какво очакваш? Да мисли като зряла жена ли?Първоначално написано от Blago_Vest
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Само не се спичай и сичко ще е ок...говори си нормално не се притеснявай и най-важното е..спокойствие и мир на духа![]()
spored men trqbva da se dyrjish kakto obiknovenno bez teatri i takvi raoti i taka ne se pritesnqvai izobshto bydi spokoen i taka natatyk..![]()
Благодаря искрено на всички!!!![]()
![]()
Страхотни сте...
Гадното е ,че няма време да се виждаме...
Тя пък ходи на танци и там някакви други курсове.
Малко е гадно,ама...ще видя какво да правя...![]()
![]()
verno li be? drugiq pyt se zapoznai s 10 godi6na !Първоначално написано от Blago_Vest
Eми другият път мисли преди да действаш,защото щом още от сега намираш в нея неща,които не харесваш,кой знае след няколко седмици к'во ще си мислиш за нея?!И защо съзнанието и да е като на дете,ти все едно не си!!!Не си мисли,че като си на 17 си много голям!сестра ми е на 14 и мога да ти кажа,че се държи вече доста зряло,а не като някакво лапе!А и щом ходи на танци и на уроци-това е хубаво,значи има разнообразни интереси.
Хората са си го казали "мисли преди да си пожелаеш нещо,защото то може да се сбъдне"
Господи,прости за живота ми и в грях за това което съм,ще бъда или бях.Готова съм в Ада да горя цяла вечност за да си върна дори за миг неговата любов и честност