- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Moderated: Имам цикъл от 4год, но още ми е нередовен. Защо?
Не съм сигурна, че темата е за тук, но имам проблем..
чела съм, че цикъла става редовен 2г. след като ти дойде за първи път...е,да ама имам цикъл от 4г. и си идва когато идва- на 30 дни,др. месец на 25, сл. на 28...това е ужасно..никога не знам кога ще ми дойде-няма как да го хвана, а колко пъти ми идва не където трябва![]()
мислила съм да отида на генеколог, но просто не мога..нито искам да ми правят изследвания,нито искам някой да ме гледа отдолу![]()
според вас на какво може да се дължи това?на вас след колко време ви стана редовен?
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
mi to tfa li e problema-smisul razlikata e s 2-3 dni (25ti,30ti,28mi)....
mislq 4e ne e koi znae kakvo
to i na men ne mi idva to4no na edna i su6ta data(i az imam ot dosta vreme cikul),moje da ima nqkolko dni razlika,spox ne e ni6to seriozno![]()
well,aren't we just a ray of fucking sunshine?!!
това бяха примери...Първоначално написано от sunshine_
тази година ето на колко дни ми идваше:
34,25,30,26,23,24,33,25,29![]()
Това определено не е проблемен цикъл,но все пак няма лошо да идеш на профилактичен преглед.
Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...
Истински същественото е невидимо.
http://tuleni.hit.bg/indexbg.html
Първите няколко години цикъла е нередовен.А и може това да се прояви ако си много нервна или превъзбудена за нещоНе се притеснявай.С времето сичко ще си оправи
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Не е проблем. Пък и кога точно ще ти дойде, зависи от много неща. От наблюденията, които имам в/у по-възрастни от мен, мога да ти кажа, че не само 2 години след първата менструация, а и много след това може да има колебания, а дори да не ти идва за даден период от време (например ако си подложена на тежък физически труд). Така че спокойно - неприятно е да не знаеш кога точно ще ти дойде, но какво да се прави - такъв е животът (трябва да звучи успокойтелно).
![]()
Помощ...
не ми е идвало от 40 дена..а досега само 1 път ми е заксънявало повече от месец-1-вата година...каква може да е причината?
Не съм нервна и нз защо...това за труда-тренирам волейбол в понеделник и събота по 5 часа...но само 2 дена..претоварила ли съм се?![]()
Аз пък като ти гледам дните го смятам за сравнително редовен! Твърде малко са късметлииките,на които им идва всеки месец на определена датаЗа нередовен цикъл се счита,когато да речем ти дойде единия месец и после 2-3 нямаш...бели кахъри му се вика на твойто
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
MI TI DA NE MISLISH CHE NA MEN MI IDVA PO EDNO I SASHTO VREME? e, ne ne e taka! Mislq si 4e kolkoto i da ти е неприятно, все пак трябва да посетиш гинеколог! И на мен ми е некмфортно, ама ходя! На мен на третата година ми стана горе-долу редовен, но и досега имам разни промени! Но щом са в интервал от няколко дни, няма никакъв проблем!
43 ден..Първоначално написано от ^HI^ALL^
![]()
най-вероятно тези дни ще ходя-искам,не искам се налага![]()