.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Голям фен
    Град
    Бургас

превод от арабски на българси

от много време се опитвам да намеря някой речник или още по добре преводачка в нета от арабски на български. ако някой знае нека ми каже моля ви и междудругото искам да попитам защо като се опитам да добавя арабски на компютъра ми ми пише че трябва да поставя професионалния си XP диск??

Re: превод от арабски на българси

Цитирай Първоначално написано от panterata
    от много време се опитвам да намеря някой речник или още по добре преводачка в нета от арабски на български. ако някой знае нека ми каже моля ви и междудругото искам да попитам защо като се опитам да добавя арабски на компютъра ми ми пише че трябва да поставя професионалния си XP диск??
    Това с речника е малко сложно, до сега не съм срещала такъв речник. А за компютъра- защото на професионалния ти диск има файлова, които не се качват на компютъра при инсталирането на системата.
    Успех!

So, so you think you can tell
    Heaven from Hell
    Blue skies from Pain
    Can you tell a green field
    From a cold steel rail?
    A smile from a veil?

Голям фен
    Град
    Бургас

Re: превод от арабски на българси

Цитирай Първоначално написано от kati_0513
    Цитирай Първоначално написано от panterata
    Това с речника е малко сложно, до сега не съм срещала такъв речник. А за компютъра- защото на професионалния ти диск има файлова, които не се качват на компютъра при инсталирането на системата.
    Успех!
    мерси мила хора помагайте моляя!! че тфа с речника е трудно дам..

Фен
    Град
    SOFIA
    аз мога да ти помогна ,кажи какво да ти преведа !
    LiFe iSn'T aBoUt FiNdInG yOuRsElF.
    LiFe iS aBoUt CrEaTiNg YoUrSeLf.

Голям фен
    Град
    Бургас
    много е дълго... и просто няма смисъл да занимавам някой друг.. искаше ми се речник или нещо такова..

Guest
    Искам да се възползвам от едно предложение по-горе да ми бъде преведен текста от арабски на български...ето го и него( забележка: освен арабски има и др текст, който не можах да премахна без да разваля текста на арабски, него не го гледайте ا ) :
    <- ne sme li adskite s brad4etkata a!? //شعب اراد الحياة لابد ان يستجبب القدر ولابد لليل ان ينجلي ويظهر ضوء القمر اهلابك مين معي لابد مدينه البوؤسا, بغداد, لابد ان تستمر الحياة

el.cleo
    Guest

otnosno arabskiq 6rift

za da instalira6 kakyvto i da e 6rift s pisane ot dqsno na lqvo ima opciika v Control panel-language options-advanced, XP ne gi instalira po default.Ako windowsa ne e XP,trqbva celiq softuer da si go instalira6 nanovo na arabski.
    Za re4nik ot arabski ili prevod contact me

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си