- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гаджето ми желае страп-он
Гаджето ми желае страп-он, дори ми купи пенис-колан. Аз попринцип нямам нищо против, но ми е интересно повечето хора как възприемат играта с размяна на ролите между двамата?
Хм... абе какво да ти кажа, винаги съм си фантазирала как наебавам мъж, ама винаги съм си мислила, че мъж за да го иска това нещо, трябва да има някакви отклонения... Е, ако си е нормален, просто има по-развинтено въображение или е по-експериментаторски настроен - няма лошо. Щом ви харесва това - защо пък не.![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
ако го искаш направи го,няма лошоПървоначално написано от just teen
всеки човек си има желания и фантазии
тегли и една майна ..![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
=D>
ай тинк итс грейт!
гоу,бро,гоу!
![]()
май и тебе те припомпват отзад,а?Първоначално написано от quench
![]()
![]()
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Щом искате и двамата на4и няма нищо лошо![]()
![]()
Робинята на Quench
Доста странна идея...Но ако ви допада и на двамата .. пробвайте..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
spored men tva e nqkvo izvrushtenie![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
gadni4ko mi se vijda ....ama seki sam si re6ava
vnimavai samo da ne mu haresa mnogo i da ne iska posle da pravite normalen sex
ми някой момчета харесват с пръстче да ги стимулират от зад, то е почти същото![]()
Скейт - не,не ме таковат. Лично на мен ми е интересно,но не бих имал смелостта да го поема - но щом на момчето му допада,нека,давай! То няма лошо да опиташ - ut I don't have the gutz...
![]()
абе давай щом го искате![]()
макарче според мен не е на добре че го иска![]()
След като се кефите и двамата го направете![]()
Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !
Обичам те мило {}{P}{}
Педал.
Ходиш с педал! Честито!
mi 6tom i dvamata go iskate si go pravete nikoi ne vi spira ma az 4esno da si kaja nikoga ne bih dal na momi4e da me ebe mene... drugiq variant e gadjeto ti da e pedal ma da ne moje da si nameri nikoi drug kato nego i e izbral teb kato potarpev6a
![]()
4udq se kvo li e 4ustvoto da te ebe momi4e ???????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
в гъзаи се пак
![]()
awe nogo ste otvoreni we ama mai samo otzad a
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
az ne q vuzpriemam