- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- pomo6t!!!
MOLQ VI kajete mi za6to se 4uvstavm tolkova zle kato pravq sexznam 4e vsi4ko e do psihika no... pravim sex i na men ne mi haresva na kakvo se dalji tova
((((((
От колко време го правите? На колко сте години? Това има значение. Ако е отскоро, нормално е, в повечето случаи още не можеш да свикнеш и незнаеш какво е истинско удоволствие. След няколко месеца ще се променят нещата.
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
16 i 20![]()
Еми незнам.. какво по-точно не ти харесва в секса? Не изпитваш удоволствие ли? Не ти харесва нещо в самия секс, отношението му?..![]()
![]()
Първоначално написано от Chiana
kak pak razbra che ne pishe momcheto ?![]()
Мм предположих.. Може и да греша. Авторът/авторката на темата да каже.![]()
![]()
momi4e sam da... ne izpitvam nikakvo udovolstvie![]()
Или той не те предразполага,или ти не си готова...ако е така не го прави,щом не ти харесва.Ще дойде точното време и ще усетиш![]()
Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...
Истински същественото е невидимо.
http://tuleni.hit.bg/indexbg.html
кое не ти харесва..може би е прекалено груб или прекалено нежен.. може би сексуалните ви фантазии не си съвпадаттой не ти дава това което ти иска6 ?
кой знае... само давам някои предположения
mnogo e nejen pravi vsi4ko vazmojno da mi e hubavo no NE ...nz kakvo stava mnogo mi e gadno iskam i na men da mi e hubavo
Ама кажи му го на него, нас кво ни интересува? .. Сподели какво те възбужда, какво те кара да се чувстваш готино докато сте в кревата, но на него, ние как да ти помогнеме? ..![]()
Е ако си дадеш телефона мое и да ти помогна ..![]()
The ghosts of my dead brothren lies silent now.
vsi4ko e na psihi4na osnova
probvai da masturbira6 i taka sama da razbere6 kakvo ti haresva i kakvo ne ... i kogato ve4e si opoznala sama tqloto si 6te ti e po lesno da izpita6 udovolstvie \/ aide uspeh
Ходи му кажи на тоя с който го праиш, не на нас. Ние от каде можем да знаем кво не ти харесва докат праиш секс...
Решение: Кат не те кефи секса просто не правиш. Верно к'во му е сложното?
iskam da re6a problema poradi koito ne mi haresva za tova vi pitam kak
А досега с друг партньор харесвало ли ти е?Имаш ли чувства към това момче, привлича ли те сексуално?
osven da mu kajesh kak stoqt neshtata dr variant nqma.. ako pravish sex ot skoro moje i da e normalno tova..![]()
Ако правиш секс отскоро е съвсем нормално да не ти харесва!и аз в началото бях така и не изпитвах нищо но с времето разбрах какво е истински секс.с опита и правенето ще вземе да ти хареса!
Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!
това и също така трябва да си с човек към който имаш привличанеПървоначално написано от gery_to
и с времето нещата ще станат
![]()
nqmala sam s drug..obi4am si mom4eto vazbujda me no se `shva6tam` kato po4nem da go pravim..
и аз така мисляПървоначално написано от gery_to
![]()