- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Mujkiq polov organ !
Vuprosut mi e Sledniqt TUi kato pro4etox mnogo temi za toq penis Golqm ili maluk ,normalen ,debel tunuk ,kriv prav i mn . dr. Reshix da Pitam Tui kato po-golqma 4ast se Kompleksirat za po-malkiqt penis reshix da forumuliram vuprosa si taka "IMA LI momi4eta KOITO SA go PRavili s PO - MaluK PeNis,Dali ima Razlika Ako sa go pravili predi S Po-golqm i Dali Se gubi Kefa ot Sex-A,a da I da kajete Spored vas [ zashtoot na dali nqkoq go e merila s liniika ] kolko cm e bil Penisa,za da vidqt mom4etata ot foruma 4e ima i momi4eta koito sa go pravili i ot opit znaqt ,a ne 4e samo kazvat " da normalen e i ne ne e dobre " Mersi za Otgovorite !
Emi Pravila sum go s po moe nabludeniq okolo 14 cm i nikav problem ne e daje e dosta priatno tui kato nqma bolka i s edna duma gotino e,za tva sum kazvala 4e razmera nqma zna4enie..
Vqrno taka e :PПървоначално написано от Анонимко
EMi ne bix kazala ,malko filosofiq..
На една жена и 10 санта са и достатъчни ако питаш мен...
Абе и да има значение по-голям по-малък надали ще ти го каже по време на акта.Така,че действай,но с предпазни меркиКолкото до това дали се губи ефекта от кефа и пръста си да вкараш пак ще и е хубаво - зависи от теб как ще го направиш и как ще я възбудиш :P :P
Както казаха по горе - Размерът няма значение,всичко зависи от теб.Good Luck \/
Има Време И Ти Ще Си С Мен, Има Място, Където Ще Сме Двама И Аз Ще Съм Там..
Аз лично не правя секс с пенис. Сексът се прави с човек, а не с пенис!
NiceПървоначално написано от shadow4e
![]()
Първоначално написано от krem4et0
![]()
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
А клитора ти е толкова разпран че пениса не те задоволява.ЯсноПървоначално написано от shadow4e
Първоначално написано от za3k^dFsG
![]()
Мога само да кажа, че отговорите на женския пол не бяха много изчерпателни трябва малко да ни обедите !!! Всяко момиче да си даде мнението, ако можечакам
![]()
Много правилно мислиш! Съгласна съм с теб!Първоначално написано от готина мацка
Живей живота си, както искаш, а не както другите искат.
защо 2те се опитвате да се правите на нимфоманкиПървоначално написано от Trisha1991
не мога да ви разбера..
A vie s daden chovek izliza che ste s nego samo zaradi sex-a taka li? Az lichno ne smqtam che razmera ima znachenie ako momcheto znae kak da ti napravi udovolstvieto ne mislq che mu e nujen nqkoi markuchПървоначално написано от Trisha1991
Az lichno puk s nqkoi mn golqm ne chuvstvam mn udovolstvie , a po-skoro lek diskomfort i za da go nqma tozi diskomfort predi tova trqbva da e imalo dosta produljitelna lybovna igra
![]()
А бе не съм само заради секса с дадения човек, ама ако не ме чука качествено, рано или късно ще го зарежа, ако ще иначе да е най-най-хипер-мега перфектния мъж.
Живей живота си, както искаш, а не както другите искат.
Mi uj ne si ama vikash razni "priqtelcheta ot uchilishte"Abe deca ne vsichko se vurti okolo kura... i kakto veche kazah ne e nujno da ima markuch za da te :chuka" kachestveno
![]()
А ти какво му даваш, че да получиш добро чукане в замяна ?Първоначално написано от Trisha1991
Ти си, да речем, една 16 годишна пикла. Майка ти ти готви, пере, глади, дава пари за баничка /който ти харчиш за Durex/... дефакто, уменията ти се изчерпват с ядене и -ще ме прощавате- сране.
Useless. Безполезно.
Задоволяваш се с това което имаш или си оставаш безполезна 16 годишна пикла, дето вчера са я чукали и днес вече е велика.
За 'готината мацка' важи същото.
Една българска фраза гласи - 'Каниш се като гладен на сране' замислете се вие като какво се каните, при положение, че сте безполезно ходещо парче месо.
Аз съм мерила 1 с линийка...колкото и тъпо да е..Беше 19. На мен лично с такъв размер не ми харесва, винаги боли в началото, а бях с това момче около година и нещо. Сегашния ми приятел е с по-малък и мога да кажа, че ми е много по-готино.
старооооо![]()
м*мка му, пак ли на такова попаднахПървоначално написано от Seizure of Power
![]()