.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    gost1
    Guest

Как да кажа че я обичам ?

Здравейте! Проблема който имам е че съм много срамежлив да и кажа че я обичам.
    С момичето се познаваме от няколко месеца и сме като най-добри приятели, но не мога да се наканя да и кажа че я обичам.
    Тя много харесва да говори с мене - смее се и се усмихва като говоря.
    Според мене ме харесва.
    Можете ли да ми помогнете ?
    Благодаря предварително.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Според мен , да й кажеш, че я обичаш, ей така директно, е глупаво, защото в последно време супер много хора го казват и значението на тези думи е отишло на кино.
    Покажи й го. Подари и букет рози, прегърни я.
    Едва ли е глупава и тези неща ще й покажат, че тя е нещо повече, от приятелка, за теб. Ако и тя изпитва нещо към теб, бъди сигурен, че ще ти го покаже.

Има и друг начин...лафите си нещо, избираш подходящ момент (Гледай да сте сами.) и я целуваш (Не по бузата. ). От реакцията й ще разбереш много.
    Успех.

gost1
    Guest
    Да аз и подарих един подарък който според мене и е харесъл.
    Но аз планирах да и кажа тогава че я обичам ама не и казах ...
    Сигорно е разбрала че е повече от приятелка
    За целувка... еми много съм срамежлив.
    Иначе мерси за отговора

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Ако се държи само приятелски, мисля че е маааалко раничко да почваш с любовните обяснения.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от gost1
    Да аз и подарих един подарък който според мене и е харесъл.
    Но аз планирах да и кажа тогава че я обичам ама не и казах ...
    Сигорно е разбрала че е повече от приятелка
    За целувка... еми много съм срамежлив.
    Иначе мерси за отговора
    Да, приятелите си подаряват подаръци, от време на време.
    Говоря ти за подарък, който тя няма да приеме, като приятелски. Букет червени рози, например.
    За целуването...да винаги има притеснение, но от опит ще ти кажа едно...видиш ли, че подходящият момент е настъпил си казваш: "Или сега ще я целуна или никога няма да го направя!" и просто я целуваш. (Ще видиш, че ще го направиш.)
    Успех.

Мега фен Аватара на koalka
    Ами нормално е да те е срам,но просто няма друг начин да знае,освен да й кажеш.Трябва да събереш смелост и да направиш тази крачка.Иначе тя просто няма как да разбере,че я обичаш.

Супер фен

Re: Как да кажа че я обичам ?

С момичето се познаваме от няколко месеца и сме като най-добри приятели, но не мога да се наканя да и кажа че я обичам.
    Според мене ме харесва.
    Благодаря предварително.
    Ако го чувстваш наистина,просто го кажи,щом си говорите добре и се разбирате значи те харесва!!!УСПЕХ!!!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец

Re: Как да кажа че я обичам ?

Цитирай Първоначално написано от Krem4eto
    Според мене ме харесва.
    Благодаря предварително.
    ...щом си говорите добре и се разбирате значи те харесва!!!УСПЕХ!!!
    Не е задължително.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Da kazvash che q obichash ... mmm.. ne mislish li che e malko rano? V toq forum 90% ot horata ne znaqt kakvo e da obichash a izpolzvat tia dumi postoqnno... No kakto i da e.. Znaesh li.. tova s rozite ne sym sigurna dali e dobra ideq.. shtoto ne vsqko momiche bi go trognalo.. osobeno ako e po malka.. shtoto az gledam sestra mi i vrysnichkite i kak reagirat na takia romantichni izqvi.. Spored men e nujno da sednesh i da govorish s neq... A shtom vednyj syberesh smelost da zapochnesh razgovora.. neshtata shte si doidat po mestata.. ta i do celuvka moje da se stigne.. Ako i tq te haresva

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Според мен , да й кажеш, че я обичаш, ей така директно, е глупаво, защото в последно време супер много хора го казват и значението на тези думи е отишло на кино.
    Покажи й го. Подари и букет рози, прегърни я.
    Едва ли е глупава и тези неща ще й покажат, че тя е нещо повече, от приятелка, за теб. Ако и тя изпитва нещо към теб, бъди сигурен, че ще ти го покаже.

Има и друг начин...лафите си нещо, избираш подходящ момент (Гледай да сте сами.) и я целуваш (Не по бузата. ). От реакцията й ще разбереш много.
    Успех.
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си