.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Hybrid View

Guest

Малък Проблем , помогнете ми!!! pls

Значи малко ми е неудобно да почна... да пиша тая тема , защото пак ще има недоволни от автора с име "Гост" но все пак ми е трудно да споделям за тфа с приятели и бих искал тук "по-опитните" ако могат да ми помогнат с нещо:
    Може да не ми вярвате но съм честен и се нуждая от помощ, защото и аз нз какфо точно ще правя по нататък... Бях на 13 когато го направих за пръв път... т.е оставаха ми 5 месеца докато навърша 14 след като го направих... не мина и месец и почнах да пия и пуша редовно... сега съм на 15 и 4 месеца и отдавна пуша и пия редовно... не съм го правил за втори път но вчера ми се отвори супер възможност... но не можах да го вдигна толкова мн от шибаното си притеснение добре че момичето се оказа разбрано и не ми се разсърди а само го прие като... "мн важно нищо не се е случило"на всичкото отгоре целият ден бях с махмурлук... не съм мастурбирал отдавна, защото и не ме влече! Въпросът ми е малко неуместен, но ще го задам: "Алкохолът и цигарите влияят ли на пълноценната ерекция или всичко, което се е случило се дължи на притеснението ми и страха на момичето, което допълнително ме притесняваше?"

123

пич ами то на котията на някои цигари си го пише ама кой да прочете

Голям фен
    По принцип влияе, особено, ако си бил пиян няма какво да се чудиш, че не е станал или пък си бил махмурлия. За толкова време отколкото пиеш и пушиш не ти е навредило сексуалната функция, но с времето ще навреди. По-скоро всичко е било от спичането, защото не си бил опитен, но го карай по-полека с пиенето и особено пушенето - от него смисъл няма никакъв - ще го разбереш, но дано да можеш да се откачиш

Guest
    koko18 брат мн добре зн какфо пише на кутиите на цигарите... пуша синьо виктори от година и половина и на повечето кутии с голям шрифт пише "пушенето сериозно уврежда сперматозоидите" нещо от сорта... и нищо не е казано за ерекцията...

Повече от фен Аватара на ateto
    Град
    Sofia
    Drug osi e na 15 godini da pushish sinio viktori....

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София

Re: Малък Проблем , помогнете ми!!! pls

незнам за цигарите и алкохола колко точно влиаят явно си оказват значение, но притеснението...то е основното според мен. Всичко е в главата!

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    а и всеки 2ри човек пуши ама го вдига така че пак ще ти кажа ВСИЧКО Е В ГЛАВАТА така че не се шашкай отпусни се и давай

Мега фен
    Град
    SF
    Aлкохолът определено влияе на ерекцията, в смисъл ако си яко пиян или махмурлия може и да не успееш да го дигнеш. Цигарите оба4е не. Може и да увреждат сперматозоидите, но на ерекцията не влияят изобщо

Робинята на Quench

Guest
    аз мисля също като SINDEL мн ви благодаря май наистина е от алкохола спокс бях изтрезнял но имах главоболие...- страшен мамурлук (( а и тя не ми даваше почти нишо да направя... на нея и е за пръв път и искаше на чисто тъмно за да не се срамува.. и тфа допълнително ме депресираше... а и второ не сме нито гаджета нито нищо знаеме се откак се помним и сме приятели а преди 1 месец дойде идеята да го направим и чак вчера опитахме неуспешно!!!

Мега фен
    Град
    SF
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    аз мисля също като SINDEL мн ви благодаря май наистина е от алкохола спокс бях изтрезнял но имах главоболие...- страшен мамурлук (( а и тя не ми даваше почти нишо да направя... на нея и е за пръв път и искаше на чисто тъмно за да не се срамува.. и тфа допълнително ме депресираше... а и второ не сме нито гаджета нито нищо знаеме се откак се помним и сме приятели а преди 1 месец дойде идеята да го направим и чак вчера опитахме неуспешно!!!

Eто видя ли - имало е 1000 при4ини заради които не си успял да го вдигнеш. Спокс, няма ти нищо

Робинята на Quench

Guest
    имам някфо чувство че тя не се вижда привлекателна и секси в мойте очи и затова я е срам от мене и от това да видя тялото и на светло... някаква си пълна депресия не ми позволяваше нищо освен да карам "по график" и сичко тфа адски ме стряскаше и се притесних... тя беше ужасно... как да кажа срамежлива и трепереше... адски неловка ситуация в която се подпирах с едната ръка и единия крак а с другата ръка си го насочвах... на сичкото отгоре тя не ми даваше да я докосна там долу... беше нещо като некой скапан филм... за деца които го правят на 10 годинки... егати срамо на сичкото отгоре се чувствам непълноценен и депресиран в момента

Голям фен Аватара на PR0
    Град
    Gerena
    Pusheneto predizvikva ateroskleroza, zapu6va kruvonosnite sydove, VODI TO IMPOTETNOST

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Значи малко ми е неудобно да почна... да пиша тая тема , защото пак ще има недоволни от автора с име "Гост" но все пак ми е трудно да споделям за тфа с приятели и бих искал тук "по-опитните" ако могат да ми помогнат с нещо:
    Може да не ми вярвате но съм честен и се нуждая от помощ, защото и аз нз какфо точно ще правя по нататък... Бях на 13 когато го направих за пръв път... т.е оставаха ми 5 месеца докато навърша 14 след като го направих... не мина и месец и почнах да пия и пуша редовно... сега съм на 15 и 4 месеца и отдавна пуша и пия редовно... не съм го правил за втори път но вчера ми се отвори супер възможност... но не можах да го вдигна толкова мн от шибаното си притеснение добре че момичето се оказа разбрано и не ми се разсърди а само го прие като... "мн важно нищо не се е случило"на всичкото отгоре целият ден бях с махмурлук... не съм мастурбирал отдавна, защото и не ме влече! Въпросът ми е малко неуместен, но ще го задам: "Алкохолът и цигарите влияят ли на пълноценната ерекция или всичко, което се е случило се дължи на притеснението ми и страха на момичето, което допълнително ме притесняваше?"

Определено влияят и всяко друго вредно средство.след като не мастурбираш редно е да го правиш по често за да не се получи" запушване"
    Не знам какво искам, но го искам ВЕДНАГА

Голям фен
    Град
    trqvna

мисля че влиаят ама не съм сигурна но може да е било от притеснение но все пак откажи поне цигарите мнооого вредят на здравето ако незнаеш

Голям фен
    Град
    Бургас
    от притеснението е ! може би влиаят нз но ти пушиш и пиеш от 1 год което е супер малко.. значи някой ако пуши и пие от 4-5 год изобщо не трябва да го вдига ли.. даа даа пък при мен поне никога не се е случвало на някой който е пил да не му стане..

алкохолът е проблемаът добре ,че мацката те е разбрала 4е незнам какаво 6те6е да правих кофти ситуация

_)_
    Guest

Miri6e mi guza

Da vi eba maikata weeeeeeeee
    _)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__) __)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__ )__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)_ _)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__) __)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__ )__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)_ _)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__) __)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__ )__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)_ _)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__) __)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__ )__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)_ _)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__) __)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__ )__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)_ _)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__) __)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__ )__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)_ _)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__) __)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__ )__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)__)_

Голям фен
    Град
    Memphis
    ;0 axaxax ;}
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Мега фен Аватара на quench
    Аз без ракия секс не правя!!!
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си