Значи малко ми е неудобно да почна... да пиша тая тема , защото пак ще има недоволни от автора с име "Гост" но все пак ми е трудно да споделям за тфа с приятели и бих искал тук "по-опитните" ако могат да ми помогнат с нещо:
Може да не ми вярвате но съм честен и се нуждая от помощ, защото и аз нз какфо точно ще правя по нататък... Бях на 13 когато го направих за пръв път... т.е оставаха ми 5 месеца докато навърша 14 след като го направих... не мина и месец и почнах да пия и пуша редовно... сега съм на 15 и 4 месеца и отдавна пуша и пия редовно... не съм го правил за втори път но вчера ми се отвори супер възможност... но не можах да го вдигна толкова мн от шибаното си притеснение добре че момичето се оказа разбрано и не ми се разсърди а само го прие като... "мн важно нищо не се е случило"на всичкото отгоре целият ден бях с махмурлук... не съм мастурбирал отдавна, защото и не ме влече! Въпросът ми е малко неуместен, но ще го задам: "Алкохолът и цигарите влияят ли на пълноценната ерекция или всичко, което се е случило се дължи на притеснението ми и страха на момичето, което допълнително ме притесняваше?"