- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гаджето ми желае страп-он
Първоначално написано от жинито
Това дето му казваш "модерно мислене" е една тотална разкрепостеност и липса на морал и ценностна система, което се забелязва все повече и повече сред младите поколения.
Само се замисли кое нормално момче забога ще иска да го шибат в гъза ПРИ ТОВА ПРИЯТЕЛКАТА МУ.
ДА ВИ ИМАМ И РАЗКРЕПОСТЕНОСТТА ДА ВИ ИМАМ!
Тва си е направо извратено извинявай...![]()
![]()
Извратено е супер широко понятие. Ако за един това е извратено, за друг е нещо нормално, щом доставя удоволствие и на двамата партньори.
Не виждам що се опитвате да ни убедите мен и останалите които не намират тази идея за извратена, 4е сме пропаднали, нямаме никакъв морал, перверзни и кво ли още не!
Това 4е аз ли4но одобрявам вси4ко в секса, което е приятно и за двамата, може би наистина ме прави по-разкрепостена, но не зна4и 4е нямам никакъв морал. Морал и остарели схващания НЕ е едно и също! Кво, тва 4е възприемам гейовете и лесбийките също ли ме прави неморална? Като се има предвид 4е сигурно 1/3 и от двата пола имат такива наклонности? И 4е в днешно време да си разли4ен ве4е не е ненормално?
Извинявайте оба4е моралът и по-разкрепостеното мислене не се изклю4ват взаимно![]()
![]()
ПП: Всеки да си прави квото си му харесва и да не ви пука от мнението на другите!![]()
![]()
Робинята на Quench
omg tva e otvratitelno![]()
всеки с фантазиите си... до къде сме стигнали за да си одставяме удоволствие... не казвам, че това вашето е лошо, просто вмъквам темата за останалите МНОГО ПОІГОЛЕМИ извращения... нооо... това вече според мен са си психически отклонения, причинени от останалите, обкръжаващи те хора...
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
Казах го преди малко и в една друга тема...Щом доставя удоволствие и на двамата (респективно трима, четирима ,петима ....) няма лошо в това...Твърдо съм убедена , че никой няма право да се ровичка в леглото ми или да ме съди за каквото и да било...Различни хора,различни интереси .Но според мен все пак трябва да сте сигурни , че го искате и да си поговорите за това , за да няма много изненади...На мен все още ми се вижда странно и не мисля , че в скоро време ще го направя , но нямам нищо против да опитам с постоянния си партньор на един по-късен етап (естествено , ако съм достатъчно пораснала за това , защото мисля че сега още ми е рано)
![]()
*ThE~WorLd~Is~MinE*
Аз дори не искам да си го представя..Повръща ми се..
абе според мене всичко в секса между момче и момиче може да се пробва,независимо колко нестандартно е![]()
Toi toq tvoq dobre li e ? (tva za men ne e muj !)
prosto dobyr !
и според теб кое е мъж?Първоначално написано от Mauc7opa
Гаджето муПървоначално написано от Анонимко
![]()
А темата естествено е базик, кво се палите...