.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 62 от общо 62
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от жинито
    Цитирай Първоначално написано от Kulio Gangstera
    а тук уж повечето сте доста млади хора и ми е странно, че много от вас страдат от безумни предубеждения и задръжки. не става въпрос само за тази тема, но и за доста други. или може повечето възмущаващи се и неприемащи някои неща, са твърде малки като възраст и опит. тогава е разбираемо
    А бе и аз много се учудвам колко закостеняло мислене се среща сред младежите. Очаквах повече разкрепостени хора с модерно мислене да има.

Това дето му казваш "модерно мислене" е една тотална разкрепостеност и липса на морал и ценностна система, което се забелязва все повече и повече сред младите поколения.
    Само се замисли кое нормално момче забога ще иска да го шибат в гъза ПРИ ТОВА ПРИЯТЕЛКАТА МУ.
    ДА ВИ ИМАМ И РАЗКРЕПОСТЕНОСТТА ДА ВИ ИМАМ!
    Тва си е направо извратено извинявай...

Мега фен
    Град
    SF
    Извратено е супер широко понятие. Ако за един това е извратено, за друг е нещо нормално, щом доставя удоволствие и на двамата партньори.
    Не виждам що се опитвате да ни убедите мен и останалите които не намират тази идея за извратена, 4е сме пропаднали, нямаме никакъв морал, перверзни и кво ли още не!
    Това 4е аз ли4но одобрявам вси4ко в секса, което е приятно и за двамата, може би наистина ме прави по-разкрепостена, но не зна4и 4е нямам никакъв морал. Морал и остарели схващания НЕ е едно и също! Кво, тва 4е възприемам гейовете и лесбийките също ли ме прави неморална? Като се има предвид 4е сигурно 1/3 и от двата пола имат такива наклонности? И 4е в днешно време да си разли4ен ве4е не е ненормално?
    Извинявайте оба4е моралът и по-разкрепостеното мислене не се изклю4ват взаимно

ПП: Всеки да си прави квото си му харесва и да не ви пука от мнението на другите!

Робинята на Quench

oO
    Guest
    omg tva e otvratitelno

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    всеки с фантазиите си... до къде сме стигнали за да си одставяме удоволствие... не казвам, че това вашето е лошо, просто вмъквам темата за останалите МНОГО ПОІГОЛЕМИ извращения... нооо... това вече според мен са си психически отклонения, причинени от останалите, обкръжаващи те хора...
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Голям фен
    Град
    Stara Zagora
    Казах го преди малко и в една друга тема...Щом доставя удоволствие и на двамата (респективно трима, четирима ,петима .... ) няма лошо в това...Твърдо съм убедена , че никой няма право да се ровичка в леглото ми или да ме съди за каквото и да било...Различни хора,различни интереси .Но според мен все пак трябва да сте сигурни , че го искате и да си поговорите за това , за да няма много изненади...На мен все още ми се вижда странно и не мисля , че в скоро време ще го направя , но нямам нищо против да опитам с постоянния си партньор на един по-късен етап (естествено , ако съм достатъчно пораснала за това , защото мисля че сега още ми е рано)

*ThE~WorLd~Is~MinE*

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Бих искал да присъствам на секс между две жени, едната да е с пенис колан и да клати другата, до като аз клатя нея

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    Аз дори не искам да си го представя..Повръща ми се..

ATAKABG
    Guest
    абе според мене всичко в секса между момче и момиче може да се пробва,независимо колко нестандартно е

Град
    Plovdiv
    Toi toq tvoq dobre li e ? (tva za men ne e muj !)
    prosto dobyr !

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Mauc7opa
    и според теб кое е мъж?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Mauc7opa
    и според теб кое е мъж?
    Гаджето му

Супер фен
    А темата естествено е базик, кво се палите...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си