- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възрастта
Има ли проблем за вас да речем ако момичето е 12-13-14 годишно а мъжа е 50+ или нещо подобно и да праят секс?![]()
Mi ima!Naj-malkoto e pedofilsko i nqma pravo s momi4enca pod 14 godini po zakon!Ve4e s macka na 23-24 i nagore za liubovnica stava!Paraliite takiva si hva6tat,kato izneverqvat na ve4e neprivlekatelnite si jeni!
Е па малко ли депутати има в АТАКА?![]()
2т. системно
Interesen vypros. Teoritichno nqma problemAma neznam dali ima momicheta koito shte iskat da spqt s nqkaf na 50 + ...
Ако си толкова пропаднал, по-добре потърси медицинска помощ с хоспитализиране за по-дълъг период от време, по възможност в стая с едър боен потен негър-педераcт с диагноза на силно изразени нимфомански наклонности и изблици на садо-мазо сексуални прийоми. Той ще те оправи.Първоначално написано от Анонимко
![]()
По въпроса: на теб никой няма да ти пусне, независимо на колко е той и колко е осъзнат (освен бъдещият ти съквартирант в гореспоменатото заведение, разбира се).
Извод: с този "проблем" - секса като цяло - няма да се сблъскаш скоро, така че няма за какво да се тревожиш изобщо.![]()
Това е много голяма възрастова разлика според мен ако е 15 най-много 20 години е приемливо ама това вече ми удря на педофилия![]()
![]()
![]()
![]()
Таиба и в педофила! На един въпрос неможеш отговориш като хорота!Първоначално написано от Amayo
Абе по принцип няма проблем никъв стига моми4ето да е навито.
Ама все пак 30 и пове4е години разлика е мнооооооооого!
![]()
Робинята на Quench
![]()
![]()
е да, има проблем.. на мен като ми се е*е, ще ида при някой младичък, хубав и с възможности, който да ме привлича физически, а не при някъв дърт коч.. с извинение, ама си е така де![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
да има проблем. например може да и е дядо..![]()
ako e pod 14 moje da te sadat.. ako e nad 14 s neino saglasie nema problemiПървоначално написано от Анонимко
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
Еми аз лично не мога да приема такава голяма разлика във възрастта за нормално , НО щом не е насилствено и на двамата ви харесва - любете се хора!![]()
Има! Мъжът директно отива под съд за педофилия! Ако това е моят мъж ще го прибия и ще го изгоня. А ако това е дъщеря ми, пак ще прибия мъжа и ще го дам под съд!
Стига си плямпала без да мислиш. 14 години е минималната възраст за даване на съгласие за извършване на полов акт.Първоначално написано от Nifada_
2т. системно
А и е подсъдимо така че..Първоначално написано от ateto
![]()
аз това не го приемам..като си представа 50годишният му задник ауууПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
друго си е 17-18-19 годишно сладурче с готино тяло \
/
mi ako se obi4at kyv e problema hahahaha
Има само едно мнение по въпроса.Дори и акта да се извършва с нейно съгласие това си е чиста прова педофилия.