.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: Възрастта

Guest

Възрастта

Има ли проблем за вас да речем ако момичето е 12-13-14 годишно а мъжа е 50+ или нещо подобно и да праят секс?

WEGA
    Guest
    Mi ima!Naj-malkoto e pedofilsko i nqma pravo s momi4enca pod 14 godini po zakon!Ve4e s macka na 23-24 i nagore za liubovnica stava!Paraliite takiva si hva6tat,kato izneverqvat na ve4e neprivlekatelnite si jeni!

Супер фен
    Е па малко ли депутати има в АТАКА?
    2т. системно

Повече от фен Аватара на ateto
    Град
    Sofia
    Interesen vypros. Teoritichno nqma problem Ama neznam dali ima momicheta koito shte iskat da spqt s nqkaf na 50 + ...

Re: Възрастта

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Има ли проблем за вас да речем ако момичето е 12-13-14 годишно а мъжа е 50+ или нещо подобно и да праят секс?
    Ако си толкова пропаднал, по-добре потърси медицинска помощ с хоспитализиране за по-дълъг период от време, по възможност в стая с едър боен потен негър-педераcт с диагноза на силно изразени нимфомански наклонности и изблици на садо-мазо сексуални прийоми. Той ще те оправи.
    По въпроса: на теб никой няма да ти пусне, независимо на колко е той и колко е осъзнат (освен бъдещият ти съквартирант в гореспоменатото заведение, разбира се).
    Извод: с този "проблем" - секса като цяло - няма да се сблъскаш скоро, така че няма за какво да се тревожиш изобщо.

Това е много голяма възрастова разлика според мен ако е 15 най-много 20 години е приемливо ама това вече ми удря на педофилия

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Е па малко ли депутати има в АТАКА?
    Таиба и в педофила! На един въпрос неможеш отговориш като хорота!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    ПЕДОФИЛ. Подсъдимо е,независимо дали тя е съгласна или не е.

Мега фен
    Град
    SF
    Абе по принцип няма проблем никъв стига моми4ето да е навито.
    Ама все пак 30 и пове4е години разлика е мнооооооооого!

Робинята на Quench

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad

е да, има проблем.. на мен като ми се е*е, ще ида при някой младичък, хубав и с възможности, който да ме привлича физически, а не при някъв дърт коч.. с извинение, ама си е така де
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Голям фен
    Град
    Бургас
    да има проблем. например може да и е дядо..

Голям фен

ako e pod 14 moje da te sadat.. ako e nad 14 s neino saglasie nema problemi
    machoka
    Администратор

провери си в собствения гащник.

Еми аз лично не мога да приема такава голяма разлика във възрастта за нормално , НО щом не е насилствено и на двамата ви харесва - любете се хора!

Има! Мъжът директно отива под съд за педофилия! Ако това е моят мъж ще го прибия и ще го изгоня. А ако това е дъщеря ми, пак ще прибия мъжа и ще го дам под съд!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Nifada_
    Има! Мъжът директно отива под съд за педофилия! Ако това е моят мъж ще го прибия и ще го изгоня. А ако това е дъщеря ми, пак ще прибия мъжа и ще го дам под съд!
    Стига си плямпала без да мислиш. 14 години е минималната възраст за даване на съгласие за извършване на полов акт.
    2т. системно

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от ateto
    Interesen vypros. Teoritichno nqma problem Ama neznam dali ima momicheta koito shte iskat da spqt s nqkaf na 50 + ...
    А и е подсъдимо така че..

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София

аз това не го приемам..като си представа 50годишният му задник аууу друго си е 17-18-19 годишно сладурче с готино тяло \/

mi ako se obi4at kyv e problema hahahaha

Guest
    Има само едно мнение по въпроса.Дори и акта да се извършва с нейно съгласие това си е чиста прова педофилия.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си