.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

какво да направя за да си личи че съм там!?

Здравейте всички!значи аз съм момиче и си имам приятел ,с който си се разбираме мн добре.До тук добре,но проблема идва от приятелите му...понякога като се съберем и аз направо се чудя какво става да не сам обидила някой или нз какво.Все едно ме няма.Ако кажа нещо сякаш не съмказала нищо.Имало е някои случаи ,когато са ме слушали и е било весело на всички,но за жалост пвечето пъти не мога да се намеся в разговора..Та някои има ли идея как се справя с този проблем?Вие какво бихте направили?

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    Приятелят ти може би търси начин да се забавлява с неговите приятелите и просто забравя за теб.Нормално е на такива купони особено ,ако се правят доста често малко да изоставаш в компанията.Не се притеснявай просто си пийвай и ги наблюдавай.Ако искаш някакви по-сериозни промени се опитвай да бъдеш по-мила и нежна с приятеля ти и да му обръщаш и ти повече внимание. Или пък се дръж по-вандалски на такива купони,за да ти обърнат внимание и с времето ще те приемат по по-различен начин.Така нахвърлях мисли ,ти си пробвай от всичко,пък каквото стане.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Явно не те харесват и понеже все пак си гадже на техен приятел и не искат да му правят гадно като се карат с теб, просто те игнорират..
    Поне аз така си обяснявам нещата..
    Иначе не е казано, че трябва ти да си виновен, просто понякога хората си създават грешна представа за някого и после тя много трудно може да бъде променена..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Повече от фен
    Те приятелите понякога мн глупаво ревнуват ... може би им трябва малко време,за да те опознаят.Но дотогава твоят човек трябва да се намеси ти да не се чувстваш игнорирана,защото ако държи на теб,а ти се чувстваш зле в тази ситуация,той би следвало да се я разреши в твоя полза.
    Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...

Истински същественото е невидимо.

http://tuleni.hit.bg/indexbg.html

Мега фен Аватара на iiirish
    може би не винаги успяваш да кажеш точните думи на точното място за да предизвикаш внимание. аз донякъде имах подобен пробелем с разликата, че се намесвах в разговора твърде рядко от притеснение да не кажа някоя глупост. това също може да е причина!

Фен
    Град
    Вкъщи
    Ако си говорят тяхни мъшки работи ще е така.Те те възприемат само за гадже на приятеля им явно нищо повече.Трябва да се докажеш но това не става днес за утре

Guest
    Ако си тъпа и можеш да плямпаш само за новия каталог на Avon, клюки, момчета и свирки е нормално....

ами моят съвет е отначало само да наблюдаваш..да видиш реакциите на всеки един от приятелите му. след това полека-полека да започнеш да мислиш като тях(когато си с тях).почни да пускаш майтапи подобни на техните.ако връзката ви е по-продължителна в бъдеще(пожелавам ти го горещо) с този подход мойе дори да влезеш в тяхната компания.
    НО никога не забравяй,че трябва да си и естествена,да бъдеш себе си във всичко което вършиш. пробвай, може и да ги спечелиш
    I'm wishing on a star,
    to follow where you are.
    I'm wishing on a dream,
    to follow what it means....

Голям фен
    Град
    Memphis
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Град
    Plovdiv
    ako sam az si kupa bira si porkam dokat ne mi obarnat vnimanie mada fakar
    prosto dobyr !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си