- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На Нова Година с него или не?
Да ви кажа много ми е трудно и тъпо и немога да измисля нищо.С приятеля ми сме заедно от близо 20 дни и всичко си върви супер,готино ни е заедно,май сме захапали здраватаОбаче идва Нова Година и аз му казах че ще съм на вила с компанията ми и на него му стана гадно,защото искал да сме си заедно.и аз много го искам това но ако съм с него тогава ще сме само 4 човека и ще ми е супер тъпо, а ако искам да го взема с мен мойте приятели няма да се съгласят в никакъв случаи!ако бяхте вие как щяхте да постъпите?аз се двуомя,ако съм с него ще е само за да не ми се сърди макарче много го обичам но както и да е
![]()
![]()
![]()
И защо твоите хора да не са съгласни!? Да ти имам и приятелите просто ..
Значи неговите могат да те приемат, а твоите се правят?!
Аз лично бих си останала при гаджето, щом тея ми се правят на хитри...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
q si sedi s nego!
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
Само не разбирам защо твоите приятели няма да се съгласят да го вземеш с вас...А иначе не виждам проблем да сте си заедно,да се обичате(харесвате),но въпреки това всеки да си празнува със своите приятели.Обясни му,че НГ е няколко часа,а с него може да сте на 1виНе си губи личното пространство ако наистина искаш да си с приятелите си
Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...
Истински същественото е невидимо.
http://tuleni.hit.bg/indexbg.html
miloto_girl-4e,leko_otkachena ... гадже от 20 дни - приятели ...някак си везната нз защо ми клони към второто.До още 20 дни може да не е с него,докато приятелите са малко по-трайна величина(ако са истински разбира се)
И все пак няма причина да се драматизира изборът - НГ е за да се забавляваш,не да се косиш с кой,къде ...Каквото и да избере,не е чак толкова важно според мен
Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...
Dobre de ama ako sa i istinski priqteli bi trqbvalo da go priemat nali?Първоначално написано от Myrcheto
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
Така е,но ние не знаем причината по която не го искат ... Бе не знам.За мен наистина не е толкова жизнено важен тоя избор ...![]()
след като са ти приятели те трябва да уважат решението ти кой искаш да вземеш и кой не. в крайна сметка ти не си безгласна буква в компанията ви и имаш правото да налагаш мнението си.
ако бях аз на твое място бих го взела независимо какво ще каже трети или петищом го обичам и искам да споделя празника с него никой не може да ми попречи да го направя
Не го искат защото ние сме по на 17 а той е на 22 и някакси ще им е неудобно с него но тва не е най важния проблем,работата е че той е турчин а те не понасят такива.и затова по добре е да не го взимам.Незнам страх ме е 1е много много ще ми се разсърди защото от скоро е в нашия град и си има едва ли не само няколко приятеля и мен.![]()
Най-вероятно на нова година ще съм сама у нас...приятелките ми се още не мога да се организират и май ниакде няма да се ходи...А за гаджето ми едва ли ще ме потърси или викне някаде...най вероятно даже тея дни ще късаме![]()
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
мила, не си прочела съществото на тематаПървоначално написано от ^^kotenceto^^
![]()
да не се изказвам мн расистки ама и аз не бих го искала щом е турчин.. по добре бъди с твойте си приятели защото за 20 дена няма как да го познаваш.. кой го знай къф е.. и имай едно наум запонататък ..пак подчертавам че не съм расист..Първоначално написано от Малката_Лигла
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Лично аз мисля че най-добре е да си с приятелите си,защото все пак познаваш гаджето си от 20 дни,а тях от повече(предполагам)след като ги наричаш приятели.а и както каза IlLuSi0nS` не да сме расисти,но аз имам мн лошо мнение за турците,а и не знаеш що за човек е.Но ти сама трябва да решиш,къде искаш да си на Нова година.Представи си как ще си с едните и как с другите и кадето мислиш че ще ти е по-добре там отиди.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Oooo tuka veche opredeleno te podkrepqm!Първоначално написано от *_krisito_sladuranata_*
щях да избера да бъда с гаджето ми..както и правя де![]()
Ако бях на твое място щях да отида с приятелите си и да направя всичко възможно да го взема с мене!
Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!
Ами аз какво бих направила...хиляда пъти бих предпочела приятеля си пред приятелите ми.Просто него повече обичам и искам да съм с него повече.Реши сама,но не мога да разбера приятелите ти защо няма да се навият да го вземеш?Помоли ги,а и той предполагам се разбира с тях.
Еми,не че нещо но щом приятелите ти не харесват гаджето ти може би причините са наистиан важни!Аз лично също не харесвам турци и напълно ги разбирам. /сигурна съм че годините нямат нищо общо/ А и...ако бяхте заедно от по-дълго време щях да те разбера и може би щях да те посъветвам да отидеш с него,но щом сте заедно от скоро,аз мисля,че ще е по-добре да си отидеш с приятелите!Ако той пак ти подскаже,че ще му стане гадно ако отидеш с ТЯХ а не с Него му обясни,че те са ти приятели а ти си им обещала от отдавна да идеш с тях и неискаш да ги лъжеш.Ако държи на теб ще те разбере!
Приятно изкараване на празника!![]()
Господи,прости за живота ми и в грях за това което съм,ще бъда или бях.Готова съм в Ада да горя цяла вечност за да си върна дори за миг неговата любов и честност
бих избрала с гаджето ми. и бих си поговорила мн добре с "приятелките ми" които кфи приятелки са като не ме подкрепят??
Миналата година ми се случи същото..Много се бях изнервила на "приятелите си",защото с гаджето ми ходехме вече 1година и нещо.И те просто така ми казаха,че не можело да го взема..А той беше отхвърлил оферта от неговите,котито вече бяха по някакви вили...И в 6часа вечерта,6часа преди НГ ми го съобщиха моите приятели.
Супер тъпо ми стана.Но се пак си намерихме друг вариант.Бях 2години в една компания с тях,така и не харесаха гаджето ми...И вече не се имам с тях.Та както ти си решиш..Ако са ти големи и истински приятели,повярвай ми ще го приемат,какъвто и да е..И маймуна да е.