.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    SellDreams{}
    Guest

Не знам как и какво да направя :((

Здравейте! Значи имам следния проблем Ходех с едно момче около година, правила съм много много много грешки за това време... както и той.. Сега сме разделени, той каза че иска малко да е сам... Много ми е гадно и тъжно иииииииииии.. просто с всеки изминал ден, минута, секунда.. разбирам, че го обичам безумно много и не мога без него ;( Искам да си го върна, да бъдем отново щастливи, да сме си заедно Той казва, че ме обича но му трябвало време за да прецени дали иска да е с мен Не мога без тоя човек, всичко без него е някак безмислено и искрено съжалявам за всички грешки, които съм направила Жестоко осъзнах какво е той за мене бихте ли ми дали съвет дали и как мога да си го върна Толкова е пусто без него

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Единственото нещо, което можеш да направиш е да чакаш и да се молиш и той да осъзнае, че те обича и че не може да живее без теб ..
    Просто .. в момента мисля, че това е най-доброто решение..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Голям фен
    Град
    София
    Kato zanachalo pogovori s nego kaji mu,che sujalqvash!
    All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.

Повече от фен
    Нали знаеш приказката:Ако обичаш нещо,пусни го на свобода ... и така.Мисля,че ако той те обича истински,ще го разбере и ще сте щастливи...не го притискай,защото ако не те обича и за него,и за теб няма смисъл...
    Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...

Истински същественото е невидимо.

http://tuleni.hit.bg/indexbg.html

Guest
    Благодаря за съветите Ще Ви послушам определено..

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Благодаря за съветите Ще Ви послушам определено..
    stiskam palci!
    All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.

Фен
    Град
    Вкъщи
    Ами първо се замисли за грешките които си направила за да си тръгне и се постарай да ни ги повториш

Мега фен Аватара на iiirish
    на този етап поне ти не можеш да направиш нищо. щом той е решил, че му е нужно време, значи сам иска да прецени положението и връзката ви. ти сама каза, че всеки от вас е правил не един или два пъти големи грешки, и поради това смятам, че тази връзка наистина има нужда от едно коренно преосмисляне.

остави нещата както са в момента, като можеш само да се надяваш, че ситуацията ще има положителен за теб изход

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    разбери го..наранила си го..

Re: Не знам как и какво да направя :((

Цитирай Първоначално написано от SellDreams{}
    Здравейте! Значи имам следния проблем Ходех с едно момче около година, правила съм много много много грешки за това време... както и той.. Сега сме разделени, той каза че иска малко да е сам... Много ми е гадно и тъжно иииииииииии.. просто с всеки изминал ден, минута, секунда.. разбирам, че го обичам безумно много и не мога без него ;( Искам да си го върна, да бъдем отново щастливи, да сме си заедно Той казва, че ме обича но му трябвало време за да прецени дали иска да е с мен Не мога без тоя човек, всичко без него е някак безмислено и искрено съжалявам за всички грешки, които съм направила Жестоко осъзнах какво е той за мене бихте ли ми дали съвет дали и как мога да си го върна Толкова е пусто без него
    еми мацка според мен най-добре е тва дет си му го написала да му го кажеш!ако не си го направила нз...
    Feel my pain

Мега фен Аватара на koalka
    Ами трябва да се надяваш,че той ще осъзнае,че иска да е с теб и няча да реши друго.Просто ако това е истина,което казва,обича те не ми се вярва да осъзнае,че не иска да е с теб.Просто ако обичаш някой ти искаш да си с него.

Повече от фен
    Град
    О.С. , гр. Карнобат
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Единственото нещо, което можеш да направиш е да чакаш и да се молиш и той да осъзнае, че те обича и че не може да живее без теб ..
    Просто .. в момента мисля, че това е най-доброто решение..

И аз съм на това мнение!
    За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Кажи му това което сподели и с нас че неможеш без него,че си осъзнала какво знбачи за теб и че искрено съжаляваш за грешките си!но все пак остави го да преусмисли всичко и му дай толкова време колкото му трябва!ще изтърпиш времето заради него!Успех!
    Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Предполагам, че единственото, което ти остава е да чакаш... Само че чакането понякога може да е безсмислено... защото времето си минава, а не искаш да прахосаш това време в чакане, нали? Винаги съм смятала, че когато дойде един такъв момент в една връзка, то значи не отива на добре... Вие може пак да се съберете, но грешките, които сте направили и двамата няма да се забравят никога. Връзката между двама души е като конец... Дори веднъж да се скъса и да го завържете, по него винаги ще има възели, които ще ви спъват.
    Предполагам, че ти трябва време, но не чакай прекалено дълго! Дори без него, живота продължава!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си