.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Голям фен Аватара на MauMyHkaTa

Езикът на Windows XP

Бих искала да запитам ако новоинсталираният Windows XP е на български език(за самия Windows, а не езикът на който пишем),би ли могъл да бъде сменен отново с английски и как точно? Разрових "Control Panel-а" понеже предположих, че оттам именно става тази настройка, но не се справих. Ще съм ви признателна ако ми помогнете. Благодаря ви!

Голям фен
    Град
    Велико Търново
    Мисля, че не може, но нека се изкаже и някой по-компетентен.

Цитирай Първоначално написано от Just_One_Girl
    Мисля, че не може, но нека се изкаже и някой по-компетентен.
    И аз така си мислех, но човекът, който ме пита как става промяната, каза, че (цитирам "със сигурност може". Дали е вярно, вече не знам!

Голям фен
    Град
    Бургас
    Файлът чрез който кирилизираш уин-а се нарича LIPsetup и поне доколкото моите скромни знания показват, че при кирилизирането се заменят системни файлове и естествено уин-а се прецаква при опит за тяхното отстраняване

...Присъедини се
    Skype Name - axxxel_rudi

Цитирай Първоначално написано от Axxxel
    Файлът чрез който кирилизираш уин-а се нарича LIPsetup и поне доколкото моите скромни знания показват, че при кирилизирането се заменят системни файлове и естествено уин-а се прецаква при опит за тяхното отстраняване
    Тогава, ако правилно съм те разбрала, препоръчително е да не се сменя вече сложеният български език за уин. с английски?

Голям фен
    Град
    Бургас
    Именно

...Присъедини се
    Skype Name - axxxel_rudi

Guest
    Цитирай Първоначално написано от MauMyHkaTa
    Цитирай Първоначално написано от Axxxel
    Тогава, ако правилно съм те разбрала, препоръчително е да не се сменя вече сложеният български език за уин. с английски?

Повече от фен
    Град
    На луната
    Start>Control panel>Add or remove programs и там тряаа да има едни Bulgarian languige pack или нещо такова е тва кат го махнеш рескаш компа с си готова

WwW.GangstaZone.Data.Bg

Forslor
    Guest
    Преди да ънинсталнеш LIP или BULGARIAN INTERFACE PACK си приготви инсталационния диск на Windows XP задаможе ако иска да въстанови дадените файлове да ги "вземе" от диска.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си