- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Епилирате ли се ?
Да
Не
Преувеличаването е хиляда пъти по-лошо от подценяването!
Не,не се епилирам-седя космата като мечка и гледам отвратените погледи на хората,когато ми се повдигне крачола на панталона.И се радвам![]()
мнооого тъп въпрос
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
ха явно не съм единственнаПървоначално написано от Sarabi*
![]()
базикъм се епилирам се естествено![]()
Логично,че се епилирам,няма да хода като някоя мечка![]()
Господи,прости за живота ми и в грях за това което съм,ще бъда или бях.Готова съм в Ада да горя цяла вечност за да си върна дори за миг неговата любов и честност
Mn qsno 4e DA![]()
Естествено че ДА!
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
Според мен въпроса би трябвало да е "Дали се епилирате или се бръснете?", защото много ясно, че няма да сме на принципа: "Дивото зове"![]()
CooL^GirL,ti ne6to protiv estestvenite 4orapoga6tnici li ima6?Първоначално написано от CooL^GirL^^^
![]()
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Да.
А епилирате ли си космите на ръцете?
Аз не!
Имам една позната,тя си маха и там космите.Като я попитах защо и че не е чак толкова фрапиращо,тя ми отговори,че като работила като сервитьорка шефката и казала да ги маха,защото било грозно като се сервира поръчката или отсервира било грозно сервитьорката да е космата по ръцете.
Вие какво мислите по въпроса?Аз до тогава никога не се бях замисляла за нещо подобно. (напомня ми за изискванията към момичетата,които работят във веригата "Happy"-трябвало да си чистят вратовете всеки ден със спирт,за да не им кирлясвали униформите по вратните части...)![]()
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
Ем, че седя си космата, що? Проблем?
Иначе това сериозно си е тъп въпрос, ама карай. Естествено,че се епилирам. И да,дори космите на ръцете, незнам... просто си ме дразнят.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
мали мали ми мноо ясно ве, Аз да не съм някоя от джунглата тука ве??? Ибахти, е се пак да не забравяме че има и хора които не го правят![]()
![]()
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
За сега не,но по нататък сигурно...
Аз не се епилирам!!!![]()
Имам чувството,че само аз не си махам космите по ръцете...Първоначално написано от barbie_†
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
+1Първоначално написано от ultra
За кво да си тормозя допълнително кожата
Не се вижда толква, пък ако се вижда...Ем дреме ми на старателно епилирания Янко, който не казвам кво е
![]()
Хакерка с пистолет !!!
![]()
![]()
![]()
ДА![]()
ама с епилатора само краченцата![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
И аз не си ги махам, нема смисълПървоначално написано от ultra
щото немам
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
ba hora vie vikate tup vupros ,ama taq godina kat bqh na lager na moreto i ima6e edna det si kazva6e 4e maika i i ba6ta i ne se epilirat,brusnat i t.n.....i za tva i tq ne 6te6e!a da ne govorim 4e kat idem na plaja.........naprao mi e gadno da geam takia hora!!!!i to mladi pri tva!!!!!
never was and never will be
you don't know how you've betrayed me
and somehow you've got everybody fooled
естествено, че да![]()
е ся, ти ако не водиш никакъв полов живот, може и да пропуснеш, макар че би трябвало да го правиш дори и само заради самата себе си... аз лично се отвращавам от момичета, които не се поддържат по този начин.. гадно е![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Естествено,че се епилирам.Всяко нормално омиче и жена се епилират!
Ами да епилирам се.Но според мен по-добрия начин е кола маската
Аз се епилирам и не знам кои са тея тримата дето не са виждали бръснарско ножчЕ?
Хах.. тоя янко ейПървоначално написано от ludo_mace
ти и янко ли имаш... мацка.. стига бе
![]()
нема смисъл косъмчета по ръцете ---> SEXY
Hahu Hihi