- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Да си фен на Левски
Напоследък съм обезпокоен от един факт това са зачестилите простотии на група от феновете на любимия ми отбор Левски-примерите величествените канонади от бомбички която се изсипва всеки мач в европейските турнири.НО това в сряда преля чашата при положение че се знае че отбора е заплашен с лишаване от домакинство група от 15 фена издигнаха пречупени кръстове--какво искахме да покажем с това че сме европейски отбор с европейско държание на феновете е сега може би всички тъй наречени верни фенове успяха да постигнат най сетне съкровената си мечта да гледат празните трибуни на Васил Левски/Георги Аспарухов по телевизията...Какво е вашето мнение по проблема?
P.S. За всички тия които ще кажат какъв е тоя фен дето ще оплюва собствената си публика и действията им нямам нищо против факлите,но съм против бомбичките които убиват-спомнете си мача на Чорбата и Галатасарай или преди 5 години за смъртта на невинен гражданин в центъра на София.
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.