- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Да си фен на Левски
ebre poboinici ... edinstvenoto neshto , deto biete e ..... na svoqt .... nali![]()
И защо така мислиш???или не можеш да дадеш пълноценен отговор??!?!?!Първоначално написано от radito
samo levski
спора Левски - ЦСКА не може да се реши с ма4 между фенове![]()
![]()
вие не сте добре... спора е кой е по добрият отбор с по добрите фенове и ИЗОБЩО никъде не влиза 4ии фенове играят по добре футбол..........
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
Хм, мислех да не пиша в тази тема, ама се налага..
Ало, Левскарите.. (тука малко се замислям, защото като гледам кви писания има тука.. истинските фенове, пак не мога да бъда сигурен са.. 2ма.) слезте малко.. да ви видим муцунките..
До кога ще си мерите пишките с хвърлените бомбички и големината на знамената, въпреки, че тия малки знаменца с които ви изгавриха от клуба ви.. не можем да говорим, че изобщо са някаква хореография..
Кога ще почнем да гледаме какво стана на терена?
Да, наистина сме много зле там, обаче това е най-важното, нали?
Минават си годините, играе се футбол и все си мисля, че един ден ще успеем да бъдем по-добри, не говоря само за моя отбор ЦСКА, ами и за вас, Левски.
Лично вас нищо против нямам, мразя говедата, които ходят по мачове и бият деца, буквално деца.
Ходят и им взимат шалчетата и после ги горят, после идват тука,слагат снимки и гледай какво става, най-големите фенове.
Какво да говориме, че не всичко се базира на ЦСКА и Левски?
Къде забравяте Локомотив Пловдив и Ботев Пловдив, ако говориме за фенове, да не би те да са по малко фенове от нас?
Ако почнем да си мерим пишките кой какъв фен е, колко мача е посетил, ще стане много голяма темата, особено в този форум, където влизат толкова анонимни палячовци.
И защо трябва да се мерим?
Защо трябва да се бием ?
Знам, лично знам, че е голяма тръпка да видиш фенове на друг отбор, пък особено вечните врагове и да ти се иска да ги сбиеш..
ама все пак това са хора.. повечето са такива..
замислете се малко.. свалете цветущите очила..
не всичко е бой, бе мамка му стара.
колкото и да се биете, утре отиваш на мач и кво ще гледаш, не мача, а хулиганите от другия сектор, ебем ти и мачо, серем ти на футбола, серем ти и на удоволствието.
Ужасно много се радвам когато съм в сектор Г, дори да падаме, дори да биеме, да съм там, да знам, че съм заобиколен от армейци, не седнали зад телевизора, а на стадиона.
Хареса ми коментара на едно момче, от сините, малко по нагоре, 3та или 4та страница.
Там където гладували, ала бала.
Ами приятелю, напълно те подкрепям, защото от нашите има такива, наистина.
Да давам ли пример?
Не за това, че са бедни, просто нямат възможност, не заради това, че са жалки и клошари, просто помагат на семействата си и не всичко опира до удоволствия, обаче дойде ли мач, има 3-4 лева, идва и вика и се радва.
Примера.. хм, айде няма да го давам, няма смисъл, който иска ще ме разбере.
Сигурен, че много ще ме псуват, псувайте, свикнал съм жалки 'фенчета' да хранят, хранете, хранете, вие пак си оставяте пумии!
Днес, 14:00 на Българска Армия, това за армейците,
извинявам се ако съм засегнал някой.
Лека нощ.
Първоначално написано от GLeZoRanA
Не може да бъде..
Първоначално написано от GLeZoRanA
Ти ще кажеш, защо не..![]()
Цецкосъгласен съм с някой неща ,които каза ,но не съм съгласен с това ,което каза ,че някой биели деца и им взимали шалчета.Наистин има такива ,но тях ги има във всяка агитка и повечето са или ДРОГИРАНИ или ПИЯНИ и не знаят какво правят.
to4no!!!Първоначално написано от Елин-ТопузакоВ(Топчо)
NON MOLLARE MAI!!! НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!
е са на 3-ти март ше видиш кво е да си фен на Левски
Тогава се открива полусезона .Първоначално написано от GLeZoRanA
кога ще имаме възможност да покажем на ЦСКА кой е шефа![]()
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
7 Април .Първоначално написано от sexy_anji_
оха... то много далече бре....
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
На 5 март след няколко дена играем срещу цС*ка волейболПървоначално написано от sexy_anji_
![]()
ще се излъчва ли
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
В зала Сиконко от 17:30.Първоначално написано от sexy_anji_
![]()
по телевизията имах предвидмалко ми е трудно да мина 1 900 км да дойда да ги гледам
![]()
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
Първоначално написано от sexy_anji_
Не знам.Аз мачове по телевизията не гледам ,ако се играят в България.
и аз ако имах възможност не бих ги гледала по телевизията, но не съм в България и ми е малко трудно както казахПървоначално написано от Елин-ТопузакоВ(Топчо)
![]()
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!