Цитирай Първоначално написано от malone
Напоследък съм обезпокоен от един факт това са зачестилите простотии на група от феновете на любимия ми отбор Левски-примерите величествените канонади от бомбички която се изсипва всеки мач в европейските турнири.НО това в сряда преля чашата при положение че се знае че отбора е заплашен с лишаване от домакинство група от 15 фена издигнаха пречупени кръстове--какво искахме да покажем с това че сме европейски отбор с европейско държание на феновете е сега може би всички тъй наречени верни фенове успяха да постигнат най сетне съкровената си мечта да гледат празните трибуни на Васил Левски/Георги Аспарухов по телевизията...Какво е вашето мнение по проблема?

P.S. За всички тия които ще кажат какъв е тоя фен дето ще оплюва собствената си публика и действията им нямам нищо против факлите,но съм против бомбичките които убиват-спомнете си мача на Чорбата и Галатасарай или преди 5 години за смъртта на невинен гражданин в центъра на София.
Личното ми мнение е, че това, не е фенщина, а избиване на комплекси...от какво обаче, незнам.
Това се случва не само при Левски, а и при доста други отбори... ЦСКА, например. Да хвърлят се бомбички, пеят се песни, развяват се знамена...това е съвсем нормално...прави страхотна атмосфера! Някои хора, обаче, прекаляват с постъпките си, което не ги прави по-големи и по-верни фенове от останалите. Казвал съм го много пъти...да си фен не е само да викаш и да пееш за любимия отбор...Да си фен е да го подрепяш във всеки един момент...независимо от положението, в което се намира, независимо от резултата!