Да го духате идиоти такива Вие не сте фенове на ЛЕВСКИ а семкари и туристи които чакат само европейските мачове за да им стъпи нещастното краче на мач Защото не сте на Герена всеки кръг,защото нямате сълзите които аз имах от мачовете с Беверен,Родопа,Оксер,Марси ия,Динамо,Артмедия,Удинезе или Шалке Защото вие сте от ЛЕВСКИ само на приказки Не сте провървяли хилядите километри,които аз съм провървял за този отбор Защото се сещате за ЛЕВСКИ само когато дойде европейски мач,защото с евентуалното си присъствие на стадиона заемате мястото на Истинските ЛЕВСКАРИ ДА ГО ДУХАТЕ Защото тези хора са готови да не ядят със седмици само да заделят някои лев за поредното гостуване на любимия отбор ЗА ДА ХВЪРЛИШ БОМБА ПО ТЪПАКА КОЙТО НА 11 СЕПТЕМВРИ 2005 БИЕШЕ МАЙКИ С ДЕЦА И ГОНЕШЕ С КОНЕ СТАРЦИ ПРЕЗ БОРИСОВАТА ГРАДИНА СЕ ИСКА НЕЩО ПОВЕЧЕ ОТ БЪРЗА ИНТЕРНЕТ ВРЪЗКА ЗА ДА СЕ РАГИСТРИРАШ ВЪВ ФОРУМИТЕ СЛЕД МАЧА И ДА ПСУВАШ ХОРЯТА КОИТО МИЛЕЯТ ЗА ЛЕВСКИ ИСКА СЕ И НЕЩО ПОВЕЧЕ ОТ 500 ЛВ МЕСЕЧНА ЗАПЛАТА ЗА ДО ХОДИШ ПО УЛИЦИТЕ С ШАПКА НА БЪРБЪРИ И ЯКЕ НА СТОУН АЙЛЪНД,А НА СТАДИОНА ДА СИ МИШКА ИСКА СЕ СЪРЦЕ
ЗА ФУТБОЛ С БОМБИ