.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Ех жени, винаги ли сте толкова гадни???

Преди 5 месеца се запознах с една от най-добрите приятелки на гаджето ми След 2 седмици гаджето ми замина на море и беше казала на приятелката си да ме пази да не излизам с други. Но какво стана аз ПРИЯТЕЛКАТА Й се сближихме повечко, и вече от 3 месеца сме заедно, но според мен тя в момента ми го връща с моя най-добър приятел имам огромни съмнения. Моля за няколко съвета какво да правя???

Мега фен Аватара на koalka
    Хахаха,и имаш наглостта да обвиняваш гаджето ти,че е гадна,след като ти си постъпил 3 пъти по-гадно!Я се осъзнай.Отива момичето на море и ти после си с приятелката й.Заслужаваш да ти го върне.

mmm neznam kwo da ti kaja oswen: U ARE FUCKED UP :")

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Хахаха,и имаш наглостта да обвиняваш гаджето ти,че е гадна,след като ти си постъпил 3 пъти по-гадно!Я се осъзнай.Отива момичето на море и ти после си с приятелката й.Заслужаваш да ти го върне.

Питам какво да направя??? и не е 3 пъти по-гадно защото това доказва че приятелките не винаги са по- важни от гаджетата. Не мога да отречеш че има и наистина добра приятелка но това в случая не е. Но все пак няколко съвета за това какво да направя???...

Еми отиди при нея и поговорете
    Господи,прости за живота ми и в грях за това което съм,ще бъда или бях.Готова съм в Ада да горя цяла вечност за да си върна дори за миг неговата любов и честност

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от sladakk

Питам какво да направя??? и не е 3 пъти по-гадно защото това доказва че приятелките не винаги са по- важни от гаджетата. Не мога да отречеш че има и наистина добра приятелка но това в случая не е. Но все пак няколко съвета за това какво да направя???...
    Еми какво да направиш...просто се разбирате тримата и така.Не винаги са по-важни,но все пак тя й е приятелка и не е трябвало да постъпва така,каквото и да говориш.Ако естествено приятелството им е наистина приятелство.Какво има да правиш?Вие вече досатъчно сте направили,а и тя вече си има друг...

Според мен от един тъп флирт не трябваше да се случва такова разделяне на приятелства но в карайна сметка ако и четиримата поговорим дали ще си останем приятели или обратното, ако не се пробва не може да се каже нали???
    Не знам какво искам, но го искам ВЕДНАГА

Фен
    Град
    Вкъщи
    Че какво трябва да правиш.На тебе пречи ли ти че бившото гадже излиза с приятела ти кво лошо има

Ами тя определено ти прави напук явно за да постъпва така я е заболяло ам доста подло си постъпил!Ама каквото надроббиш ще го сърбаш и все пак ако наистина я обичаш и го докажи!Седнете първо вие двамата и си изяснете а приятелите ако ви бяха такива нямаше да постъпят така...!
    Не Се НаТиСкАй Не Те ИсКам Ти Не МоЖеШ Да ДоКоСнЕш МоЙтО сЪрЦе, ПрАвИш Ми сЕ На МнОгО уМеН ВрЕмЕ е Да ГуШкАм сАмО мОйТо МоМчЕ!!!

Ами всъстност да защото най-малкото аз съм ходил с нея и 2-ро той ми е много добър приятел, а нейната постъпка е много тъпа да си го жърне какво ще си връща при положение че и двамата заедно решихме да сме заедно и не сам и направил нищо лошо???

Супер фен Аватара на Qnchety
    Ами че така е. Ти кво искаш. Ти да й изневеряваш я тя да ти е вярна ли? Мноо си зле обаче (сори за израза)!!!

Цитирай Първоначално написано от ThE_sEa_GiRl{}
    Ами че така е. Ти кво искаш. Ти да й изневеряваш я тя да ти е вярна ли? Мноо си зле обаче (сори за израза)!!!
    Само едно ще ти кажа чети внимателно и не аз и изневерявам а тя на мен, тя е приятелка на бившота ми.!!!!

Ти определено не осъзнаваш своята вина и я търсиш в нея!Мн кофти си постъпил определено има какво да ти връща ама е тфа начина!Помисли добре ако беше на неино място и приятеля ти уж я пазаеше и се върнеш и разбереш за случилото се!Определено нямаше да ти е приятно както и на нея и е !Изясни с нея чувствата си поискаи и извинение докажи колко много значи за теб!!!
    Не Се НаТиСкАй Не Те ИсКам Ти Не МоЖеШ Да ДоКоСнЕш МоЙтО сЪрЦе, ПрАвИш Ми сЕ На МнОгО уМеН ВрЕмЕ е Да ГуШкАм сАмО мОйТо МоМчЕ!!!

Цитирай Първоначално написано от SeXy`t0
    Ти определено не осъзнаваш своята вина и я търсиш в нея!Мн кофти си постъпил определено има какво да ти връща ама е тфа начина!Помисли добре ако беше на неино място и приятеля ти уж я пазаеше и се върнеш и разбереш за случилото се!Определено нямаше да ти е приятно както и на нея и е !Изясни с нея чувствата си поискаи и извинение докажи колко много значи за теб!!!
    Когато се върна от морето не разбра и до ден днешен не знае за нас знаят 5 човека, според мен издържахме толкова заради чувството и тръпката да се ккриеш!!! Не казвам че нямам вина но аз съм човека който запази връзката ми в тайна, и по този начин ме дразни защото моя приятел не знае за мен и нея иначе няма никога да постъпи така, защото сме добри приятели, МНОГО КОФТИ ПОСТЪПВА, но аз се чуда зашо да не му кажа още утре ще му кажа как седят нещата и да видим кой кого ще прецака. Не казвам че целта ми е да я прецакам но няма тя мен !!!

Повече от фен
    Град
    Ниее сме на всекии километъъър... хлъц ! :D
    Седнете първо вие двамата и си изяснете а приятелите ако ви бяха такива нямаше да постъпят така...!

Начи искаш да кажеш че приятелката на гаджето ти(с която си сега)е с приятеля ти в тоя случаи си напълно прав!Седни и отеори очите на приятеля ти защото може би и тои е лъган като теб!

Голям фен
    Вие сте направо латиносериал

Да но нашите приятели не знаят за нас!!!

Начи искаш да кажеш че приятелката на гаджето ти(с която си сега)е с приятеля ти в тоя случаи си напълно прав!Седни и отеори очите на приятеля ти защото може би и тои е лъган като теб!
    Много си права така и ще направя

Аха ами наи добрия варианрт е да се съберете и да свалите картите четиримата!Кажете абсолиутно всичко истината боли но все пак рано или късно се разбира а колкото по рано толкова по добре!А и щи кажа нещо момичетата си споделят не бъди мн сигурен че бившата ти незнае!

Аз съм убеден че не знае защото ако знаеше щеше са стане много ама много лошо!! а това и четиримата да седнем няма да стане първо ще говоря с приятеля ми а после с гаджето ми след това ще решим какво ще правим!!!

Баси и кучката дето е тая върти трима човека наи добрата си приятелка и двама мн добри приятели това момиче не заслужава нищо! освен да я заебете много здраво!

Не винаги боят означава нещо но все пак с е така!!!

E не бои как ще одариш момиче , но за сметка на тфа думите болят много усобено някои истини!Еи такава приятелка ако имаш врагове не ти трябват!!!

E не бои как ще одариш момиче , но за сметка на тфа думите болят много усобено някои истини!Еи такава приятелка ако имаш врагове не ти трябват!!!
    МНОГО СИ ПРАВА,

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си